pütür pütür oluyor kahverengi kısımları büzüşüyor topluyor kendını içe doğru snra düzeliyor belki reglmden dolayı da olabılır
aynen evet yaaa aynısını tarif ediyorsun
neden böyle oluyor acaba senın kaçıncı günün bugun
KIZLAR KAŞNDIĞI İÇİN FALANMI ACABA YAAA NEDN ÖLE OLUYOKİ SİZN:s
benim 8. günüm bende anlamadm ki
yaa sdyensiz dnlesek dhamı iyi olr acaba?
ben sudyensiz dınlyrm zaten cnm daha iyi etki etsin diye
yaa sdyensiz dnlesek dhamı iyi olr acaba?
neden böyle oluyor acaba senın kaçıncı günün bugun
arkadaşlar sormak istediğim bir şey var. Ben bu telkini genelde saat 6 gibi dinlemeye başlıyorum 12 gibi de kapatıyorum. Bundan dolay mıdır anlamadım. Sabah kalktığımda göğüslerimde hiçbir sızı yok gün içinde de yok saat 6'ya yaklaştığı zaman göğüslerimde sızı başlıyor. Bu saatlerde dinlediğim için böyledir diye düşünüyorum. Sizin de böyle telkini dinlediğiniz saatlerde mi oluyor? Yoksa gün boyu mu sızlıyorlar?:44:
Kızlar bende tam tersı o kahverengı kısım gayet gergın duruyo boyle bu arada agrım hafıfledı ama on dk bı az bı sızı oluyo hemen gecıyoBakalım aynı sey yarın sol gogusumde de olacakmı merak edıyorum
acaba sağ ve sol farkı olur ya herkeste, farkı kapatsın diye orası daha hızlı mı büyüdü birden öyle sızı oluştu :44: Neyse geçmesine sevindim
bılmıyorum cnm ama sag kucuk olandı zaten agrıyan yanı evet cnm yaa korktum bende oyle sıddetlı olunca tuhaf oldum neysekı ıyıyım sımdı ozellıkle soyluyorum kı hanı ola kı son gun falan sızde de olursa bılın dıye cnm sımdıden
ayy canım sağol,yeter ki büyüsün de sızı olsunnnnRazıyım ağrısına sızısına onların