Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yha benim sütyenlerimin hepsi slikonlu off daha yeni aldım bir de eskiden 85 likler duryr onları bir doldursa tamamdır

silikonsuz mu nasıl yani o zman dümdüz olurum ben silikon varda bişeye benziyo yoksa dümdüzüm resmenn. gerçekten etkisi oluyobu ben hep silikonlu kullandım ilk başta kullanmamak gerekirmiş aslında ama silikonsuzu doldurmazdı ki ilk başlarda da çok şaşırdım

nasıl dümdüzsün cnm hiçmi yokkkk

beden ölçüm 80, tam geliyor zaten ama kupum B, içini de tam doldurmuyor fakat kumaş değil sünger olduğu için dışardan yine yuvarlak görünüyor idare ediyorum öyle inş C kuplar görürüzzzzz

ya bende 80 b sanıyodum ölülerimi aldım netten baktım 75 b miş çok şaşırdım

bu B c fln ne oluo

aslında bizim 80 85 90 dediğimiz beden çevresi, b, c, d kuplar da göğüs ölçüsü, 75B sütyen kullananın bedeni de dardır, zayıftır, daha orantılıdır mesela 80B sütyen kullananın beden çevresi geniş göğsü küçüktür benimki gibi orantısızdır, 80 bedene C yakışır mesela, o da olacak inş.

netten nasıl bakıosun bende bakimm

gögüs ölçisi yazdım sanırım baştan tıklamaya başladım denk gele yani ben 80 b sanıyodum 75 b miş 75 80 olması gögüsün alt ölçesi bu B ler Clerde çıkıntısı yani gögüs çevresi 75 80de altarftan ölçünce kaç sa o sanırım yani ben öle biliyorum daha farklıda olblir

benim 80 B ymiş
Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı memelerinizin altından göğüs kafesine çepeçevre dolayın. Mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak biçimde geçmesine özen gösterin.
Örneğin çevre ölçünüz 76 ise kullanmanız gereken sütyen 80 beden olmalıdır. Sütyen bedenleri 5 cm”lik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst beden alınmalıdır.
Meme altı çevresi Sütyen bedeni
• 70 cm. ve altı 70
• 71-75 cm. arası 75
• 76-80 cm. arası 80
• 81-85 cm. arası 85
• 86-90 cm arası 90
• 91-95 cm. arası 95
• 96-100 cm. arası 100
Sutyen cup (bone) ölçüsünü bulmak
Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır. Bu fark cup ölçüsünü verir.
Fark Cup ölçüsü
• 6.5 cm”den küçükse A
• 6.5-13 cm. arası B
• 14 – 19.5 cm. arası C
• 19.5-26 cm. arası D
• 26 cm”den büyükse DD
Örneğin meme altı çevrenizin 73 cm, meme üstü çevrenizin 86 cm olduğunu varsayalım. İki ölçü arasındaki fark 11 cm olduğundan cup ölçünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sutyen ölçünüz 75B’dir. Eğer sutyende cup belirtilmemişse B olarak düşünülebilir. Zaten kadınların çok büyük bir çoğunluğu B cup ölçüsünü kullanmaktadır.

Hmm bu hesaplama tekniğine göre alt 70 benim, üstten de 80.. ama bana 70A oluyor, B değil???... Amaaan neyse, 70C'yi görürüm di miiiiii

Son düzenleme:

evet evet a ynen öle bende c olsun hatta d olsun istiyrm ben hiç silikonsuz kullanmadım aslında bi denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…