Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

işte senin de yine aynı böyle olacak, sende olmuş madem daha önce, tekrar olması daha hızla olacak, zihin unutmamıştır ne yapacağını

aynen cnm ben de sımdı 36 bedene düştüm ama göğüsler de gitti bazı bayanlar zayıf oluyorlar ama göğüsleri de oluyor 90 falan ımrenyrm yhaa:84: bu arada dedgn kreme baktım buyutur mu acaba :26:

büyüyecek inanıyorum. her şeyin başında inanmak gerekiyor.
öncedende büyüktü. eskidende büyükse şimdi neden eskisi gibi büyümesin değil mi

hep olumlu düşünün kızlar

aynen cnm ben de sımdı 36 bedene düştüm ama göğüsler de gitti bazı bayanlar zayıf oluyorlar ama göğüsleri de oluyor 90 falan ımrenyrm yhaa:84: bu arada dedgn kreme baktım buyutur mu acaba :26:

ben de hem imreniyorum hem anlam veremiyorum benimki zayıflıktan desem bunlarınki ne diye şaşırıp kalıyorum

kızlar ben akşamdan beri dinlyrm telkini dinledgm zamanlar dolgunluk daha fazla oluyor sızde de bu oluyor mu :26:

canım pahalı bi krem istersen sende arastır valla 54 kıloyum bı ara 63 oldum göğüslerim catladı resmen kılo alınca büyüyo benımkıler ama ondada basen genıslıyo 54 üm 36 beden oldum bende işte göğüslerde 80 oldu cıvıdılar catlakları kaldı gerıye güzelim göğüslerimin şimdi üstü bos duruyo allahım insallah eskı halıne döner penye bez sütyenle bile güzel duruyodu eskıden insallah telkınle olur olmazsa actıbreast ı denıcem onun meme dokusuna hıc bı zararı yok ve bakanlık onaylı dıger kremler tarım ve köy işlerı nden onaylı kızlar östrojen tetiklıyo allah muhafaza meme kanserı olma rıskı tasıyo östrojenın bulunduğu hiç bişi denemeyın derım ayrıca etkısı cabuk gecıyo bos bos sısırıyo vede sonra fos dıye iniyo yaglanmayı yag dokusunu buyuten bısıleri deneyın

ya benim biraz göbüşüm var zayıflasam böbüş gitse gögüsler ortaya çıkarmış gibime geliyo ama zayıflarken memişlerin gidebileceğini hiç düşünmemiştim

aynen ben de öyleydim bakıp duruyordum milletin göğüslerine ama engel oluyorum artık kendime çünkü hep haset ve kıskançlık duyuyorum bakınca :18:
AYNEN YAA SINIR OLUYO INSAN DEMI AMA ARTIK UMUTLUYUM YA COK DA TAKMIYORUM YANI
YAA BEN KILO DA ALSAM DEGISEN BISEY OLMUYODU SUAN ICIN EN ETKILI YONTEM BU CNM UMARIM SENDE DE ETKI EDER

kızlar göğüs arası benim 1-2 parmak tam 2 değil aslında ama benim göğüs ortasınıın altında biraz cukurluk war o çukurluk olmasa belki büyük gözükecek sütyen taktıpımda göğüs ortası boşluk oluyo sütyende sizde böyl bir problem warmı kızlar ara ara sızlamalar dokununca ağrılar war benim we 5 saati geçiyo dinliyorum

benımde 2 3 parmak arası cnm ortası sutyen takınca ayrık durmuyo ama oyle cnm yapısından sanırım o bırazda dınlemeye devam cnm ben ınanıyorum buyume gunu doldukdan sonra hızlanacak artacak Bırde bugun sag gozumde sureklı seyırıyo yaa ne alaka anlamadım ama ara ara oluyo

kızlar benim 15. günüm büyüme dolgunlaşma hiç olmadı ama 2 gündür çok fena kaşınıyo ağrı sızı yok sizce büyür mü

kızlar benim 15. Günüm büyüme dolgunlaşma hiç olmadı ama 2 gündür çok fena kaşınıyo ağrı sızı yok sizce büyür mü

az kalmıs cnm 21 olmasına ınsallah olur neden olmasın asıl zaten 21den sonra baslayacak sanırım buyume bazılarımızda erken bıle oldu etkısı sanırım tamamla cnm sonra bır hafta ara ver bakalım ne olacak o surecde bırde hıc aksatmadan dınledın demı gunluk bıde kac saat dınlemısdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…