Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

telkin müziğiylemi büyütüyosunuz gögüsleri kızlar .. ben 2 haftadır karışık bitki çayı içiyorum rezene anason çörek otu kimyon ısırgan otu ıhlamur bunların karışık bitki çayı olarak aldım kullanıyorum ve iki gündürde mersin yagı sürüyorum gögüslerime bayagı dolgunlaşma var çok acıyor gögüslerim yalnız adet dönemimde yaklaştı bundanda olabilir ama diğer adet dönemlerimde böyle şiş ve böyle sızı olmuyordu gögüslerimde inşallah faydasını görürürm

Yaa kizlar daha oncede dinliyordum etkisini cokcabuk gostermisti simdi tekrar basladim nerdeyse bi haftadr dinliyorum fakat ne bir agri ne bir gelisme:26: artik etkisini gostermiyor mu acaba? Birde dun gece dinledim uyurken sabaha kadar. Bugunde simdi dinlemeye baslasam ayni gun icinde gibi mi olur bugunde mi gece dinleyeyim?

Bugün 6 saat değil de 3-4 saat dinle yatarken 6 veya 8 saate çıkarabilirsin böylece daha iyi etki etmiş olur. Etkisi dinlediğin sürece olur ne zaman başlasan gerçekleşir :)

irmaky bana msj atmissin ama ozel msj hakkim olmadigindan gonderemiyorum...ozel msj hakki olan birilerine sorarsan yardimci olabilirler sanirim...:44:

Arkadaslar benım bu telkin mp3üne çok ihtiyacım var. bütün linkler kırık. ne olur biriniz upload etsin ya da bana mesaj atsın. ileti sayımdan dolayı ben mesaj atamıyorum :/ bana msn adresini yazarsa çok memnun etmiş olur beni

slm kızlar ben daha önce 3 kez telkin dinleyip sonuç alamaynlardanım rezene falan içmeyi düşünorum zayıfladımda bu aralr ama telkin dinlediğimi bilen kuzenmle görüştüm az önce bana telkin işe yaramış dedi acaba benmi anlayamdım yada eski hallerini mi unuttum nedir yaa aişte çok küçük oldukları için büyüdümü büyümedimi onu bile anlayamıorum yaa tekrar dinlesemmi acaba ?

3 kez derken 3 defa 21 gun mu dinledin yoksa sadece 3 gun mu dinledin?

okadar östrojeni alıp üstüne de telkin dinleyenlerin büyüdü demesi bence çaylara bağlıdır.
hiçbirşey yapmadan sırf telkinle kimlerin ne kadar ve ne kadar zamanda büyüdü asıl önemli olan bu

3 kez derken 3 defa 21 gun mu dinledin yoksa sadece 3 gun mu dinledin?

3 defa 21 gün ilk ikisini bi hafta arayla dinledim bekledim belki sonradn bi etki gösterir die sonra tekrar başladım ve farklı şekillerde dinledim birinde gündüz kulaklıkla birinde sadece akşamları birinde uyku esnasında ama sonuç yok sonuç alanlar var moral bozmak istemem ben faydasını göremedim ki geceleri büyüme hormonu daha hızlı çalışırmış die okumuştum bi yerden yani ben de göğüs hareketleri yapmaya başladım belki o etki eder die inş. hepimizin göğüs ölçüsü istediğimiz gibi olur

ben her gun 6 saat dinleyemiyorum dinlemeye calisiyorum ama genelde olmuyor...bakalim en azindan bir kere 21 gun dinleyeyim diyorum...

arkadaşlar ben bir ara dinlemiştim ama düzenli değildi o yüzden bıraktım. şimdi tekrar dinlemek istiyorum ama linkte sorun var siz nasıl indirdiniz.indiremiyorum ben yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…