Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlaarrr benim bugun 7.günüm ve farkı hissetmeye başladım. Bugün dolgunluk hissettim göğüslerimde. :)))
Bu aradaa başka uygulayan arkadaşlar varsa gelişmeleri yazabilirler mi hepinize mutlu günler =)

cnm ben geçen sene denedim işe yaradı. sonra bırakınca ve kilo verince tekrar eski hallerine döndüler ama o zaman fark etmişti. hatta bazen müziği dinlemediğim halde müziğin melodisi aklıma gelince bile göğüslerde kıpırdamama oluyordu. . :) birde nez12 diye bir arkadşımız var onda baya işe yaramıştı halada duruyormuş memişleri. gelişmleri yaz cnm yine. bb
Kızlaarrr benim bugun 7.günüm ve farkı hissetmeye başladım. Bugün dolgunluk hissettim göğüslerimde. :)))
Bu aradaa başka uygulayan arkadaşlar varsa gelişmeleri yazabilirler mi hepinize mutlu günler =)

cnm ben geçen sene denedim işe yaradı. sonra bırakınca ve kilo verince tekrar eski hallerine döndüler ama o zaman fark etmişti. hatta bazen müziği dinlemediğim halde müziğin melodisi aklıma gelince bile göğüslerde kıpırdamama oluyordu. . :) birde nez12 diye bir arkadşımız var onda baya işe yaramıştı halada duruyormuş memişleri. gelişmleri yaz cnm yine. bb

yazarım canım. aslında kiloylada doğru orantılı göğüs meselesi:)

arkadaşlar öncelikle merhaba...
bende bu telkini dinliyorum ama harfi harfine uygulayarak yapıyorum.daha yeni olduğu için yarayıp yaramadığıyla ilgili bişey söyleyemiycem.fakat burda duyduğum telkin kelimesini araştırırken öyle şeylerle karşılaştımki.insanların hayatı değişmiş.telkinler sadece bu fiziki değişim olarak algılamayın kişisel gelişim,zararlı alışkanlklar buna benzer bir sürü sorunları ortadan kaldırabiliyor.ve bunların canlı şahiitlerini gördüm.size tek söyleyeceğim şey araştırın.internetin faydalarından yararlanın.ben öyle yaptım ve bi siteyle karşılaştım ve o siteyi görünce ne boş işlerle uğraşıyormuşum dedim.tabi haliyle burdan site adını veremiycem.ama araştırın derim.kişisel gelişimle ilgili bir sürü telkinler var ve işinde usta insanlar.he benim lafıma ne kadar inanırsınız orası tartışılır ama araştırın derim.:KK42:

yani burdakinin işe yaramayacağını mı söylüyorsun?

ilk 21 bitti 1.5- 2 cm farketti bakalım , bu aksam ikinci 21 e başlıyorum artık senelerce dinlerim...:KK1:

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım ama bu ses dosyasını ne yaptıysam indiremedim yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Uuuzuuunn zaman oldu dinlemeyeli.. Simdi bir kaç defa dinledim tekrar ve göğüslerimde yanma oldu.. tekrar baştan başlayacağım dinlemeye inşallah devamlı dinleyebilirim çünkü ilk başladığımda 20 gün dinlemiş ve bırakmak zorunda kalmıştım fakat faydasını farkedilir ölçüde görmüştüm.. :21:

X