- 29 Mart 2011
- 522
- 2
Benim hergün 6 saat dinlemem biraz zor maalesef, hergün 3 veya 4 saat dinlersem de etkisi olur mu? Bu arada ben kuru üzüm çekirdeği veya benzeri ürünler kullanmıyorum çünkü zararları çok, bunları kullanmazsam ancak müziği dinlersem faydasını görür müyüm? Çok teşekkürler...
uykuda dınleyebılırsın cnm kalan sureyı de 6 saate tamamlarsın en az 6 saatnormalde 8 saat falanda dınleyınce etkı artıyo beslenmene dıkkat etsende yeterlı olur cnm takvıye bısey olmasa bıle ama aksatmadan gunde 6 saat dınlesen sonucda ona gore olur ınan
merhaba .demişsinki kuru üzüm çekirdeği veya benzer ürünler kullanmıyorum zararlar çok diye. merak ettim zararlarını yazabilrimisn.
nez 12 çok teşekkür ederim, peki gece bir de boy uzatma telkini dinleyebilir miyim sence? :) aslında boy uzaması daha önemli yaşla ilgili çünkü...uykuda dınleyebılırsın cnm kalan sureyı de 6 saate tamamlarsın en az 6 saatnormalde 8 saat falanda dınleyınce etkı artıyo beslenmene dıkkat etsende yeterlı olur cnm takvıye bısey olmasa bıle ama aksatmadan gunde 6 saat dınlesen sonucda ona gore olur ınan
cnm ölcum yapmıyorum yavas yavas buyume devam edıyo hala cnm her ay beden olarak 80 penye artık rahat sekılde oluyo tam sekılde ıste sonmeler olmasaayyy nezcimm bayağıdır yoktun=( son durumun nasıl, ölçüm yaptın mı eğer yapmadıysan yapabilir misin lütfeeen..
nez 12 çok teşekkür ederim, peki gece bir de boy uzatma telkini dinleyebilir miyim sence? :) aslında boy uzaması daha önemli yaşla ilgili çünkü...
cnm ölcum yapmıyorum yavas yavas buyume devam edıyo hala cnm her ay beden olarak 80 penye artık rahat sekılde oluyo tam sekılde ıste sonmeler olmasa
gelişmelerin devam etmesine çok sevindim, tebrikler! darısı tüm isteyenlerin başınaaa
cnm ölcum yapmıyorum yavas yavas buyume devam edıyo hala cnm her ay beden olarak 80 penye artık rahat sekılde oluyo tam sekılde ıste sonmeler olmasa
cnm ıkısı bırlıkde agır gelebılır hangısı daha oncelıklıyse senın ıcın once onu dınle derım ben ıkı ay suruyo zaten toplamda bırını dınle bıraz zaman gecsın sonra dıgerını dınle derım ıkısı bırden vucutta degısıklık ıcın agır gelır cunku
AMA NORMAL SONME DEGILKI BU CIVIYO YOK GIBI OLUYO CNM BAZI ZAMANLARDA REGL SONRASIDA DEGIL BAZEN ALAKASIZ BI ZAMANDA DA OLABILIYOcanım o sönme olarak bahsettiğimiz durumu sadece telkin dinleyenler yaşamıyor, şöyle ki nasılsa regl dönemine az bir süre kala göğüs bölgesinde şişkinlik meydana geliyorsa regl döneminden sonra ya da bitimine yakın bir süre kala göğüsler eski haline dönmeden önce çekiliyor, yani normal bi durum sönme die bi evre yok aslında;=))
CNM BEN BIR SENE KADAR DINLEMEDIM BI DEFASINDA 4 5 KEZMI NE DINLEMISDIM AMA 4. KEZ HEM HATIRLATMA AMACLI BIR SENE SONUNDA YENIDEN BASLADIM DINLEMEYE 21 GUN DINLEYECEM YINE CNM AMA GUNDE 1 SAAT KADAR BU ARA YINE FARK OLMAYA BASLADI CNM DINLEDIGIM ICIN SANIRIMnezcim merhaba.uzun zamandır bu sayfaya uğramıyordum ve seni burada görünce çok sevindim :) sen 3 21 i tamamladıktan sonra tekrar dinledin mi canım arada da olsa?
gecen sene ıste cnm nısan ayında bır yıl once 24 yasındayım cm olarak ölcum yapmıyorum cnm ben ama beden atladım dıyebılırım tıbetı bı sure yaptım bırakdım sonra takvıye olarak hurma dısında bısey yapmıyorum cayları zaten sevmıyorumda cnm masajı eskıden yaptım ama telkınle yapmadım
Dur bak şimdi sana bi sürü soru sıralıcam tatlım
Nezcim sen ne zaman başladın bu telkine? Kaç yaşındasın? ve ilk başladığında kaç santimdi şimdi kaç santim? :) Ha bi de sanırım sen tibetin gençlik hareketlerini yapıyodun? onun faydasını gördün mü? veya bunlar haricinde masajdır, rezenedir falan onları kullandın mı?
:)
tabıkı var cnm
AMA NORMAL SONME DEGILKI BU CIVIYO YOK GIBI OLUYO CNM BAZI ZAMANLARDA REGL SONRASIDA DEGIL BAZEN ALAKASIZ BI ZAMANDA DA OLABILIYO
CNM BEN BIR SENE KADAR DINLEMEDIM BI DEFASINDA 4 5 KEZMI NE DINLEMISDIM AMA 4. KEZ HEM HATIRLATMA AMACLI BIR SENE SONUNDA YENIDEN BASLADIM DINLEMEYE 21 GUN DINLEYECEM YINE CNM AMA GUNDE 1 SAAT KADAR BU ARA YINE FARK OLMAYA BASLADI CNM DINLEDIGIM ICIN SANIRIMBENDE SENI GORDUGUME SEVINDIM CNM
gecen sene ıste cnm nısan ayında bır yıl once 24 yasındayım cm olarak ölcum yapmıyorum cnm ben ama beden atladım dıyebılırım tıbetı bı sure yaptım bırakdım sonra takvıye olarak hurma dısında bısey yapmıyorum cayları zaten sevmıyorumda cnm masajı eskıden yaptım ama telkınle yapmadım
AMA NORMAL SONME DEGILKI BU CIVIYO YOK GIBI OLUYO CNM BAZI ZAMANLARDA REGL SONRASIDA DEGIL BAZEN ALAKASIZ BI ZAMANDA DA OLABILIYO