Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım haklısın bugün düne göre baya bi sertleşti cıvıma bide sırtımda karınca dolanıyomuş gibi oluyo sizde de oluyo mu

kızlar benim her sabah kalktığımda yumuşak oluyo göğüslerim sizce normal mi?

canım daha çok erken 11 gün yavaş yavaş büyüyecek canım bi 21 dinliyoruz 1 hafta ara sonra 2. kere 21 bir hafta ara sonra eğer istersen 3. kere 21 ve bitiyo

Canım çoook teşekkür ederim sen faydasını gördün mü

Rica ederim ne demek hepimiz aynı amaç için toplanmışız. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Bu arada ben ikinci 21 e bugün itibariyle başladım. Gözle görülür çok büyük bir fark yok ama olacak inşallah inanıyorum. Çünkü şekil itibariyle düzelme oldu. Birde göğüslerim çok hassaslaştı. Bu da büyüyor olmasına dalalet. Birden olmayacak ama yavaş yavaş olacak inşallah.

Nez iki beden büyüttüğünü yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam 80 90 olmuş keşke bizimkiler de öyle olsa gerçi meme ölçüsü a kup b kup diye geçiyor 70-80 falan sırt ölçüsü mesela 75-36 beden 80-38 beden.a b c d kuplari da göğüs ölçüsü ben b takiyorum c taksam yeter bana

canım daha çok erken 11 gün yavaş yavaş büyüyecek canım bi 21 dinliyoruz 1 hafta ara sonra 2. kere 21 bir hafta ara sonra eğer istersen 3. kere 21 ve bitiyo

tamam ozaman inş bunu bitirebilirsem ikincisine de başlicam bu arada bir kaç arkadaşımızın göğsüne çörek otu yağıyla masaj yaptığını okudum kesinlikle tavsiye etmiyorum bu yağı kendimde denedim göğüs çevresindeki kılları siyahlaştırıyor ayrıca burda okumuştum bi arkadaşımızın göğsünde kistler çıkarmış ne kadar doğru bilemem ama en güzeli bebek yağıyla masaj yapmak her yağı vücudunuza değdirmeyin kızlar

Ben 2 haftadır dinliyorum müziği ama şöyle:
İlk hafta aksatmadan dinledim.
2. hafta tam dinleyemedim.
10 günlük bi işe başladım, o yüzden son günlerde 6 saati dolduramıyorum.
Ama yarım saat bile olsa dinlemeye çalışıyorum. Beyin duysun biraz hiç olmazsa :)
İlk 21'i öyle ya da böyle bitircem.
Olmazsa 2. 21'de daha düzenli dinlerim.

Kızlarr ikinci 21 in ilk günlerinde olmama rağmen sabah bir uyandım ki göğüslerim öyle sertleşmiş ki anlatamam 75 dolgusuz takıyorum normalde ondan taşmış bunu görünce iyice heveslendim. Dedim ki bu telkin gerçekten işe yarıyor inşallah dolgunluk gitmez daha da artar. Demekki sabırlı olmakta fayda var ama çok istekli olarak günde 8-10 saat dinliyorum.

Canım attım mail adresine hemen dinlemeye başla. Pes etme inanarak dinle, büyüyecek memişler inşallah.

canım attığın mail benim adresime gelmemiş yeni bakabildim internetim yoktu bir türlü indiremiyorumda lütfen tekrar atabilir misin ya da sesimi duyan kızlar yardımcı olabilir mii ilk sayfadaki dosyayı bir türlü indiremedim iki tane program bile indirdim yanlışlıkla ezgi.oz_turk@hotmail.com

canım ben senin mailine 3 kere göndermeye çalıştım ama başarısız dedi 3ündede gelmedi senin mail adreste mi bir sorun var acaba :S

Kızlar ikinci 21 in ilk haftalarındayım ama telkinin müthiş yararını gördüm. İlk 21 de çok belirgin değildi ama iki üç gündür dolgunluk geldi hala da gitmedi inşallahta gitmez. Kızlar mutlaka dinleyin yararını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…