benimde aynen böyleydi ve utanıyordum. aptallık işte :84::84::84:
sonra spora başladım ve diyete 5 kilo versem yeterdi ama en başta göğüslerim küçüldü. vücudum şimdi çok güzel oldu. tam 36 bedenim. hangi elbiseyi giysem cuk diye oturuyor vucudum orantılı ama göğüslerim ufak kaldı.
hatta arkadaşımın göğsü hiç yoktu benim vardı. ona gülerdim.
şimdi inanın arkadaşımın göğsü bu resimdekinin tıpatıp aynısı. öyle imreniyorum ki
benimde aynen böyleydi ve utanıyordum. aptallık işte :84::84::84:
sonra spora başladım ve diyete 5 kilo versem yeterdi ama en başta göğüslerim küçüldü. vücudum şimdi çok güzel oldu. tam 36 bedenim. hangi elbiseyi giysem cuk diye oturuyor vucudum orantılı ama göğüslerim ufak kaldı.
hatta arkadaşımın göğsü hiç yoktu benim vardı. ona gülerdim.
şimdi inanın arkadaşımın göğsü bu resimdekinin tıpatıp aynısı. öyle imreniyorum ki
aynen cnm ben de sımdı 36 bedene düştüm ama göğüsler de gittibazı bayanlar zayıf oluyorlar ama göğüsleri de oluyor 90 falan ımrenyrm yhaa:84: bu arada dedgn kreme baktım buyutur mu acaba :26:
bende senın gbym cnm gttı güzelim göğüslerim kilo vermekten 85 90 a yakındı benım sımdı 80nı doldryrm ancak off ıns buyutucegız telkınle kılo alsam buyurler bılyrm ama almak da ıstemyrm :84:
bu actıberast ne oluyor krem falan mı
canım pahalı bi krem istersen sende arastır valla 54 kıloyum bı ara 63 oldum göğüslerim catladı resmen kılo alınca büyüyo benımkıler ama ondada basen genıslıyo54 üm 36 beden oldum bende işte göğüslerde 80 oldu cıvıdılar catlakları kaldı gerıye güzelim göğüslerimin şimdi üstü bos duruyo allahım insallah eskı halıne döner penye bez sütyenle bile güzel duruyodu eskıden insallah telkınle olur olmazsa actıbreast ı denıcem onun meme dokusuna hıc bı zararı yok ve bakanlık onaylı dıger kremler tarım ve köy işlerı nden onaylı kızlar östrojen tetiklıyo allah muhafaza meme kanserı olma rıskı tasıyo östrojenın bulunduğu hiç bişi denemeyın derım ayrıca etkısı cabuk gecıyo bos bos sısırıyo vede sonra fos dıye iniyo yaglanmayı yag dokusunu buyuten bısıleri deneyın [/QUOT
ben gelişme çağında bir başladım diyete tam göğüslerım buyeceği zamanda çok uzun süre yaptım ılk once 10 kılo verdm snra 5 kg daha gttı su an 50 kgym ama göğüslerim kücücuk kaldı kremı arastrdm bıraz pahalı etkısını kesın gosterecegını bılsem alırım da bosuna kullanmak da ıstemyrm kullananların
yorumlarını okudum da ıyı dıyen de var etkısı olmadı dıyen de kişiden kişiye göre değişir yani
canım pahalı bi krem istersen sende arastır valla 54 kıloyum bı ara 63 oldum göğüslerim catladı resmen kılo alınca büyüyo benımkıler ama ondada basen genıslıyo54 üm 36 beden oldum bende işte göğüslerde 80 oldu cıvıdılar catlakları kaldı gerıye güzelim göğüslerimin şimdi üstü bos duruyo allahım insallah eskı halıne döner penye bez sütyenle bile güzel duruyodu eskıden insallah telkınle olur olmazsa actıbreast ı denıcem onun meme dokusuna hıc bı zararı yok ve bakanlık onaylı dıger kremler tarım ve köy işlerı nden onaylı kızlar östrojen tetiklıyo allah muhafaza meme kanserı olma rıskı tasıyo östrojenın bulunduğu hiç bişi denemeyın derım ayrıca etkısı cabuk gecıyo bos bos sısırıyo vede sonra fos dıye iniyo yaglanmayı yag dokusunu buyuten bısıleri deneyın [/QUOT
ben gelişme çağında bir başladım diyete tam göğüslerım buyeceği zamanda çok uzun süre yaptım ılk once 10 kılo verdm snra 5 kg daha gttı su an 50 kgym ama göğüslerim kücücuk kaldı kremı arastrdm bıraz pahalı etkısını kesın gosterecegını bılsem alırım da bosuna kullanmak da ıstemyrm kullananların
yorumlarını okudum da ıyı dıyen de var etkısı olmadı dıyen de kişiden kişiye göre değişir yani
canım kimisinde yağ dokusu yok belkı ondan etkı etmıyodur artık hayırlısı o son care benım içininsallah buyur yaa telkınle kendımde o potansıyel var eskıden buyuk dıye ümitliyim insallah olcak actıbreast e gerek kalmadan bı büyütseydım
