Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

finish e hazırlanıyor tabi canım bi güzellik yapar artık.

tabii canımm ergenlikte nasıl ağrırdı hem dee, seninkiler ya heyecan yaptı ya hüzünlendi bitiyor artık diye

darısı bizim başımıza bittikten sonrada gelişmeleri bekliyoruz canım bu arada bu 21 günlük sürede hiç dinlemediğin gün oldumu yani ben cuma ctesi olmicam dinleyemicem sil baştan 21 gün baştan mı başlıcak

Canım sutyenimi gece gündüz çıkarmıyorum demişsin. Sutyen takmak o bölgede kan dolaşımını yavaşlattığı için büyümesini yavaşlatabiliyor. Yavaşlatması fazla bir sorun değil de geceleri sutyenle uyumak sakıncalı bir şey. Geceleri sutyenle uyumak daha doğrusu çok uzun süre sutyenle dolaşmak kitle oluşumuna yol açabiliyor. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey. Çok uzun süre sutyen takan kadınlarda daha az takanlara göre daha fazla meme kanseri tespit ediliyor.

tabii canımm ergenlikte nasıl ağrırdı hem dee, seninkiler ya heyecan yaptı ya hüzünlendi bitiyor artık diye
ayy artık hangısı oldugunu bılemıyorum cnm ama uzuluyodur bence dınlemeye alıstılar nede olsa Ayy o kadar agrı oldu da buyuse barı ergenlıkde o da yok bos yere kuru kuruya agrı cekdım valla

ınsallah cnm gelısme oldukca yazarım ınsallah bıttı dıye yazmamazlık yapmam yanı Yok cnm ful 21 gun dınledım aksatmadan hıc gunluk 6 saat en az son hafta 8e cıkardım ıste hıc gun atlamadım yanı hımm gece olsun dınlemeye calıs ara vermeyın demısdı parfaıt tatlım ya

ben hıc sevmem de takmamda hele telkıne basladım ya rahat rahat buyusunler dıye hıc takmadım cnm ne gerek var sıkıstırmaya Zaten alısmadıgım ıcın mı neyse hıc de rahat edemem batar bana hemen cıkarıp atasım gelır

hadi yaaa ben evde yokum sevgülücügümün yanına gitcem dinleyemem ki sen uyu ben bi memiş büyütme seansına başlıcam diee desene pazar günü sil baştan yapcam amannnnnnnnnn offff

hadi yaaa ben evde yokum sevgülücügümün yanına gitcem dinleyemem ki sen uyu ben bi memiş büyütme seansına başlıcam diee desene pazar günü sil baştan yapcam amannnnnnnnnn offff

hımm bı cozum bulmaya calıs cnm kacıncı gunun senın basa donmek de zor olur yaa

aaa hiç bilmiyodum bende hiç çıkartmazdım gece gündüz bi tek bugün çıkarttım bi tuhaf hissediyrm kendimi bölede nese bende çıkartırım artık en azından geceleri çıkartayım.

Kızzlarr bu yola başkoydukkk, hiç bişey patt die olmuyorrr, sabırlı olalımmm, belki 21 yetmez belki yeter biz büyüyene kadar devam etmezsek her yöntemi yarım bırakırsak olmazz ( Burda çaktırmadan kendi sabırsızlığımı da azarlıyorummm çok sert olursam alınmayınnn ) Yıllarca bilinçaltına kodlanan bişey ha dieee değişmez zaman verelim zaman öpüyorummmm şekerlerrr

Son düzenleme:
nez canım seninle aynı gün başladık ben tam olarak 5 saat dinleyermedim ama aksatmadan 1 saatte olsa dinledim şimdi 21 olcak yarın dimi dinlemiycekmisin sen bitiyomu ben dinlerim diyodum ama bilgi verirsen sewinirim son günlerde fazla dinlemeye başlamıştım bu gün 5 saati gecicek şuandada dinliyorum regl zamanım sabah kalktığımda çok gergin we agrılı uyandım gün içindede sızlamalar oldu 3-4 gün war reglme bakalım hayırlısı

cnm yarın son evet ama ıstersen bı kac gun daha dınle yanı sen az dınledın cunku gunluk ben bı ay olsun dıyodum ama 21 olsun bır hafta ara ver sonra tekrar21 gun dınle dedı arkadaslar bende oyle yapayım dedım regl oldum canım zamanında uc dort gun erken oldum ama hep oyle olurum ben etkılemedı reglımı ama bugun cok agrı oldu goguslerımde cnm son gune geldım ondan sanırım

tmm canım 1 hafta daha dinliyeyim şimdi 5 saat dinleyebiliyorum sonra bende ara werir tekrar dinlerim regl den sonra duruma bakarım iniiyoya şişler sende yazarsın durumu cnm öptüm

tmm canım 1 hafta daha dinliyeyim şimdi 5 saat dinleyebiliyorum sonra bende ara werir tekrar dinlerim regl den sonra duruma bakarım iniiyoya şişler sende yazarsın durumu cnm öptüm

tamam cnm gelısmelerı paylasırım sen devam et bakalım dınlemeye ınsallah faydasını gorursun cnm sende hafta sonu cm olarakda yazacam bakalım fark olmusmu

kizlar bende bugün sonunda ölctüm memisler benim bu gün 10. günüm ve korka korka ölctüm meisleri....cünkü bi degisiklik olmasaydi motivasyonum sifira inerdi...nese bütün cesaretimi topladim ve ölctüm azda olsa 1 cm büyümüscok sevindim...anneme söyledim oda inanmio öle seylerin yariyagina maaan dio dedim ama oluyo bu 1 cm bile acayip motivasyon verdi...yaglarla 1 ayda 1 cnm büyütmüstüm telkinle 10 günde 1 cnm büyüttüm sonuna kadar dinlemeye devam...ama baska bi melodi yüklense iyi olcak yavas yavas bunaltmaya basladi müsik

ayy o zaman benım 20 gunde 2cm olmusdur merak ettım valla Tabıkı cnm dınlemeye devam zahmetsız buyuyo dınleyerek ıste masajdan kolay valla darısı tum ısteyenlerın basına tatlım cok sevındım senın adına devamı gelsın ınsallah

sgl cnm ins :) ama bence senin anlattiklarina bakilirsa senin 5 cm falan büyümüstür sendeki kadar etki etmedi kimsede hafta sonu yaz bakalim ne kadar büyümüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…