Gittikçe daha fazla hissetmeye başlayacaksın canım. Şu an az miktarda olsa büyüme, ben hala inanamıyorum. Bu arada ben çilek yağıyla masaj da yapıyorum.
Gittikçe daha fazla hissetmeye başlayacaksın canım. Şu an az miktarda olsa büyüme, ben hala inanamıyorum. Bu arada ben çilek yağıyla masaj da yapıyorum.
Merhaba linkden yuklemek olmuyoki arkadaslar.link olu.rica etsem kimde varsa linki koya bilirmi?
bence daha fazla uğraşma çünkü çocuk olunca göğüslerin kocaman olacak
emzirirken belki ama sonradan geri küçülüyor çoğu kadında. hamilelik kilolarıyla birlikte göğüslerde gidiyor.
bende yağ kullanmadan masaj yapıyorum ama bi faydası olur mu bilmiyorum bide kaç dk yapma gerekiyo masajı :S
Blackcat07 cook tesekkur arkadasim.sanada kolay gelsin.yukledim ama sadece bi muzik.telkin deyilen bu mu acaba.
çok teşekkürler 10dk masaj işimi görücektir inş gelişme olur çörek otu yağı almayı düşünüyodum ama mersin yada çilek alırım bide themra vardı galiba karar veremiyorum
Themra hakkında hiç bir fikrim yok. Çörek otu yağının etkisi geçici diyorlar. Bu aralar popüler olanlar mersin ve çilek yağları. İkisini birlikte kullananlar bile var. :)
tamam o zaman alırım bende birinden birini çok teşekkür ederim bi eyrden başlıyım artık kolay gelsin herkese gelişmeleri yazarsan sevinirim :)
Elbette yazarım, sen de yaz ama. :)