- 1 Ocak 2013
- 177
- 2
Download breast.mp3 - zSHARE link bu canım
canım ben senin mailine atiyim dur :)
hafta sonu düğünümüz vardı o yüzden telkinim yarım kaldıdavul sesi duymaktan kafam şişti
...bugünü atlatayım yarından itibaren düzenli olarak telkinimi dinliycem canım sen burayı habersiz bırakma bende yazıcam :)))
kızlar size moral olsun diye yazıyorum ben bu telkini ilk deneyenler arasındayım. şu kadarını söyliim gerçekten işe yaramıştı. ki ben sadece bir defa 21 gün dinlemiştim. kilo almıştım ve telkini dinledim memişler büyümüştü. yanlış anlamayın kilo aldım diye büyümediler zaten kilo almıştım dinlemeden önce. sonra vermem gereken kilonun henüz yarısını vermiştim memişler kilo verdikçe geri küçüldü. şimdi aradan baya zaman geçti. hala kilo veriyorum azar azar. ama yinede 2 gün önce telkine geri başladım. bakalım bu seferde işe yarar kesin. hatta o zaman inanmamıştım ilk başlarda nez12'nin olumlu yorumlarını okuyunca bende denedim. memelerde ilk başta ağrılar oluştu. damarlar koyulaştı belirginleşti. sonra büyüme başaldı. adet döneminde biraz sönme olsada dolgunluk kalıyordu yine. bence deneyin kızlar ve bu telkin işi gerçekten işe yarıyor. tamam zor bunca saat aynı melodiyi dinlemek. ama kader utansın başka çare yok.
parfait eğer bu mesajımı okuyorsan sana emeklerin için çooook teşekkür ederim. iyiki hazırlamışsın bu telkini.
kızlar bugün ilginç bir olay oldu tesadüfmü bilemem. eve temizlik yardımcım geldi. ben tabi sabahtan telkini açmıştım ama kısık sesle dinliyordum. öğlene doğru dediki bana: hayret 5 aydır menopozdayım. sanki hastalancakmışım gibi. bende dedimki neden karnınmı ağrıyor? yok göğüslerim ağrıyor deminden beri dedi sanki hastalanmadan önce gibi.
içimden gülesim geldi. bence telkin onuda etkiledi.
o ağrılar bendede başlasa ne vardı :))) kafayı yedim iyice ağrıya bile razıyım artık yeterki büyüsün..yılmak yok devammm
kızlarr hemen size yazıyım daha buraya yeni kayıt oldum sizeyardım etmek için :)
şimdi nerden başlasam
Bende bu işin içine girdim 10 gün oldu kızlar, bu müziği dinlemeye basladım, 10 gün oldu ama suan çok sızılarım ağrılarım yok bu 1.si;
2.si de ben sadece bunu dinlemıyorum çörek otu yağıyla ikikere günde masaj yapıyorum mutlaka, ve hani öyle kıllanma problemin olmadı, Bunun yanında da egzersizler yapıyorum dileyen olursa anlatırım :)
Vee kızlarbu işe başladıgımda, göğüslerim üstünden 76 geliyordu suan 80 geliyor, abartmıyorum hem dlgunlaştı askılı tişörtlerimi bile kaldırıyor. Ama hangisinin etkisi oldugunu bilemıyorum çünkü 3ünü birden yapıyorum ben ve cok mutluyum, telkini dinliycem ve diğerlerinede devam edicem bbırakmıycam bakalım nolucak
Birşey sorarsanız burdayım
bence yapın
öncelikle hoşgeldin :) seninle aynı seyleri yapıyoruz ama benim ek olarak kara üzüm çekirdeği ve rezene-adaçayı içeceklerimde var. ama ne yazıkki en de senin ki kadar etki etmedi üstten 79 du simdi 81 flan oldubide ben 13 haziran da başlamıştım. ama senin olmasına sevindim darısı başıma :) ümidimi kaybetmiyorum yapılanlara devam :)