canım kimisinde yağ dokusu yok belkı ondan etkı etmıyodur artık hayırlısı o son care benım içininsallah buyur yaa telkınle kendımde o potansıyel var eskıden buyuk dıye ümitliyim insallah olcak actıbreast e gerek kalmadan bı büyütseydım
aynen yha telkine inanyrm inş büyücek senın kac gun oldu dınleyelı benım 9. gün btyr bugun dolgunlasma var daha cok vardı da reglden dolayı gttı bıraz
canım pahalı bi krem istersen sende arastır valla 54 kıloyum bı ara 63 oldum göğüslerim catladı resmen kılo alınca büyüyo benımkıler ama ondada basen genıslıyo54 üm 36 beden oldum bende işte göğüslerde 80 oldu cıvıdılar catlakları kaldı gerıye güzelim göğüslerimin şimdi üstü bos duruyo allahım insallah eskı halıne döner penye bez sütyenle bile güzel duruyodu eskıden insallah telkınle olur olmazsa actıbreast ı denıcem onun meme dokusuna hıc bı zararı yok ve bakanlık onaylı dıger kremler tarım ve köy işlerı nden onaylı kızlar östrojen tetiklıyo allah muhafaza meme kanserı olma rıskı tasıyo östrojenın bulunduğu hiç bişi denemeyın derım ayrıca etkısı cabuk gecıyo bos bos sısırıyo vede sonra fos dıye iniyo yaglanmayı yag dokusunu buyuten bısıleri deneyın
aynen yha telkine inanyrm inş büyücek senın kac gun oldu dınleyelı benım 9. gün btyr bugun dolgunlasma var daha cok vardı da reglden dolayı gttı bıraz
benım dördüncü gün resmen seyırme oldu bugün göğüserimde canım sağ göğsümde özellıkle
benım dördüncü gün resmen seyırme oldu bugün göğüserimde canım sağ göğsümde özellıkle
herkesin sağ seyiriyo yaa
bende de var o etkiler sağ göğsümde vardı ilk başta hep sızılar bugun ılk defa solda da başladı
demek kı 2. haftaya grnce dgerınde de baslyr ne guzel
AYNEN YAA SINIR OLUYO INSAN DEMI AMA ARTIK UMUTLUYUM YA COK DA TAKMIYORUM YANIaynen ben de öyleydim bakıp duruyordum milletin göğüslerine ama engel oluyorum artık kendime çünkü hep haset ve kıskançlık duyuyorum bakınca :18:
YAA BEN KILO DA ALSAM DEGISEN BISEY OLMUYODUsağolasın canım benımkıler yumusamıstı kilo verdım dıye sımdı hepten kımıl kımıl oldu artık dınlıcem valla yatınca düzlesmesı kadar sınırımı bozan bısı yok yaa eskı günlerine bı dönseler kilo da alamam artık telkın le falan buyutcem bı beden buyuse yeter diğer yöntemler ı denemedim östrojen falan tetiklıyo allah korusun ilerde meme kanserı olmaktansa:18: olanla sükrederım daha iyi. bu da olmazsa actıbreast ı denıcem o meme dokusuna zarar vermıyo sadece yağ dokusunu büyütüyo bıraz pahalı ama büyütcekse değer valla allah herkese istedıği kadarını versın ayy toplu memiş duası yapcaz o moda girdik artık
NASIL YAG DOKUSU OLMUYO DERKENcanım kimisinde yağ dokusu yok belkı ondan etkı etmıyodur artık hayırlısı o son care benım içininsallah buyur yaa telkınle kendımde o potansıyel var eskıden buyuk dıye ümitliyim insallah olcak actıbreast e gerek kalmadan bı büyütseydım
AYNEN CNM BENIM BUGUN SON GUNUM VE SAG GOGSUMDE OLDU SEYIRME NEDENSEbenım dördüncü gün resmen seyırme oldu bugün göğüserimde canım sağ göğsümde özellıkle
kızlar göğüs arası benim 1-2 parmak tam 2 değil aslında ama benim göğüs ortasınıın altında biraz cukurluk war o çukurluk olmasa belki büyük gözükecek sütyen taktıpımda göğüs ortası boşluk oluyo sütyende sizde böyl bir problem warmı kızlar ara ara sızlamalar dokununca ağrılar war benim we 5 saati geçiyo dinliyorum
KIZLAR HANGISI DAHA IDEAL SIZCE BIRINCI LINKDEKI MI göğüs dikleştirme estetiği, göğüs dikleştirme ameliyatı, meme dikleştirme | Estetik Ameliyatlar YOKSA IKINCI LINKDEKI MI Göğüs kapağı - Lucky nipple cover | TutkuSepeti.com
kızlar benim 15. Günüm büyüme dolgunlaşma hiç olmadı ama 2 gündür çok fena kaşınıyo ağrı sızı yok sizce büyür mü