Yanlardan dolgunluk epey var ortalardan yok sanırım hepimizin
ayy inş. seninki gibi olurrr bizim de yayıla yayıla genişleye genişleye dolgunlaşır ve büyür :26: moral oluyor senin anlattıkların
ewet cnm sanırım aynı siteden bahsediyoruz.sitenin daha doğrusu forumun kurucusu ATAKAN BEY sübliminal telkin uzmanı yani gerçekten bu işte profesyonel..facetede reklamları var çekirdek inanç diye..ve cem diye bir tvde programlara katılıyor anlatıyor sık sık..birbildiğim kadarıyla bu konuyla ilgili internette zaten tek bir site var ..
bu telkini isteyebildiğine göre başkalrının düşüncelerini önemsememe telkinini dinlemene gerek kalmamışama sen büyümelerini yeterince istemiyorsun sanırım..dinlemeyi niye bıraktınki..ben olsam bıkmdan usanmadan dinlerdim profesyonelce hazırlanmış öyle bir telkini..diğer arkadaşların dediği gibi sen dinlemiyorsan buraya ekle bari bizler yaralanalım olmazmı cnm..
ve ben sonucun bütün pozitif düşünen bayanlarda harika olacağına emin olduğum için birçok hayır dua alacağına da o kadar eminm eklediğin takdirde
Göğüslerim kımıl kımıl ya..
Benimde çizgilerim oluşmaya basladı özellikle alt kısımda..
Göğüslerimin altı böyle olmaya basladı işte..
Büyüdükçe şekilleniyor..
Birde ben masaj yapıyorum etkisi iyice arttı.
Telkini öyle düzenli dinlemiyordum ben bazen 1.2 saat bazen 5.6 saat bazen daha fazla..
Ama buna ragmen cok fark var.
ya ben çok güzel göğüs fotosu buldum nette onu hedef aldım, aslında onun da göğüsler çok bitişik değil ama büyük olduğu için ara açıkmış gibi durmuyor, zihnimde canlandıramıyorum istediğim göğüsleri, yanlış resimleme yaparım benimkiler de öyle olur diye korkuyorum o yüzden o resme bakıyorum telkini dinlerken
buraya ekleyebılırmsn cnm bende merak ettım
gerçekten çok düzgün güzel göğüslere sahip kimsebizimde böyle olur inşallah özellkle arada boşluk yok ne güzel
ben hıc sevmem de takmamda hele telkıne basladım ya rahat rahat buyusunler dıye hıc takmadım cnm ne gerek var sıkıstırmayaZaten alısmadıgım ıcın mı neyse hıc de rahat edemem batar bana hemen cıkarıp atasım gelır
Aynen yaa bende bundan ıstıyorummmmmm cok guzelmıs kızlar hepımızın boyle olur ınsallahBenım arada 3 parmak tam olarak bosluk Bugun neden bılmıyorum ama kan dolasımını coook fazla hıssettım kızlar soguyo gıbı oluyo ısınıyo sonra bu kan dolasımı demı:44:
siz de kaydedin isterseniz fotoyu, gözümüzde canlandırmak çok işe yarayacaktır, zihin ne yapacağını bilsin hem
benım zaten vardı cnm kafamda ama bu daha guzelmıs sımdı bunu dusunurum artık kaydettım ama kafama
hafta sonu yazacam cnm ok mezro yok suan yanımda cunkunezcim ölçülerine bakıp ne kadar değişilik olduğunu söler misin çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öyledir heralde, sende çok değişik şeyler oluyor valla, bakalım bizde neler olacak
Aynen yaa bende bundan ıstıyorummmmmm cok guzelmıs kızlar hepımızın boyle olur ınsallahBenım arada 3 parmak tam olarak bosluk Bugun neden bılmıyorum ama kan dolasımını coook fazla hıssettım kızlar soguyo gıbı oluyo ısınıyo sonra bu kan dolasımı demı:44: