- 23 Nisan 2012
- 158
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ayın 2sinde bitiyor ilk 21 im fakat ben pek etkisini görmedim sızlıyor fakat ölçüde bir fark yok gözle görülür bir şey de yok günde sadece 3-4 saat dinleyebiliyorum ondan mı acaba
ya kızlar ben dün bunu yazdım bugün 1cm fazla çıktı aklım karıştı ama işe yaramış sanırım
amin inşallah :) benim son 1 günüm kaldı zaten ondan ölçtüm bayram sonrasına kadar da fırsatım olmayacak tekrar başlamak için ama 1cm 1cm dir di mi ama
kimse yokmu ya ne oldu herkes memisleri buyuttude gitti mi :) bende dinlemeye basladim sol gogsumde agri var ,,, lutfen arkadaslar kimde buyume oldu yazabilir misiniz moral verin biraz lutfennnnn
Canım ağrı olduysa çok güzel bak faydasını göreceksin inşallah :) Burda dinleyen bir çok kişi olumlu sonuçlar aldı canım bende onlardan biriyim yani tamamen yapamasam da ilk 21 i yapabildim ve 80 hiç kullanmazdım ama 75 den 80 oldu tabi bu her sütyende 80 olmuyor :) 75 yada 80 oluyor şimdi :) vazgeçme canım ve inan :) daha iyi olumlu sonuç alan arkadaşlarda var :)
Kızlar bi şey sorucam. Tamam diyelim amaca ulaşıldı. Herhangi bi sorun olmasın? Göğüs yapısında falan?
Bu korkuyla 1 hafta dayanabildim ben de. Onda da 4 saat yaptım.
Hem kulaklarımız büyük zarar görüyor çünkü kulaklıkla 3 saatten fazla (yüksekliği az) müzik dinlemek düzenli olursa yakın bir zamanda sağırlığa neden olur. Yüksekliği çoksa SINIR 1 SAAT yani yüksek sesle dinlemek çok ZARARLI!
Konu başlığım vardı Telkinle YAğlarla ve Kremlerle büyütmenin zararları yararları ile ilgili bir bakın derim.
Son olarak anladık GÖĞSÜ BÜYÜTÜYOR. Ya içindeki kitleyi? İçindeki yağı mı arttırıyor? Hormonları mı arttırıyor? Konu sahibi sorularıma cevap vermeli.
Her kadının içinde her an büyümeye hazır bir kitle yaşar. Normalden biraz fazla östrojen MEME KANSERİne neden olur. Yani kitlenin büyümesine vücüdumuz için zararlı bir hale gelmesine.
Tam olarak bilgilenmeden denemeyin diyorum.
ben indirdim de bir şey sormak istiyorum. ben bir şarkıyı alıp elkinin sesini biraz kısarak şarkıya ekliyorum ve öyle dinliyorum. olur mu?