- 12 Nisan 2011
- 703
- 0
senın ıstedıgın boyut ne cnm ıstedıgın boyuta ulasana dek devam eder buyume yanı o sekılde ya sozlerı de ılk sayfalara goz at ıstersen bı cnm
canım senın artık son günlerin ondandır iyice etkisini gösterdi bir de reglınde etkısı olyrdr bende ıkı agrı birleşti sırtım çok agryr benımde o kahverengi bölümde pütür pütür kabarcıklar oluyor dinlerken bende anlamdm ne olyr
evet benim de pütür pütür oldu dediğin gibi, göğüs büyüyünce o kısım büzüşüyor mu nedir
cnm bu agrı ne kı ılk gunlerdekı hıc bısey valla suan cektıgım agrı felaket yaabenmde suan aradaa ağrıyooo fzla değl ama dolgunlaştı gerçktn suann:)
alla alla acaba 20 günden snra mı tam anlamıyla büyümeye başlıyor
benim suan 75B 75 D olsun yeter düşüncesindeyim çok büyükde gözüm yok allah olmayanlara versin derim artık. ama arkadaş demiş ya 21den sonra beyin kodluyo ve büyümeye başlıyo ya alır başını gidersee
D en büyük kup zaten
kızlarrrrrr
yaaa şimdi baktmda göğsme acaypppp bi şekldedeolgunlaşmışş inanamadmm yaaaaaaaa
kızlarrrrrr
yaaa şimdi baktmda göğsme acaypppp bi şekldedeolgunlaşmışş inanamadmm yaaaaaaaa
cnm ne ıstıyosan o boyuta gelıyo ve buyume duruyomus ıste ben mesela 80 ıstıyorum aklımda basladıgımdan bu yana hep bu beden var ınsallahda 80 olana kadar buyume olcakbenim suan 75b 75 d olsun yeter düşüncesindeyim çok büyükde gözüm yok allah olmayanlara versin derim artık. Ama arkadaş demiş ya 21den sonra beyin kodluyo ve büyümeye başlıyo ya alır başını gidersee
senin kaçıncı günün cnm büzüşme oluyor evt her gün farklı bır belirti oluyor
ama ben bi sitede çamaşır bakıyodum sipariş vermek için yanlk htrlmıyrsam H filanda vardı
ne güzel işte cnm bende de sağ göğsüm büyük duruyor sol küçük duruyor o da dolgunlaşsın yhaa:84:
ne güzel işte cnm bende de sağ göğsüm büyük duruyor sol küçük duruyor o da dolgunlaşsın yhaa:84:
benmdee sol göğsmmm daha dolgun sağ kçk duruyoo öle oluyomş zatnn biri diğerndne kçk oluyomş doktorr sylemşti dolgunlaşrkende aynııı olmaz herhlde canım yaaa
QUOTE=nilimm;19106910]çok sevindimmm darısı başımızaaa
[ bende çokkk sevindmm ya :) inşallah devm eder böleeeeeeeee çok mutluym suann yaaa
bu buzusme dedıgınız ne cnm yaa anlamadım ben