Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hadi ya :S ben onları hiç görmemişim canım gayet olumlu şeyler yazıyodu :S bence hayıtta iyi olucak ya hormonları düzene sokuyo acını azaltıyo adetin için falanda iyi

aynen canım bak ben özel msj atamıyorum bu sayfada buluşaşım program hazırlayalım şerbetçi otunu uygulayalım ondan sonra anason çayı içelim rezene içelim sonra hayıt içelim kesinlikle şuan mersn yağı kullanıyorum ayrıca senin dediğinide yapalım güzel bişeyler uygulayalım arttıııkkk deliriceeemmm

canım bide bence biz nez 12 adında bi kullanıcı var onu bulalımmmm taktik versn

Aynen canım. O başarmıştı telkinle. Bir de 10 günde 3 cm büyüten ses dalgasını dinlemişti galiba. Ama o kalıcı olmuyormuş canım. Ben de özel mesaj atamıyorum. Atabilsek sosyal paylaşım sitelerinde falan eklerdik birbirimizi. Buraya çok sık giremiyoruz çünkü.

direk numara verirdim canım sevgilim var ve sıkı takip ediyo ne yaptığımı rezil olurdum :d

kızlar bugün 21 gün oldu bundan sonra 1 hafta dinlenmicek sonra bi 21 gün dahamı yapıcam bu arada şuan hiçbir şey olmadı yani

15 gündür dinliyorum ama yarısı regl dönemi zaten :/ 3. günde ağrı olmaya başladı fakat bi değişim göremedim sonrasında.inatla dinliyorum.bazen düzensiz gidiyo derslerin yoğunluğu sebebiyle ama ne kadar dinlesem kardır diyorum bakalım bi hafta daha dinleyelim.Birde daha önce vücutta kaşıntı olduğunu bildirenler olmuştu.bikaç gündür bende de başladı bu.belkide okuduklarımdan etkilendim bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar konuyu bir süredir takip etmeme, üye olmama rağmen msj yazmak için çok fırsatım olmuyor. bende telkinle bir çok konuya ciddi oranda çözüm bulunabileceğini düşünenlerdenim, müzisyen arkadaşımlada sesin insan üzerindeki etkisinden sık sık konuşuruz, bu nedenle bende aynı dertten muzdarip biri olarak bu telkini uygulamak istiyorum.
ama ilk sayfada verilen siteden slow download yazan yerden ineceğinden bahsetmişler ben öyle bir yer göremedim, aynı siteden bi müzik indirdim fakat konu içerisinde geçen telkin müziğinin süresiyle uyuşmuyo bendeki müziğin süresi yani doğru müziği indirip indirmediğime emin değilim.
rica etsem telkin müziği elinde olan indiren arkadaşlardan biri bana nereden ne şekilde temin edeceğimi söyleyebilir mi ?:44:

Ben müzikteki sesi algılayabiliyorum ya fısıltı gibi böyle cızırtılı robot sesi gibi başka algılayabilen var mı ? :44:

Ya bayanlar neden kimseler gelişmeleri yazmıyor artık ? eski üyeler memnun mu halen.benim ikinci hafta gözle görülür farklar var memnunum şimdilik ama ilerde eski haline dönüyosa bırakırım.cevap verin noooluuuuur :/

Geişmeler varsa bırakma bence canm

ya ben dinliyorum cızırtı falan yok deli olacagım yanlışmı dinliyorum yardım edin ilk sayfadaki linke tıkladım acılan sayfada 3 tane download var üstteki 2 tane degilde altta soldakii dosyayı dinnliyorum lütfen yardım edin lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben 15 gün dinleyebildim. ufak bi rahatsızlık geçirdim bırakmak zorunda kaldım(müzikle alakalı değil yanlış anlaşılmasın :) ).şimdide sınavlarım başlıyor, ses olunca çalışamıyorum derken sanırım tatilde baştan alacağım...ama ben çokta düzenli dinlemedim yani 6-8 saat yerine 4-6 saat arası dinledim.bazı geceler müziği açık bıraktım öyle uyudum.bunun yanında herhangi bir ürün kullanmadan sadece su ile gece yatmadan masaj yaptım.ona devam ediyorum hala.20 günlük bu süreçte 75ten 78e çıktım.ayrıca slow bi müzik çalıyor doğru indirmiş olmalıyım.sesi biraz açtığımda cızırtıya benzer bir ses çıkıyor doğru.cızırtıdan kastım parmağınızı nemli cama sürtersinizya bazen dişleri gıcırdatır heh işte öyle ufacık bi ses geliyo arkadan :) ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama inanırsanız ve devamını getirirseniz sonuçlar güzel olacaktır.

Ben yazın sonunda dinlemiştim iki 21 yaptım .3. için zaman olmadı şubatta yaparım arayı açayım dedim ama bilmiyorum dinlesemmi dinlemeye ilk başladığımda gelişme var gibiydi şuan sanki büyümemiş hep aynı kalmış gibi büyüse bile 1 cm bile değildir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…