Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar ben dinlemeye devam ediyorum ama eskisi kadar dolgun değiiler bugun. henüz regl olmadım. olduktan sonra kalan dolgunlukta geçip gider mi acaba off valla yaa ne bahtsızız biz böyle

kızlar amazonda doğal göğüs büyütme ürünleri buldum yorumlar hep olumlu ve sitesi var kullananlar öncesi sonrası foto koymuşlar hepppp.......bizim türkiyede güvenip kullandığımız ürünlere baktım haplara-kremlere bir yıldız vermişler...yorumları hepp kötüü.....demek ki bize kötü ürünleri kakalamışlar ....
hapı -kremi ve sabunu var... bide jel gibi meyve suyuna damlatılan bişey var...takım halinde satılıyo...natureday gibi bir markaydı.....

ses telkininden sonra kullanıcam benn....sitesini inceleyin bu markanın kullanıcıların öncesi-sonrası fotolarına bakın.....
bide amazonda var ordan bakın......

Son düzenleme:

sitelerin linkini versene canım bulaamdım

evet ses telkiniyle dolgunluk ve büyüme oluyo ama 1-2 ay sonra tekrar eski haline döner diye korkuyorum...
Nez 12 sen 21 günü bugün tamamlıyorsun......daha devam edecekmisin ? Bugün bitirecekmisin ?
cnm ben bır hafta ara verıp tekrar 21 gun daha dınleyecem cunku faydasını goruyorum telkının kalıcı olmaması ıcın bı neden yok cunku sıslık olmuyo resmen yaglanıyo cnm normal ergenlıkdekı gıbı buyuyo yanı o yuzden ben sanmıyorum gerı eskı halını alacagını yanı bugun son dınlıyorum bır hafta ara verıp tekrar devam edecem cnm
kızlar ben dinlemeye devam ediyorum ama eskisi kadar dolgun değiiler bugun. Henüz regl olmadım. Olduktan sonra kalan dolgunlukta geçip gider mi acaba off valla yaa ne bahtsızız biz böyle
cnm dolgunluk neden gecıyo gıbı gelıyo bılıyomusun cunku yayılıyo enı genıslıyo o zamanda dolgunluk dagılıyo sanırım bende oyle oluyo yanı bugun daha bı dolgun gelıyo elıme valla son gun dıyemı neyse Bıde bugun dınlerken tek gogsumde boyle hanı vucudumuzda bı yerımız atar ya oyle oldu seyırme gıbı sankı baya bı ıcten ıce attı tek gogsum sonra gectı agrılar da hafıf hafıf devam edıyo bugun ben ınanıyorum kızlar olacak ınsallah ama bırden degıl sabırlı olun gununuzu tamamlayın emın olun ınancınız artacak

:
bugün dördüncü günüm benimde sağ göğsümde oldu segirme olayı bide ilk gün gece kaşınmişti basladiğim günden bu yana ara ara sızladı göğüslerim aslında 80 desteksız i dolduruyolar ama tassın istıyorum insallah olcak off eskıden buyuklerdı tam tamına 8 kilo verdım halıyle bı beden kücüldü:2: büyütme işine bende giriştim insallah etkısı olur bı tek telkın işi bana mantıklı geldı

olur cnm ınsallah ama ne guzel senın varmısda daha buyuk ıstıyon bızım cok kucuk yanı ama buyuyo bu yontem ıse yarıyo cıdden hos geldın aramıza sende cnm

kızlar ben dinlemeye devam ediyorum ama eskisi kadar dolgun değiiler bugun. henüz regl olmadım. olduktan sonra kalan dolgunlukta geçip gider mi acaba off valla yaa ne bahtsızız biz böyle

ya işte benim de aynı böyle oldu, ilk dinlediğim 2-3 gün içinde dolgunluk hissettim ben tam reglim yaklaşırken daha da dolar derken birden söndü regl dolgunluğu da gitti, şu an yine biraz bi dolgunluk var ama reglim daha bitmedi anlamıyorum yani etki ediyor mu etmiyor mu, bi bitsin bakalımm

cnm dolgunluk neden gecıyo gıbı gelıyo bılıyomusun cunku yayılıyo enı genıslıyo o zamanda dolgunluk dagılıyo sanırım bende oyle oluyo yanı bugun daha bı dolgun gelıyo elıme valla son gun dıyemı neyse Bıde bugun dınlerken tek gogsumde boyle hanı vucudumuzda bı yerımız atar ya oyle oldu seyırme gıbı sankı baya bı ıcten ıce attı tek gogsum sonra gectı agrılar da hafıf hafıf devam edıyo bugun ben ınanıyorum kızlar olacak ınsallah ama bırden degıl sabırlı olun gununuzu tamamlayın emın olun ınancınız artacak[/QUOTE]

ayy inş. seninki gibi olurrr bizim de yayıla yayıla genişleye genişleye dolgunlaşır ve büyür :26: moral oluyor senin anlattıkların

ayy inş. seninki gibi olurrr bizim de yayıla yayıla genişleye genişleye dolgunlaşır ve büyür :26: moral oluyor senin anlattıkların[/QUOTE]

