Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar yarın tam bir hafta oluyor ve ben gerçekten etkilerini görmeye başladım. :) Yalnız bir sorun var, büyük olan göğsüm daha çok büyüyor gibi geliyor. Şu an bile ağrılarım var. :)

Gittikçe daha fazla hissetmeye başlayacaksın canım. Şu an az miktarda olsa büyüme, ben hala inanamıyorum. Bu arada ben çilek yağıyla masaj da yapıyorum.

Gittikçe daha fazla hissetmeye başlayacaksın canım. Şu an az miktarda olsa büyüme, ben hala inanamıyorum. Bu arada ben çilek yağıyla masaj da yapıyorum.

Valla ben şu anlık halimden memnunum. Hem daha yolum uzun, çocuk olmasına çok var. Normalden küçük oldukları için problem yok.

Valla ben şu anlık halimden memnunum. Hem daha yolum uzun, çocuk olmasına çok var. Normalden küçük oldukları için problem yok.

bende yağ kullanmadan masaj yapıyorum ama bi faydası olur mu bilmiyorum bide kaç dk yapma gerekiyo masajı :S

bende yağ kullanmadan masaj yapıyorum ama bi faydası olur mu bilmiyorum bide kaç dk yapma gerekiyo masajı :S

Önceki okuduklarıma göre, hiç masaj yapmadan sadece bu müziği dinleyerek gelişme elde edenler de vardı. Ama ben çabuk büyüsünler diye masaj da yapıyorum. :) Bence önemli olan masajın kendisi zaten, ne ile yapıldığı değil ama çilek yağının marifetlerini çok okudum. Hatta mersin yağı da öyle... Ben kulaklığı takıyorum kulağıma masaj yaparken, müzik üç defa tekrar ediyor. Yani yaklaşık olarak 9-10 dakika masaj yapıyorum.

çok teşekkürler 10dk masaj işimi görücektir inş gelişme olur çörek otu yağı almayı düşünüyodum ama mersin yada çilek alırım bide themra vardı galiba karar veremiyorum

Blackcat07 cook tesekkur arkadasim.sanada kolay gelsin.yukledim ama sadece bi muzik.telkin deyilen bu mu acaba.

çok teşekkürler 10dk masaj işimi görücektir inş gelişme olur çörek otu yağı almayı düşünüyodum ama mersin yada çilek alırım bide themra vardı galiba karar veremiyorum

Themra hakkında hiç bir fikrim yok. Çörek otu yağının etkisi geçici diyorlar. Bu aralar popüler olanlar mersin ve çilek yağları. İkisini birlikte kullananlar bile var. :)

Themra hakkında hiç bir fikrim yok. Çörek otu yağının etkisi geçici diyorlar. Bu aralar popüler olanlar mersin ve çilek yağları. İkisini birlikte kullananlar bile var. :)

tamam o zaman alırım bende birinden birini çok teşekkür ederim bi eyrden başlıyım artık kolay gelsin herkese gelişmeleri yazarsan sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…