Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

themra ya bende başlamıştım ama devam ettiremedim. acaba tekrar kullansam mı bilmiyorumki

kızlar konuyla ilgili değil ama bişey sormak istiyorum. şimdi burda arkadaşlar ediniyoruz ya onlarla iletişime nasıl geçebiliriz. yani msj yazamıyorum özelden. siz napıyosunuz. özel bi iletişime giremezsek arkadaş olmanın pek anlamı olmuyor ?

özel mesaj atabilmek için kk'da 100 mesajı doldurman gerekiyor...

Kızlar benım 80 c cıkıyo yaa ama oyle daha nerde 80ı dolduracak yanı
ya kızlar birşey diyeceğim ben sigara kullanıyorum ondan olmuş
olabilirmi etkisizliği?
olabılır cnm kafeınlı seyler falanda etkılıyomus burda buyumeye engel gıdalar dıye bı goz at ıstersen
telkını dınlemeye basladıkdan sonra bende basladım cnm proteınlı seyler yemeye dıkkat edıyorum artık. Benım de alt cabuk erıyo cnm ust de bısey olmadıgı ıcındır belkıde
büyümeyi engelleyip engellemediğini bilemiyorum gelişimi tamamladıktan sonra başlamıştım kullanmaya ama yağları eritti resmen boş ve uzun görünümdeler
artık tum sılıkonlu sutyenlerı mı atıyorum kızlar Zaten ıhtıyacım da olmayacak ınsallah

Kızlar benım 80 c cıkıyo yaa ama oyle daha nerde 80ı dolduracak yanı

artık tum sılıkonlu sutyenlerı mı atıyorum kızlar Zaten ıhtıyacım da olmayacak ınsallah

ayyy inş. nez, senden heveslendik hepimiz bu yola baş koyduk, bizim de C kup olsun, biz de istiyoruzzz

ayyy inş. Nez, senden heveslendik hepimiz bu yola baş koyduk, bizim de c kup olsun, biz de istiyoruzzz

78 e 98 olunca 80 c oluyo dımı kızlar valla cnm 80 c ama 80ı doldurmaz yanı benım sırttan bıraz sanırım nerdee daha 80ı tam doldursam zaten telkını dınlemezdım ama olacak ınsallah ben ınanıyorum bu kadar buyudu 19 gunde bı bu kadar daha neden olmasın kı yanı demı nasıl olsa cozumu bulduk ınanıyoruz da dınlemeye devam kızlar

Arkadaşlar ben 7-8 gündür dinliyorum sızı var ama cm olarak hiç bir büyüme yok Dolgunluk desen eh biraz... o da dazla değil

Arkadaşlar ben 7-8 gündür dinliyorum sızı var ama cm olarak hiç bir büyüme yok Dolgunluk desen eh biraz... o da dazla değil

büyüme bende de yok cnm cm olarak ama dolgunluk var benımde 7. günüm yavaş yavaş büyüyorlar her geçen gün etkiler daha da çok artıcak.bekleyelım derim

arkadaşlar ben 7-8 gündür dinliyorum sızı var ama cm olarak hiç bir büyüme yok Dolgunluk desen eh biraz... O da dazla değil
cnm mucıze beklemeyelım demı ama bır haftada ne olsun yanı dolgunluk baslamıs ıste ne guzel her hafta dolgunluk az daha az daha artıyo sabırlı olmak gerek bıraz benım 19 gun oldu suan dolgunluk gayet ıyı olcemıyorum ama benımde cm aynı dıye dusunuyorum bos bos cm olarak buyumesındense dolgunlasarak ıcı tam dolarak oyle cm cm ılerlemesı cok daha guzel olmazmı demı
bende senin gbydm cnm niye buyumuyor dye sinir olyrdm nezde de aynı belirtiler olyrms bızım gbı ama artık onunkıler dolgunlasyr buyuyrms cunku 19. Günü bızde de oyle olucak inşallah
evet cnm ınsallah boyutu enı falan baya degısım oluyo son gunlere dogru sabredın az kaldı kızlar dolgunluk haftalık oluyo sankı kızlar valla ılk hafta farkettım sonra ıkıncı hafta sonra ucuncu ve son haftamdayım her hafta az az dolgunluk artıyo yanı
benim 11. Gunum hala bisey olmadı

hıc bır belırtı de mı yok cnm sızı kasıntı gıbı bıseydemı olmadı:44:

ya şimdi dolgunluk olması mı iyi cm olarak büyümesimi iyi yoksa ikisibir arada mı iyi:d aradaki fark ne dolgun olunca büyümüş sayılmıyo mu

valla cm mı dolgunlukmu dıye sorsalar kesınlıkle dolgunluk derım cunku ıcı dolmadan bos sekılde cm ılerlemesının bı faydasını gormedım bunca zaman 20 cm kadar buyudu deyım ılk basladıgımdan bu yana ama sonucu soracak olursan su 19 gunde elde ettıgım kadar yok yanı cnm her ıkısı bır arada olmalı en guzelı bu sanırım

cnm sen 20 cm kadar buyuttgnde nasıl büyüdüler başka neler kullandın

hıc bır belırtı de mı yok cnm sızı kasıntı gıbı bıseydemı olmadı:44:[/QUOTE]

canım kaşıntı vardı ama o da yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…