Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

pütür pütür oluyor kahverengi kısımları büzüşüyor topluyor kendını içe doğru snra düzeliyor belki reglmden dolayı da olabılır

aynen evet yaaa aynısını tarif ediyorsun[/QUOTE]

neden böyle oluyor acaba senın kaçıncı günün bugun

benim bugün 4. gün kıpırdanmalar oluyo ama sadece sol da gerçi ben 15 gündür hayıt tohumuda kullanıyorum hayıt kullandığımın haftası kaşıntım çok olmuştu bakalım hayırlısı

ben sudyeni çıkarmıyorum, uyurken bile :97: 21. günün sonundada sonuç alamazsam bırakıcam artık içmedigim çaylar, masaj yapmadıgm yaglar kalmadı evlenmeye sayılı ay kaldı diye çabalıyordum ama beni begenen böyle begensin evlenince zaten büyüyormus bi de Allah nasip ederse hamilelikte biraz büyüyüp kalıcı olanlar varmıs

neden böyle oluyor acaba senın kaçıncı günün bugun[/QUOTE]

tam bilmiyorum ki ben bi başladım bıraktım bi ara şimdi ikinciye başladım benim de senin kadar falan anca, benim reglim o yüzden mi acaba

neden böyle oluyor acaba senın kaçıncı günün bugun

tam bilmiyorum ki ben bi başladım bıraktım bi ara şimdi ikinciye başladım benim de senin kadar falan anca, benim reglim o yüzden mi acaba[/QUOTE]

olabılır cnm gerçi daha önceki reglmde boyle olmyrdu :26:

olabılır cnm gerçi daha önceki reglmde boyle olmyrdu :26:[/QUOTE]

benim üşüyünce ürperince falan da oluyor bu

Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Ben bu telkini genelde saat 6 gibi dinlemeye başlıyorum 12 gibi de kapatıyorum. Bundan dolay mıdır anlamadım. Sabah kalktığımda göğüslerimde hiçbir sızı yok gün içinde de yok saat 6'ya yaklaştığı zaman göğüslerimde sızı başlıyor. Bu saatlerde dinlediğim için böyledir diye düşünüyorum. Sizin de böyle telkini dinlediğiniz saatlerde mi oluyor? Yoksa gün boyu mu sızlıyorlar?:44:

Kızlar bende tam tersı o kahverengı kısım gayet gergın duruyo boyle bu arada agrım hafıfledı ama on dk bı az bı sızı oluyo hemen gecıyo Bakalım aynı sey yarın sol gogusumde de olacakmı merak edıyorum

cnm ılk gunlerde dınlerken oluyodu kulaklık kulagımdayken sızı agrı oluyodu normalde nadıren oluyodu ama bugun mesela durduk yere bı agrı gırdı dınledıkden bı kac saat sonra yanı dıger turlu hıc dıkkat etmedım cnm ama gunun her anında olabılıyo agrı sızı sende degısık sekılde olmus

acaba sağ ve sol farkı olur ya herkeste, farkı kapatsın diye orası daha hızlı mı büyüdü birden öyle sızı oluştu :44: neyse geçmesine sevindim

acaba sağ ve sol farkı olur ya herkeste, farkı kapatsın diye orası daha hızlı mı büyüdü birden öyle sızı oluştu :44: Neyse geçmesine sevindim

bılmıyorum cnm ama sag kucuk olandı zaten agrıyan yanı evet cnm yaa korktum bende oyle sıddetlı olunca tuhaf oldum neysekı ıyıyım sımdı ozellıkle soyluyorum kı hanı ola kı son gun falan sızde de olursa bılın dıye cnm sımdıden

ayy canım sağol,yeter ki büyüsün de sızı olsunnnn razıyım ağrısına sızısına onların

ayy canım sağol,yeter ki büyüsün de sızı olsunnnn Razıyım ağrısına sızısına onların

zaten gogus agrısızda buyumez demı ama :) cnm bırde sag gogsumun kahverengı bolumunun ust kısmında bı damar cok belırgınlesmıs neden bılmıyorum bu arada son 5 dk dır da sol gogusume agrı gırıyo cıkıyo cok sıddetlı degıl ama hafıf hafıf oluyo gecıyo ne oluyo bugun yaa anlamadım son gune geldık ya ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…