- 18 Mayıs 2010
- 213
- 0
kızlar telkini dinleyip gözle görülür fark elde edenler var mı bılemıyorum ama
masaj yontemini denedınız mi?
her yerde masajın en etkili yöntem oldugu yazar
ve kalıcı.
telkinler ya da kimi yaglar (dogal olsa da ) östrojen artımı yapıyor biliyorsunuzdur zaten
sonuc alan vardır ama en saglıklı yontemı denemenızı tavsıye ederim
yine de sız bılırsınız tabii[/QUOT ewet bende masaj yapiyorum etkisini hafiften gormeye baslasdimm bir kac gundur yapiyorum telkinden umudumu kestim :)))
kızlar telkini dinleyip gözle görülür fark elde edenler var mı bılemıyorum ama
masaj yontemini denedınız mi?
her yerde masajın en etkili yöntem oldugu yazar
ve kalıcı.
telkinler ya da kimi yaglar (dogal olsa da ) östrojen artımı yapıyor biliyorsunuzdur zaten
sonuc alan vardır ama en saglıklı yontemı denemenızı tavsıye ederim
yine de sız bılırsınız tabii[/QUOT ewet bende masaj yapiyorum etkisini hafiften gormeye baslasdimm bir kac gundur yapiyorum telkinden umudumu kestim :)))
masaj en etkili yontem zaten . inanın 3 ay telkin dinleyecegınıze masaj yapsaydın daha cok etki elde edersiniz.
tabi incitmeden yapın.
ben telkinden falan korkarım ya cunku butun beynın gögüse odaklanıyor.
büyüyen sadece gögüs mü ya da kitle mi bılemıyorsunuz.
tabi siz bilirsiniz ama benım dusuncem bu
masaj en etkili yontem zaten . inanın 3 ay telkin dinleyecegınıze masaj yapsaydın daha cok etki elde edersiniz.
tabi incitmeden yapın.
ben telkinden falan korkarım ya cunku butun beynın gögüse odaklanıyor.
büyüyen sadece gögüs mü ya da kitle mi bılemıyorsunuz.
tabi siz bilirsiniz ama benım dusuncem bu
ewet haklisiniz siz masaj falan yapipta bi sonuc aldinizmi :)))
ewet haklisiniz siz masaj falan yapipta bi sonuc aldinizmi :)))
yok ben yeni basladım ama inanıyorum sonuc alacagıma.:)
yok ben yeni basladım ama inanıyorum sonuc alacagıma.:)
Insallah..... Hetkes istedigi sonuca ulasir :) :)
benim göğüslerim telkinle biraz büyür gibiydi. ama size canlı bir örnek vereceğim arkadaşlar masaj yöntemiyle göğsünü büyüten kardeşim oldu.ona da ameliyat olduğu genel cerrah söylemişti. göğsündeki kitleden dolayı ameliyat olmuştu ve bundan 4 sene önce göğüsleri küçük olduğu için ameliyat olurken zorlanacağından falan bahsetmiş doktor. ameliyattan günler sonra kontrole gittiğinde hem göğsünü kontrol etmesi tedavi için, hem de büyütmesi için doktor ona masaj yapmasından söz etmiş ve size yemin edebilirim çok büyük fark oldu. ben üşendiğim için yapmamıştım ama en azından şu anda duş esnasında yapıyorum.
kardeşine geçmiş olsun. masajın ayrıntılarını yazarmısın nasıl ,kaç dakika, kremlemi felan...
Slm arkadaslar Ben rusyada yasiyorum Cunku rusum .burdaki yontemlerden bir kacini soylim Beyaz lahana ergenlik cagindaki kisilere meme gelisimnde yardimci oluyormus 18 -20 yaslarina kadar 20 dn yukari kisilere yardim ettiginide okumustum lahana cok eskuden gelen bi yontem Ben 1 hafta kadar yedim etkisini gormedim diye biraktim 17 yasindayim birde serbetci otunu sizde biliyorsunuzdr 0bedenden yarim beedene 1 bedene bir bucuk bedene kadar buyuten olmus Bende denemek istiyrum AMA eczanelerde bulamiyorum Neyse diger bi yontem Ise elma suyu ,havuc suyu sutle karistirilip iciliyo kizin biri doktora gitmis goguslerini buyutmek icin doktor bu icecegi tavsiye etmis yaninda lahana da yemis ve iki hafta icinde 1 beden buyutmus. Bnde denemk istiyrum Umarim Ise yarar verdigim bilgilr insallh allahin izniyle Iyi sonuclar aliriz
30 yaş üstü ne uyguluyor orda .
Buradan İndirinz: breast.mp3 - 2.9 Mb
hadi bakalım kızlar.. su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..
Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. İlla ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..
Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..
Telkin Metni
* Bir şeyler oluyor.
* Zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.
* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.
* Tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.
* Gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.
* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.
* Zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.
* Göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.
* Göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.
* Göğüs ölçümden memnunum.
* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.
* Daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..
* Şükürler olsun.. Teşekkür ederim...
Not: Bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..
hadi bakalım kızlar.. su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..
Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. İlla ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..
Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..
Telkin Metni
* Bir şeyler oluyor.
* Ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.
* Ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.
* Beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.
Not: Bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..
Telkin Metni
* Bir şeyler oluyor.