Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar benim baya oldu dinlemeyi bitireli ve şuan istediğim büyüklükte göğüslerim ne aşırı büyük nede çok küçük istediğim büyüklükte yalnız şunu söyliyim telkin bana kilo aldırdı kilo alıncada göğüslerim büyüdü tabikide daha sonra aldığım kiloyu geri verdim önceden (geçen yaz) bikinimi doldurmuyodu göğüslerim şuan dolduruyo ve çatal çıkmazdı dekolte giydiğim zaman geçici olduğunada inanmıyorum gayet mutluyum dilerim telkini dinleyen herkesin göğüsleri istediği büyüklükte olur kolay gelsin herkese başarılar..

Son düzenleme:
başkalarına da mı kilo aldırdı. kilo alınca zaten göğüsler büyür. iştahını mı açtı yedin de mi kilo aldın yani yoksa. vücudun su toplamaya falan mı başladı o manada mı. kilo aldırıyorsa ben dinlemiyim boşuna. ozaman yerdim kilo alırdım büyürdü zaten. ben zayıf olmayı seviyorum. mühim olan da meme cup nın büyümesi zaten bandla büyümesi değil.

kizlar ben birkac gundur dinliyorum bu telkini fakat deneyen herkese kilo aldirdi mi?Acikcasi kilo almak istemiyorum...dinlemesem mi acaba...tereddutte kaldim

insan gögüslerinin dik ve dolgun olmasısı çok isters sexi bir görünüş için ama erkeklerin neyi begendigi farklı bir durum

Ben 3 kez 21 gün dinledim. Ama burada yazanlar gibi günde 6-7 saat değil sadece 1-2 saat. Hatta bazen yarım saat. O yüzden pek etki etmedi sanırım başlarda dolgunluk olmuştu o kadar.

ya bu konununun sahibine bişey mi oldu acaba?? partfaittttttttttttttttt nerdeisnnn artık çok merak etmeye başladım ??????????????????????????

popo büyütme telkini istiyorum kaçdefa yazdım lütfen yardımcı olun msj atın bana lütfn

ben buna yeni başladım 3 gündür dinliyorum ama 1 saat :26: ben masajla büyüme gerçekleştirmiştim buna da bir el atıyım dedim :) sesi azıcık duyuyorum söylediklerini "daha dolgun" felan diyor

kızlar kesin işe yarıyor güvenin ve dinleyin bunca sayfa bu telkin nasıl indiriliyor ve işe yarıyor mu sorularından ibaret değil ya elbette ki deneyenler fayda gördü tamam dönün başa 1000 küsür sayfa okuyun demiyorum da yaramasaydı konu kaybolur giderdi değil mi sonuç elde etmiş biri olarak sizi işe yaradığına temin ederim

Ne kadar süre dinledin? kaç gün yani? Ve de tam 6 saat mi dinledin ? :)

Ne kadar süre dinledin? kaç gün yani? Ve de tam 6 saat mi dinledin ? :)

en başta 3 21 yaptım 6şar saat dinlemeye çalıştım ama 5 saat oldu ama 8 -10 saat oldu, temelde 6 saat dinlemişimdir günlük canım. sonnnraaaa yakın zamanda yine dinledim 21 gün çünkü o dönemin göğüs büyütmeye elverişli bir dönem olduğunu öğrenmiştim ve kaçırmak istemedim

ben rezene çayıyla hallettim bu işi. tavsiyemdir. arada rezene içip sabitleyin dolguluğunu. :)

ayrıca, ses telkin dosyasının LİNKİ ÖLMÜŞ.

bi arkadaş upload edip tekrar koyabilirmi acaba steye. tanıdıklarıma tavsiye ettim ama link ölü... MÜMKÜNMÜDÜR...

rezene çayını çok içtim bi dönem çünkü evde rezene tohumu vardı yani doğal rezene çayını içmiş oldum öyle poşet sallama falan değil ama bir etkisi olmadı o dönem her gün içmeme rağmen tabii telkin melkin yoktu o zaman daha piyasada.. belki telkinle beraber içmiş olsaydım daha etkili olurdu yaş gereği büyümeye inanmıyor çünkü vücut, telkin ikna etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…