3 gündür dinliyorum ben de genelde bu tarz şeylere inanırım yani çekim yasasıyla, inanarak istediğimizi elde etmeye ama şimdi tek sorun 21 gün boyunca günde 6 saat aynı şarkıyı dinlemek biraz tehlikeli geldi bana beyin açısından yani işkence gibi değil mi ya zararları olabilir bence her ne kadar müzik hoş ve sakin olsa da..
eskiye göre az daha büyükler benm 2. 21deyim bende ama birdeki gibi somut bi etki görmediğimden tam konsantre olamyorum ilkini dinlerken heryerim ağrıyodu işe yarıyo deiyodum şimdi hiçbişey yok umarım halaa işe yarıyodur ben devam edicem .kulaklıkla dinlememeye çalışıyorum kulaklarım çok zarar görmesin dye
meraba cnm sende dinliyomussun dolgunluk varmi yada agrin falan???
farklı frekans kullanılmış sanırım bizimkinde cızırtı olarak geliyor o sesler hiç anlaşılmıyor.bilmiyorum farkedermi.benim senin pek farketmez sanırım yaa
alevm yarın bitiyo galiba senin ne durumdasınn? benim 2. 21in bitmesine bir hafta var öyle büyük gelişme yok blki 1 ya da 2 cm .göğsümdede ağrı yok normalmii??
sanirim normal deil cunku diger kisilerin cok agrisi varmis benim agrim yoktu son 1 haftadr var sanirim biraz telkinden birazda buz la masaj yapmamdan ama bugun cok kotu hastayim atesim cikti buzdan olsa gerek usuttum kendimi dunde hstaydin 1 saat anca dinleyebildim ,, bugun de bi kac saar dinlerim artik aksama benim de aynen senin gibi 1 yada 2 sntim vardr
bu ağrı dediğiniz her zamanmı hissediliyo ? benim sadece hafif bastırınca acıyo biraz onun dışında bi ağrı hissetmiyorum. buzla bende yapmıştım bi ara hasta olmuştum buz yüzündemiydi acaba o buz çok sakat iş yaageçmiş olsunn Allah şifa versin
Bendeki şişlik yaptığım masajdanda olabilir telkindende .bilmiyorum sebebini
bu ağrı dediğiniz her zamanmı hissediliyo ? benim sadece hafif bastırınca acıyo biraz onun dışında bi ağrı hissetmiyorum. buzla bende yapmıştım bi ara hasta olmuştum buz yüzündemiydi acaba o buz çok sakat iş yaageçmiş olsunn Allah şifa versin
Bendeki şişlik yaptığım masajdanda olabilir telkindende .bilmiyorum sebebini
2 hafta. Aradan sonra 3.21 e basladim dinledgm andan beri birseyler hissediyorum hafif agrilar hemen Hemen butun gun dinliyorum Umarim dolgunlasirla sonmuslerdi regilden sonra zaten gozle gorulur bir dolgunluk ilki dinledigimde vardi Oda regilden sonra sonmustu ikincide pek bisey yoktu simdi hayirlisiyla 3u dinluyorum insallh bu sefet kaluci bir etki Olur olmazza bi Kac hafta dinlendikten sonra tekrar dinlicem gerekirsr 5, 6da dinlicem yetetki buyusunler