birşey daha sorucam peki birkaç telkini bir arada dinlesem olur mu??
Evet bende bunu sorucaktım ben hem bu müziği hemde o cızırtılı olanını belli zaman aralıklarında dinliyorum.Daha etkili olabilir mi yada tam tersi bi etki eder mi ??
kızlar bu dosyayı indırirken ücret alınıyormu?
Bugun basladım dınlemeye ama acayıp uykumu getırıyo bu muzık benım yaaBırde sankı ıcden ıce sızı oluyo dınlerken kızlar cok erken bılıyorum ama bana mı oyle gelıyo anlamadım sızde gelısme varmı ayrıca 6saat cok uzun ya bı sayı koysak aslında gunde 50kez mesela dınleyelım gıbı olmazmı:26:
tatlım evet 6 saat uzun o yüzden ben şöyle yapıyorum yatmadan açıyorum sedsini de asyarlıyorum normal duyma seviyesi ama uyumamı engellemicek kadar sonrada yatıyorum sabaha kadar zaten asaşı yukarı 7- 8 saat uyudugum için dinlemiş oluyorum ben böyle çözüm buldum benddede kafamdan itibaren karıncalanma gibi bişey oluyo ilk dinlediğim zamanlarda sonra alışıyorum:)
anladım canım pekı pc den mı telefondan mı dınlıyorsun ust uste nasıl calıyo kı bıtınce basa nasıl alıyo benım sadece gogus bolgemde bıseyler hısler oluyo sankı tatlım ya umarım ıse yarar
anladım canım pekı pc den mı telefondan mı dınlıyorsun ust uste nasıl calıyo kı bıtınce basa nasıl alıyo benım sadece gogus bolgemde bıseyler hısler oluyo sankı tatlım ya umarım ıse yarar
Canım ben hem pc hem tlfonuma attım tekrarlama moduna ayarladım dewamlı aynı şarkıyı yani telkini çalıyo yinele modu böyle yaparsan uğraşmassın yeniden başlatmaya sewgiler
geldim geldimmm :)) arkadaslar ev cok yogun bugunlerde.. yazmıs olduklarınızın hepsını degerlendırmeye alıcam.. elımden geldıgınce ısteklerınızı yapmaya calıscam.. bıraz gecıkırsem kızmayın lutfen :26::26:
ayrıca ses dosyasının kendısı 03:06 dk.. kendısı 6 dk/saat degıl.. gun ıcerısınde en az 6 saat dınleyın demek ıstemıstım..
rica ederim hepınıze..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?