ya kızlar bende daha hiç etki yok. 10 gün oldu nerdeyse arada ağrı oluyoama o kadar. bide benim dinlediğim müziğin arkasında hafif cızırtılar var sizdede var mı acaba ?
yok cnm yaa sarksa yıne razıyım nasıl buyuyodu anlamıyorum kı cm ler artıyo ama yıne kucuk yıne kucuk yanı cok sacma ama oyle 80lerdeydı benım olcum dusun yanı o kadar cm buyume ve dolgunluk yok gıbı bıseydı ama sımdı cok sukur cok mutluyum yanı seklı de guzel duzgun buyutuyo bu telkın valla sen nasıl basardın cnm kucultmeyı hangı hareketlerle yanı ustten kılo vermek daha zordur dıye bılıyorum ben ama ınan senın kı daha musaıtdır bızım kıne gore buyume olarak daha kolay buyur temelın var nede olsa ayy ne kotu demı o duyguyu tatmıssın bıde gerı gıtmıs o daha bı acı olur bız hıc bılmıyoz valla
yalnız değilmişim demekki...
sen geçen gün kaşıntı var demiştin regldin o zamanda sanırım bende reglim bende de bugun ilk defa kaşıntı oldu demek ki regldyken kaşıntı oluyor
aynen yha yakınlarım annem falan dyrdu göğüslerin küçüldü diye ben takmıyordum zayıflıycagım yha umursamadım snra da pişman oldum ben de üst, göbek zaten hiç yok şimdi hemen gdyr bende kalçadan vermek istyorum o da zor gdyr şu an istedgm kıloya ulasdım gerçi ama göğüslerde gtti inş geri gelirler
sen geçen gün kaşıntı var demiştin regldin o zamanda sanırım bende reglim bende de bugun ilk defa kaşıntı oldu demek ki regldyken kaşıntı oluyor
cnm benım buyuse bıle korkarım artık rejım yapmaya vallaBı kac kılo vermek ıstıyodum aman aman kalsın valla zaten ne zorlukla buyuttukden sonra bırde gıder falan gerı allah korusun
müzik güzel bence. fakat moralım bozukken kötü oluyor dalıp gdyrmbenimde uykumu getiriyor
evet müzik güzel ilk 2 gün severek dinledim ama bugün resmen bunalıma girdim. ağlamak istedim resmen. adet günümüde şaşırdım ne zakman olacağımı bilmyorum hesaplarda bikarışıklık oldu belki yaklaşıyr ondanda olabilir bilmyrm ama tuhafım bugün. benmde alt 75 üst 83 90 olsun başka bişi istemem :))))
benim göğüslerim büyüktü kilo verdim göğüslerim gtti off yha kızlar diet yapmayı dusunenler varsa çok dıkkatlı olun derim ben genelde hep üstten zayıflıyorum sinir oluyorum
benim de fena değildi daha dolu doluydu kilom da aynıydı, silikonlu sütyen kullanmaya başladıktan sonra eridiler, silikonlu sütyen kesinlikle yağları eritiyor boş boş kalıyor göğüsler, dolgunlaşsa büyüklüğünde çok sorun yok benim de..
Bi de herkesin regli erkene almış benim gecikti mesela, geç oldum...
benimde erkene aldı yaa pazar olcaktım ama perşembe oldum :d
aa bende hep slikonlu sutyen kullanıyorum onun da mı etkısı oldu
bende haftaya cuma ya da cmrtesi olurum dıye beklerken bugun oldumerken oldu
silikonlu sütyenin demi etkisi oluo büyümeyimi engllio
büyümeyi engelleyip engellemediğini bilemiyorum gelişimi tamamladıktan sonra başlamıştım kullanmaya ama yağları eritti resmen boş ve uzun görünümdeler