BAZEN DIYORUM ACABA BEN MI ABARTIYORUM HERKESI HEVESLENDIRIYORUM YAZMAYIM BEKLEYIM BIRAZ DAHA DIYORUM AMA CIDDEN SU SON 21 GUNDE ACAYIP BI FARK VAR CNM YAA
BENIM HIC OYLE BINGIL BINGIL DEGILDI YANI RESMEN YANDAN SOYLE DOKUNUYORUMDA KIMIL KIMIL YAGLANMIS ELIME BAYA DOLGUN GELIYO CIPLAK GOZLE BAKIYORUM BAYA BI YAYILMIS ENI GENISLEMIS CIZGILER BELIRGINLESMIS BAZI HATLAR VARYA GOGUSDE CNM O CIZGILER CIKMIS ORTAYA BENIMDE BIRAZ SINDI GIBI OLDU REGL SISLIGI GITTI AMA HALA O DOLGUNLUK VAR CNM BUGUN SON GUN AGRILARDA OLUYO YINE BEN INANIYORUM VALLA INSALLAH BU KEZ OLACAK ILK KEZ BOYLE SONUC ALIYORUM BEN CUNKU BI COK SEY DENEDIM AMA BU SEKILDE BUYUME OLMADI HIC HEM SEKLI DEGISIYO HEM YAGLANIYO YANI SISLIK BASKA OLUYO ANLIYO INSAN ONU CUNKU DINLEMEYE DEVAM KIZLAR SON GUNUNUZDE SIZINDE YORUMLARINIZI SABIRSIZLIKLA BEKLIYO OLACAM

Göğüslerim kımıl kımıl ya..
Benimde çizgilerim oluşmaya basladı özellikle alt kısımda..

Göğüslerimin altı böyle olmaya basladı işte..
Büyüdükçe şekilleniyor..
Birde ben masaj yapıyorum etkisi iyice arttı.
Telkini öyle düzenli dinlemiyordum ben bazen 1.2 saat bazen 5.6 saat bazen daha fazla..
Ama buna ragmen cok fark var.

Masajın çok fazla artısı var..
En azından telkini dinlerken her gün göğüslerinize 5er dk masaj yapın.
Çok daha iyi olucaktır.
Zaten masaj yararlı birşey..

[ı]masajın çok fazla artısı var..
En azından telkini dinlerken her gün göğüslerinize 5er dk masaj yapın.
çok daha iyi olucaktır.
Zaten masaj yararlı birşey..[/ı]

cok yaptıgım ıcın artık bıkdım masajdan cnm yaa ama ıkıncı 21 gunde belkı yapabılırım bakalım :44:senın bu resımdekı kadar varmı cnm

kızlar reglmın bıtmesıne az kaldı bugun baktgmda göğüslerıme bıraz küçüldüler gbi dolgunluk sertlik var gerçi fakat ben bugun bir şey farkettım bugun pek dınlemeye fırsatım olmadı dınlemedgm zamanlar da da sızı ağrı oluyor ıns 21 gün snrada böyle devam eder bir de şekilleri değişti daha yuvarlak oldular dikleşti sanki bende bunu istyrdm zaten ben bırakmycgm sonuna kadar devam

ya bndee çok sıkıldm artk dnlemektnn genelde gecelerii takıyorm kulaklığı uyuyorm.gndz dnleyemiyorm anca akşm bilgsyr başına oturrsm öle

senın adına sevındım cnm gerı dolgunlasıyo cnm oyle gıbı oluyo sonra yıne dolgun gelıyo dokununca tabıkı ne kadar dınlersek o kadar etkılı olur cnm katılıyorum sana aynen benımde seklı cok daha guzel ve genısledı bıde bugun kan dolasımını cok daha fazla hıssettım son gun oldugu ıcın mı neyse artık
[ı]biraz daha ufagı.. :26:[/ı]

benımde cnm bundan daha kucuk ama yınede eskısıne gore cok daha ıyı tabı

ahh bi bu resimdeki kadar olsalar havaya uçar taklalar atarım parande atarım sevinçten

ahh bi bu resimdeki kadar olsalar havaya uçar taklalar atarım parande atarım sevinçten

aynen cnm daha bu kadar olmadı ama benımde boyle alttan alttan dolgunluk olustu yanı daha cıkıntısı arttı yuvarlak sekılde alt kısım bıraz daha doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…