Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
egerkı ıhtıyacı yoksa annenın dınletme cnm yaa yazık kulaklıkla dınlebenim bugün 6. Gnümdü 6 gündür açıp dinliyorum ama annemde bu sese maruz kalıyor ve bazen annemi gögüslerini kaşırken yakalıyorum. Sanırım o da nasipleniyor bu durumdannn.
kızlar bügün sağ göğsüme sancı girip girip çıktı bu güzel bişey sanırım![]()
kızlar ben 10. Günümdeyim ama bi büyüme dolgunlaşma farkedemiyorum 6saatimi dolduramıyorum ancak 4 saat filan dinleyebiliyorum gece takıyorum kulağıma ama tabi uykuda çıkıp gidiyoAcaba umutlanmak için erken mi
yok gündüz 3 4 saat dinliyorum ama gece de dinlim diye takıyorum canım dinlerken ara ara kaşıntılar sızılar oluyo ama gözle görülür bir dolgunluk farkedemiyorum
ben de şöyle dantelli , saten, ne varsa alıcam helaldir memişlere hele bi büyüsünler![]()
yaaa bende öleeee slikonludan bşka takamıyormmm suannnnn bi büyüsnlerr hemen hepsinden her çeşittt alıcmm![]()
kızlar ben tam 21 günü doldurdumm dün bitti. şimdi ara vereyimmii
canımm bence 1 hafta ara verr tekrar bşlamak istersen başlarsn gene gözün aydın:82:
nasıl yanı kulaklıkla mı dınlıyosun cnm hoca bısey demıyomuQUOTE]
yok cnm birsey demiolar...internete falanda giriorum derste gelismeleri okuyorum :) bi sorun olmuyo![]()
kızlar gerçekten bu işe yarıyor mu ya inanamıyorum şaka gibi ??? herkes memnun kalmış nasıl yani? hiç dinlemedim iş yerinde olduğum için :93: bu sesi ne kadar dinliyorsunz? menun kalanlar anlatsın lütfen
rica etsem biri bu melodiyi benim mailime gönderebilr mi nolur ay deliricem indiremiyorum bi türlü
hayat8990@hotmail.com
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
Evde netim yok iş yerinde net çok kısıtlı çok denedim ama indiremedim biliyorum ki biriniz mutlaka gönderecek ,,, daha ne dememi bekliyosunuz yalvarıyorum nolursunuz:85::85::85::85::85: