kısa bi süre devam edip bırakanlardanım..yeniden başladım bugün 3.cü günüm hemen farketti daha dolgunlar 3 gün öncesine göre...yalnız bu dolgunluğu sabah farkettim 2 gün sadece telkin dinledim bişi yoktu dün gece yatmadan 2 tane hurma yedim sabah değişimi farkettim..anlayamıyorum telkinmi yoksa hurmanın etkisimi...alternatif yöntemlerde deneyince hep böyle birbirine karışıyor...iyi gelen ne bilemedim...neyse artık büyüsünde nasıl büyürse büyüsün :) şu 21i bitireyim başka bişi istemiyorum en azından sonraki 21 ler için bi sebebim olsun...yoksa çabuk conta patlatıyorum...offfff allahım ne üşengeçim ben yaaa
Şimdi gördüm canım yarın mail atcam
Bende çok üşengecimmhurma ben hergün yiyorum hiç birşey olmuyor göğüslerime kızlar
KIZLAR ÜŞENEREK GÖĞÜS BÜYÜMÜYO BUGÜNDEN İHTİBAREN DİNLEMESSENİZ SİZİ DÖVÜCEMşaka bi yana kızlar keşke daha önce dinleseydim dicekseniz ya büyümese bile ne zararınız olabilir ?
Ben dün zihin gücüyle yapılanları araştırdımda gerçi daha önceden bildiklerimde vardı gerçekten ihtimal var bugün biraz daha araştırcam dinlemeye çalışcam dinleyince zaten söylicem sizede :) senin nasıl gidiyor :))
Şimdi gördüm canım yarın mail atcam
Bende çok üşengecimmhurma ben hergün yiyorum hiç birşey olmuyor göğüslerime kızlar
kızlar yayılma var mesela sabah kalktığımda dolgun oluyo baya gün içinde iniyo bi ara tekrar dolgun oluyo falan durmadan kontrol ettiğim içinzaten büyüme sürecinde oluyomuş şu an 2.ye 3.arası ama 2.ye daha yakın kızlar Eki Görüntüle 766200
aldım canım çoook teşekkür ederim:) dinlemeye başladım ben kızlar 2 saattir dinliyorum çok heyecanlıyım
Ayy nolurr bana da ses dosyasını gönderin bilgisayarım indirmiyo hepinize okurken tek tek dua ettim resmen inşallah istediğimiz gibi olur kısa sürede kızlarr... Biriniz mail atabilir mi dört gözle bekliyorum mrvnr6214@hotmail.com sevgiler saygılar
Kızlar bende ilk 21 in 7 günlük arasındayım. Telkini dinlemediğim halde ara ara sızlamalar oluyor. Bu telkin gerçekten işe yarıyor ama yavaş yavaş. Sabırlı olup devam etmekte fayda var diye düşünüyorum. Allah'In izniyle 3 21 yapıcam bakalım ne olacak. Sonuçta hiçbirşey kaybetmeyiz.
Aslında benim de öyle çok ağrım sızım olmadı ama ara oluyor. Dün bebek yağı ile biraz masaj yapmıştım. Bugün akşama kadar elimi değemedim sızıdan. Masaj ve hareketler çok önemli. Bu arada tibetin gençlik pınarı hareketlerini yapıyorum. Bakalım etkisi nasıl olcak.
bugunden beri ilk sayfadaki dosyayi indirmeye calisiyorum iki tane yanlis program bile indirdi onu indiremediartik tek umudum bu lutfen banada atabilir misinizz??? mail adresim bu wohoo lufen yardim ezgi.oz_turk@hotmail.com
ya benim eski haline döndü gibi cıvıdı
Benimde oluyor bazı günlerde böyle cıvımalar hatta ilk başta dinleyenlerin yorumlarını okumasaydım bırakırdım telkini. Ama o yorumlarda önce cıvıma oluyor sonra dolgunluk olarak geri dönüyor diyorlar. Yılmayalım arkadaşım 3 kere 21 yapalım ne kaybederiz. Sonra görelim neler oluyor. Pes etmek yok. İnanarak dinleyelim. Bence boşa çıkmayacak emeklerimiz.
Canım çoook teşekkür ederim sen faydasını gördün müCanım attım mail adresine hemen dinlemeye başla. Pes etme inanarak dinle, büyüyecek memişler inşallah.