- 3 Temmuz 2010
- 60
- 0
Dolgunluk var cnm. Hiç yoktan iyidireee hiç büyüyen var mı yaniii
hıc bır belırtı de mı yok cnm sızı kasıntı gıbı bıseydemı olmadı:44:
canım kaşıntı vardı ama o da yok artık
şimdi destkli çamaşırdan kurtulmamız mı gerekiyor. yoksa hiç alakası yokmu büyüyenler silikonlu kullanmayı bıraktılar mı yoksa ne takarsan tak mı ona bi açıklık getirsek süper olur
ben evdeyken sütyen takmıyorum zaten dısarı çıkarkende slikonlu takıyrm ben buyuseler de slikonlu takarım çünkü bende sarkıklıkda var bıraz kılo alıp vermemden dolayı. hem slikonlularla daha güzel duryr alıstım onlara ben dgerı tuhaf gelir
ben hiç silikonsuz kullanmadım. bi çoğu yatarken çıkartıyor ben ne evde ne yatarken çıkartıyorum yapışık gibiyiz.
sende çamaşırlı olmana ragmen büyüdüyse çamaşırla alakası yok yani
MASAJLA OLDU ISTE CNM BUYUTUCU YAG SONRA DIGER YAGLARLA MASAJ BUZ MASAJI FALAN BAYA BISEY YAPTIM ISTE 4CMDE MELODI BUYUTTU EN SON 98E KADAR GELDI AMA ISTE ICI BOSDU AMA TELKINLE SIMDI DOLGUNLUKDA BASLADI CNM BAKALIM SONUC NE OLACAKcnm sen 20 cm kadar buyuttgnde nasıl büyüdüler başka neler kullandın
hıc bır belırtı de mı yok cnm sızı kasıntı gıbı bıseydemı olmadı:44:
benim 11. gunum hala bisey olmadı
yalnız değilsin canım benimde 9. günüm ama toplasan 5-6 defa kaşıntı ağrı vb. hissetmişimdir ama yılmak yok zaten asıl 21 günü doldurduktan sonra etkilerin ortaya çıkması lazım erken etki eden arkadaşlarınkinde telkin çabuk ele geçirmiş bilinçaltını bizimki dirayetli sanırım ama dediğim gibi yılmak yok 21 günde etki etmezse 1 hafta ara verip 21 gün daha dinliyoruz
aynen yha bu B c ne oluyor :26:
ben bayadır dinliom kaç gün oldu acba bilmiom ki D:
keşke başlama zamanını not etseydin ama sende gelişmeler varsa canım mühim değildir 3-5 gün fazla dinlemen
telefona kaydetmişim 21 nisandan beri dinliomuşum ama dolgunluk oldu baya
yalnız değilsin canım benimde 9. Günüm ama toplasan 5-6 defa kaşıntı ağrı vb. Hissetmişimdir ama yılmak yok zaten asıl 21 günü doldurduktan sonra etkilerin ortaya çıkması lazım erken etki eden arkadaşlarınkinde telkin çabuk ele geçirmiş bilinçaltını bizimki dirayetli sanırım ama dediğim gibi yılmak yok 21 günde etki etmezse 1 hafta ara verip 21 gün daha dinliyoruz
ooo 18 gün olmuş sen bitirmişsin bile 3 günün kalmış darısı başımıza
aynen cnm bende etkı ettıgı halde bakalım 21 gun devam edecem hatta bır ay sonra bır hafta ara verecem o bır haftada etkı durursa bı 21 gun daha dınleyecem dınlemekle bısey kaybetmıyoruz sonucda demı ama
yarında çörek otu yagına başlicamm
çörekotu yağına bulaşma derim ben çok az kullanmama rağmen göğsümün uçlarına yakın kısımlarda koca koca siyah kıllar çıktı
öyle tabi canım ben iyiden iyiye alıştım müziğe dinlediğimi bile unutuyorum çoğu zaman birde bakıyorum ki saatler geçmişCanım 21 günden sonra istersen 1 hafta ara ver telkinde nadas süresiymiş o ben öyle okumuştum nette