Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kısa bi süre devam edip bırakanlardanım..yeniden başladım bugün 3.cü günüm hemen farketti daha dolgunlar 3 gün öncesine göre...yalnız bu dolgunluğu sabah farkettim 2 gün sadece telkin dinledim bişi yoktu dün gece yatmadan 2 tane hurma yedim sabah değişimi farkettim..anlayamıyorum telkinmi yoksa hurmanın etkisimi...alternatif yöntemlerde deneyince hep böyle birbirine karışıyor...iyi gelen ne bilemedim...neyse artık büyüsünde nasıl büyürse büyüsün :) şu 21i bitireyim başka bişi istemiyorum en azından sonraki 21 ler için bi sebebim olsun...yoksa çabuk conta patlatıyorum...offfff allahım ne üşengeçim ben yaaa

mockcaterpillar@hotmail.com lütfen gönderin lütfen lütfen

Şimdi gördüm canım yarın mail atcam

Bende çok üşengecimm hurma ben hergün yiyorum hiç birşey olmuyor göğüslerime kızlar

Şimdi gördüm canım yarın mail atcam

Bende çok üşengecimm hurma ben hergün yiyorum hiç birşey olmuyor göğüslerime kızlar

KIZLAR ÜŞENEREK GÖĞÜS BÜYÜMÜYO BUGÜNDEN İHTİBAREN DİNLEMESSENİZ SİZİ DÖVÜCEM şaka bi yana kızlar keşke daha önce dinleseydim dicekseniz ya büyümese bile ne zararınız olabilir ?

Ben dün zihin gücüyle yapılanları araştırdımda gerçi daha önceden bildiklerimde vardı gerçekten ihtimal var bugün biraz daha araştırcam dinlemeye çalışcam dinleyince zaten söylicem sizede :) senin nasıl gidiyor :))

kızlar yayılma var mesela sabah kalktığımda dolgun oluyo baya gün içinde iniyo bi ara tekrar dolgun oluyo falan durmadan kontrol ettiğim için zaten büyüme sürecinde oluyomuş şu an 2.ye 3.arası ama 2.ye daha yakın kızlar Eki Görüntüle 766200

Anladım canım hadi bakalım inşallah kocaman büyütürüz şunlarııııı

aldım canım çoook teşekkür ederim:) dinlemeye başladım ben kızlar 2 saattir dinliyorum çok heyecanlıyım

Rica ederim tatlımm gelişmeleride paylaş :) :)

kızlar ben 4 gündür çörek otu ve merin yağıyla masaj yapıyorum ve hayıt tohumu içiyorum bugün de telkini dinlemeye başladım ve telkinle beraber gerçekten göğülerimde bir hareketlenme olduğunu hissediyorum. galiba işe yarıyor bu:) şu an göğü çevrem 82 cm, bir hafta sonra tekrar ölçüm yapıp yazarım buraya. bu arada ramazan dolayısıyla her gün hurma da yiyorum bilmiyorum bunların hepi birleşip voltran olur mu:)))

Ayy nolurr bana da ses dosyasını gönderin bilgisayarım indirmiyo hepinize okurken tek tek dua ettim resmen inşallah istediğimiz gibi olur kısa sürede kızlarr... Biriniz mail atabilir mi dört gözle bekliyorum mrvnr6214@hotmail.com sevgiler saygılar

Kızlar bende ilk 21 in 7 günlük arasındayım. Telkini dinlemediğim halde ara ara sızlamalar oluyor. Bu telkin gerçekten işe yarıyor ama yavaş yavaş. Sabırlı olup devam etmekte fayda var diye düşünüyorum. Allah'In izniyle 3 21 yapıcam bakalım ne olacak. Sonuçta hiçbirşey kaybetmeyiz.

canım benim de ilk 21 bugün bitiyo ben de ağrı çok az oldu bünyeyle mi alakalı bilmiyorum ama benim göğüsüm ilk çıktığında da hiç ağrımamıştı inşallah benim de büyüyodur ya aynı zamanlardayız konuşalım cnm

Aslında benim de öyle çok ağrım sızım olmadı ama ara oluyor. Dün bebek yağı ile biraz masaj yapmıştım. Bugün akşama kadar elimi değemedim sızıdan. Masaj ve hareketler çok önemli. Bu arada tibetin gençlik pınarı hareketlerini yapıyorum. Bakalım etkisi nasıl olcak.

ya benim eski haline döndü gibi cıvıdı

Benimde oluyor bazı günlerde böyle cıvımalar hatta ilk başta dinleyenlerin yorumlarını okumasaydım bırakırdım telkini. Ama o yorumlarda önce cıvıma oluyor sonra dolgunluk olarak geri dönüyor diyorlar. Yılmayalım arkadaşım 3 kere 21 yapalım ne kaybederiz. Sonra görelim neler oluyor. Pes etmek yok. İnanarak dinleyelim. Bence boşa çıkmayacak emeklerimiz.

canım haklısın bugün düne göre baya bi sertleşti cıvıma bide sırtımda karınca dolanıyomuş gibi oluyo sizde de oluyo mu

selam kızlar burda gördüğüm çoğu olumlu yorumla birlikte bende başladım telkine bugün 11. günüm bende büyüme oldu falan diye sevinçle anlatmak isterdim ama şimdilik yok malesef başladığım zamanlar adet dönemiydi baya şişlik vardı ölçü alamadım o yüzden arada bişiler hissediyorum göğsümde ama gözle belirgin bir şişlik yok şuanda evet şarkı bıktırıyor adamı ama pes etmicem genede bişey kaybetmem yalnız bazı arkadaşlar 21 günden sonra ara veriyomuş ne kadar ara veriyorsunuz ve ara verdiğiniz günler masaj falan yapıyormusunuz gene yada bir kaç saatlik yine şarkı dinliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…