- 2 Aralık 2010
- 264
- 0
themra ya bende başlamıştım ama devam ettiremedim. acaba tekrar kullansam mı bilmiyorumkibir de ben daha önce themra göğüs şekillendirici bitkisel yağ kullanıyordum cm olarak büyütüyordu ama bıraktım belkı telkını etkıler dye dusundum snra devam edıcegım bır de sivilce yaptı göğüslerımde ama buyumeye yardımcı olyrdu
kızlar konuyla ilgili değil ama bişey sormak istiyorum. şimdi burda arkadaşlar ediniyoruz ya onlarla iletişime nasıl geçebiliriz. yani msj yazamıyorum özelden. siz napıyosunuz. özel bi iletişime giremezsek arkadaş olmanın pek anlamı olmuyor ?
olabılır cnm kafeınlı seyler falanda etkılıyomus burda buyumeye engel gıdalar dıye bı goz at ıstersenya kızlar birşey diyeceğim ben sigara kullanıyorum ondan olmuş
olabilirmi etkisizliği?
telkını dınlemeye basladıkdan sonra bende basladım cnm proteınlı seyler yemeye dıkkat edıyorum artık. Benım de alt cabuk erıyo cnm ust de bısey olmadıgı ıcındır belkıdeherkesin vücudu farklıdır tabi ama ben bildim bileli üst kısmım çabuk gider altım daha zor gider eğer sende kalça ya da bacaklar zayıflıyorsa yap bir de şunu okumuştum protein eksikliği de göğüsleri sarkıtıyormuş ben pek tavuk balık yumurta sevmem ondan da olmuş olabılır bir de ben gelişme çağında çok kahve nescafe tükettim çok kahve içenlerin göğüsleri küçük oluyormuş inadına gtmşim göğüsleri küçültücek şeyleri yapmışım hep.
artık tum sılıkonlu sutyenlerı mı atıyorum kızlarbüyümeyi engelleyip engellemediğini bilemiyorum gelişimi tamamladıktan sonra başlamıştım kullanmaya ama yağları eritti resmen boş ve uzun görünümdeler
Kızlar benım 80 c cıkıyo yaa ama oyle daha nerde 80ı dolduracak yanı
artık tum sılıkonlu sutyenlerı mı atıyorum kızlarZaten ıhtıyacım da olmayacak ınsallah
ayyy inş. Nez, senden heveslendik hepimiz bu yola baş koyduk, bizim de c kup olsun, biz de istiyoruzzz
Arkadaşlar ben 7-8 gündür dinliyorum sızı var ama cm olarak hiç bir büyüme yokDolgunluk desen eh biraz... o da dazla değil
Arkadaşlar ben 7-8 gündür dinliyorum sızı var ama cm olarak hiç bir büyüme yokDolgunluk desen eh biraz... o da dazla değil
Haklısın cnm ya. Acele ettim biraz sanki.büyüme bende de yok cnm cm olarak ama dolgunluk var benımde 7. günüm yavaş yavaş büyüyorlar her geçen gün etkiler daha da çok artıcak.bekleyelım derim
Haklısın cnm ya. Acele ettim biraz sanki.
Tercihimiz ikisi bir arada şekerimya şimdi dolgunluk olması mı iyi cm olarak büyümesimi iyi yoksa ikisibir arada mı iyiaradaki fark ne dolgun olunca büyümüş sayılmıyo mu
yettim gariiii
hemen büyütmeli şu memişleriiii
demi selen
cnm mucıze beklemeyelım demı ama bır haftada ne olsun yanı dolgunluk baslamıs ıste ne guzel her hafta dolgunluk az daha az daha artıyo sabırlı olmak gerek bıraz benım 19 gun oldu suan dolgunluk gayet ıyı olcemıyorum ama benımde cm aynı dıye dusunuyorum bos bos cm olarak buyumesındense dolgunlasarak ıcı tam dolarak oyle cm cm ılerlemesı cok daha guzel olmazmı demıarkadaşlar ben 7-8 gündür dinliyorum sızı var ama cm olarak hiç bir büyüme yokDolgunluk desen eh biraz... O da dazla değil
evet cnm ınsallah boyutu enı falan baya degısım oluyo son gunlere dogru sabredın az kaldı kızlar dolgunluk haftalık oluyo sankı kızlar valla ılk hafta farkettım sonra ıkıncı hafta sonra ucuncu ve son haftamdayım her hafta az az dolgunluk artıyo yanıbende senin gbydm cnm niye buyumuyor dye sinir olyrdm nezde de aynı belirtiler olyrms bızım gbı ama artık onunkıler dolgunlasyr buyuyrms cunku 19. Günü bızde de oyle olucak inşallah
benim 11. Gunum hala bisey olmadı
ya şimdi dolgunluk olması mı iyi cm olarak büyümesimi iyi yoksa ikisibir arada mı iyi:d aradaki fark ne dolgun olunca büyümüş sayılmıyo mu
valla cm mı dolgunlukmu dıye sorsalar kesınlıkle dolgunluk derım cunku ıcı dolmadan bos sekılde cm ılerlemesının bı faydasını gormedım bunca zaman 20 cm kadar buyudu deyım ılk basladıgımdan bu yana ama sonucu soracak olursan su 19 gunde elde ettıgım kadar yok yanı cnm her ıkısı bır arada olmalı en guzelı bu sanırım