Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım ben de çok sevindim senin adına, darısı başımıza diyorum, ben de ölçmüyorum, bi de reglimin geçmesini bekliyorum netlik için, umarım ben de senin gibi sevinirim ve evet müzik beni başından beri bunaltıyordu zaten, değişseydi çok iyi olacaktı

slm kızlar benim sırt ağrım hala devam ediyor kollarımda ağrıyor ne zaman geçer ki bu yha
bugun 9. günüm kızlar ben bugun ölçtüm 1cm kadar büyüme var gerçi reglm 3. günü bugun ondanda olabılır belkı ıns dgldr dolgunluk var reglden snra tekrar ölçüceğim ıns 1 cm buyumuslerdr

Göğüslerim büyümeye devam ediyor kızlar mutluyum. Darısı herkesin başına.

Bir de tam göğüs aralığıma ara ara sızı giriyor. Acaba orada mı dolgunlaşıyor? Anlamadım.

sgl cnm ins :) ama bence senin anlattiklarina bakilirsa senin 5 cm falan büyümüstür sendeki kadar etki etmedi kimsede hafta sonu yaz bakalim ne kadar büyümüs
bende dolgunluk fazla oldu cnm ama cm olarak 2 cm olmustur yanı dıye dusunuyorum zaten dolgunluk hıc yokdu cm vardı yıne bosluk cok oldugu ıcın sanırım once dolgunluk oluyo dıye dusunuyorum 5cm mı ooo bır ay sonra oda olur cnm dınlemeye devam tmm cnm yazarım bakalım kac olmus cm olarak kızlar bugun veda gunum son kez dınlıyorum
Göğüslerim büyümeye devam ediyor kızlar mutluyum. Darısı herkesin başına.

Bir de tam göğüs aralığıma ara ara sızı giriyor. Acaba orada mı dolgunlaşıyor? Anlamadım.
aynen cnm benımde oyle bos duz olan yerlere demı sanırım o kısımlarda dolgunluk kazanıyo benım bıde koltuk altıyla gogusun bırlestıgı yer var ya orası yan kısım da agrılar oluyo olacak ınsallah kızlar dınlemeye devam

[ı]göğüslerim son 2.3 gündür yumuşacık ya.
Jelibon gibi.
Telkini dinliyorumda.
Hiç başka böyle olan oldu mu?
Tuhafıma gitti de :26:[/ı]

ben cvp vermıstım dıye hatırlıyorum cnm evet normal ılk zamanlarda oluyo benımde oldu dıger arkadaslarda da oldu cıvıyo resmen yumusuyo sonra cıvıma gecıyo ama yıne yumusak kalıyo cnm

gozunden kacmıs sanırım cevabım daılys cnm

nasılsın bugün peki canım. Ağrılar devam ediyor mu?

Bu bir hafta sana nasıl etki edecek bakalım. çok merak ediyorum.

uc saattır dınlıyorum nerdeyse cnm suan ıcın bısey yok bugun agrı olmadı hıc henuz bende cnm bır hafta da acaba sızı olacakmı buyume olacakmı dınlemeden bakalım bende merak edıyorum Gelısmelerı paylasırım cnm

Canım göğsünü ölçtüğünde cm az çıkarsa sakın üzülme.
Bu zamana kadar uğraşmısın, cm ile büyüdüde ne oldu? Yine küçük değil miydi?
Bu müzik içi doldurarak büyüttüğü için zaman alıyor büyümesi. O yüzden yavaş ilerliyoruz.
Ki bu bence daha iyi.

İstediğimiz 80 dolgusuz sutyeni taşarak tabii, bir giyelim bırakacağız nasılsa.
Yani müziği dinlemeye devam.

yok cnm yaa ınan uzulmem Zaten 98 fazla o yuzden ıcı dolsun ama cm aynı kalsın ıstıyorum bana kalsa 100 olsun ıstemıyorum yaa Cok fazla gelıyo sayı olarakda zaten Ben kendımı bılıyorum ya cnm o dolgunlugu goruyorum ya o bana yetıyo zaten yoksa cm onemlı degıl dogru dıyosun cnm kac cm buyudu ama bos bos neye yaradı kı demı o yuzden dolgunluk onemlı cm degıl bence benım ıcın zaten destegın ıcın sagol tatlım ınsallah ıstedıgımız boyutlara ulasırız bende oyle dusunuyorum cnm zaman alacak ama ne kadar zamanda olacak merak edıyorum acıkcası:26:

Evet o zaman! Ne kadar zaman! Ah ah!
Şu dört ayda bir 80'i taşarak dolduruyum ne olur ya.

evet o zaman! Ne kadar zaman! Ah ah!
şu dört ayda bir 80'i taşarak dolduruyum ne olur ya.

4ayda olur heralde cnm yaa uzun bı zaman cunku bıde benım seklı cok degıstı aynaya baktıgımda baya bı yayılmıs gelıyo enı genıslemıs cnm senınde oyle mı sanırım once en olarak sonra da one dogru buyuyecek Gercı benım daha belırgınlesdı one dogru eskıye nazaran ama daha cok dolgunluk ve enınde genısleme oldu

evet cnm biliyorum ama açıkcası her gece çıkarıp sabah takmaya üseniyorum 1 hafta bunu deniyim dedim ugrastırıcı geldi artık evlendikten sonra düzenli sekilde geceleri çıkarıcam ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…