Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aynen yha yakınlarım annem falan dyrdu göğüslerin küçüldü diye ben takmıyordum zayıflıycagım yha umursamadım snra da pişman oldum ben de üst, göbek zaten hiç yok şimdi hemen gdyr bende kalçadan vermek istyorum o da zor gdyr şu an istedgm kıloya ulasdım gerçi ama göğüslerde gtti inş geri gelirler

sen geçen gün kaşıntı var demiştin regldin o zamanda sanırım bende reglim bende de bugun ilk defa kaşıntı oldu demek ki regldyken kaşıntı oluyor

canım bende belirtiler çok nadir ve çok hafif oluyor benim reglim bitmedi hala bi bitse bende rahatlayacam belki ondan etki etmiyordur

cnm benım buyuse bıle korkarım artık rejım yapmaya valla Bı kac kılo vermek ıstıyodum aman aman kalsın valla zaten ne zorlukla buyuttukden sonra bırde gıder falan gerı allah korusun

ya kızlar birşey diyeceğim ben sigara kullanıyorum ondan olmuş olabilirmi etkisizliği?

cnm benım buyuse bıle korkarım artık rejım yapmaya valla Bı kac kılo vermek ıstıyodum aman aman kalsın valla zaten ne zorlukla buyuttukden sonra bırde gıder falan gerı allah korusun

herkesin vücudu farklıdır tabi ama ben bildim bileli üst kısmım çabuk gider altım daha zor gider eğer sende kalça ya da bacaklar zayıflıyorsa yap bir de şunu okumuştum protein eksikliği de göğüsleri sarkıtıyormuş ben pek tavuk balık yumurta sevmem ondan da olmuş olabılır bir de ben gelişme çağında çok kahve nescafe tükettim çok kahve içenlerin göğüsleri küçük oluyormuş inadına gtmşim göğüsleri küçültücek şeyleri yapmışım hep.

müzik güzel bence. fakat moralım bozukken kötü oluyor dalıp gdyrm benimde uykumu getiriyor

evet müzik güzel ilk 2 gün severek dinledim ama bugün resmen bunalıma girdim. ağlamak istedim resmen. adet günümüde şaşırdım ne zakman olacağımı bilmyorum hesaplarda bikarışıklık oldu belki yaklaşıyr ondanda olabilir bilmyrm ama tuhafım bugün. benmde alt 75 üst 83 90 olsun başka bişi istemem :))))

ben 85 e razıyım benımde reglm erken oldu bende anlamadım bu ay degstı sanırım havaların da etkısı var mevsım degsmelerınden dolayı. inş hep birlikte büyüteceğiz :13:

14ünde oluyorum ben bugün karnım ağrıdı sanki olacak gibi dedim de olmadım daha bakalım bende sapma olacak mı niye gerken oldunuz ki kızlar merak ettim

benim göğüslerim büyüktü kilo verdim göğüslerim gtti off yha kızlar diet yapmayı dusunenler varsa çok dıkkatlı olun derim ben genelde hep üstten zayıflıyorum sinir oluyorum

benim de fena değildi daha dolu doluydu kilom da aynıydı, silikonlu sütyen kullanmaya başladıktan sonra eridiler, silikonlu sütyen kesinlikle yağları eritiyor boş boş kalıyor göğüsler, dolgunlaşsa büyüklüğünde çok sorun yok benim de..

aa bende hep slikonlu sutyen kullanıyorum onun da mı etkısı oldu

aa bende hep slikonlu sutyen kullanıyorum onun da mı etkısı oldu

valla herkes onunla ilgisi yok deyip duruyor ama ben üniversiteye kadar hiç kullanmadım silikonlu sütyen ve yuvarlak yuvarlak dolgundu küçük görünse bile, üniversitede başladım silikonlu kullanmaya, sonradan sonraya bunların içi boşalmış neden sonra farkettim... artık bıraktım kullanmıyorum, inş. bu telkin işe yarar da tekrar yağlanır, burdaki herkes yağlanmadan bahsediyor öyle bi heveslendim ki, darısı başımıza :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…