Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

telkin paylaşma konusunda bişey diyemiycem belki burda link ya da belge paylaşmak yasaksa kaldırmış olabilir site yönetimi.. bende var telkin de nerden nasıl yüklenir orasını da bilmiyorum

rezene çayını çok içtim bi dönem çünkü evde rezene tohumu vardı yani doğal rezene çayını içmiş oldum öyle poşet sallama falan değil ama bir etkisi olmadı o dönem her gün içmeme rağmen tabii telkin melkin yoktu o zaman daha piyasada.. belki telkinle beraber içmiş olsaydım daha etkili olurdu yaş gereği büyümeye inanmıyor çünkü vücut, telkin ikna etti

büyümesine sevindim. harika bişey bu telkin. acaba psikolojikmi diyor insan. yani yağ bezen ve kas artışın olmadan nasıl büyüyecek diyor insan. ama büyümüşse güzel haber tabi..... bende tamamen tesadüf eseri tanıştım rezeneyle. hastayken içtim. bi baktım büyüdü. bünyeden bünyeyede fark ediyordur sanırım bitkisel ürünler.

ARKADAŞLAR ;

SES TELKİN DOSYASINI UPLOAD edip koyan olursa sevinirim. bütün linkler ölmüş çünkü.

ben rezene çayıyla hallettim bu işi. tavsiyemdir. arada rezene içip sabitleyin dolguluğunu. :)

dolgunluğu sabitlemek... tam da ihtiyacımız olan bu şu anda, bir sönerler bir büyürler psikolojimiz bozuldu valla, telkin büyütüyor o kesin de işte sönmeler oluyor arada o çıldırtıyor insanı ben de hurma falan yedim destek amaçlı

telkin paylaşma konusunda bişey diyemiycem belki burda link ya da belge paylaşmak yasaksa kaldırmış olabilir site yönetimi.. bende var telkin de nerden nasıl yüklenir orasını da bilmiyorum

anladım nilimm.. faydası olurdu diğer arkadaşlara..

upload eden biri olur belki. aşaması çok kısa süren bi olay ama burdanda anlatamam. biri yapar mutlaka. sağol nilimm.

dolgunluğu sabitlemek... tam da ihtiyacımız olan bu şu anda, bir sönerler bir büyürler psikolojimiz bozuldu valla, telkin büyütüyor o kesin de işte sönmeler oluyor arada o çıldırtıyor insanı ben de hurma falan yedim destek amaçlı

beni yanlış anlamasın kimse ama, bende söneceğini düşünüyorum. yani yağ bezesi müzikle artarmı emin değilim. içinde bişeyler oluşmalı dimi memenin büyümesi için. kas oranı artmalı, yağ bezesi sayısı artmalı, hücreler çoğalmalı. müzük nasıl yapıyor bunları. tamamen psikolojikte olabilir. aslında büyüyen bişey olmayabilir. şişme etkisi yapıyordur. şiş ama sadece şiş.

rezene çok işe yarıyor. diyorum ya canım ben tesadüf içtim. 3 ay. bi baktım büyümüş. beni,m için küçük olması sorun teşkil etmiyordu. Allah işte, istemeyene veriyormu ne :)))

yüklemesi kolay biliyorum da hangi siteyi kullanıcam bilmiyorum ki paylaşım sitelerini üyeliğim falan da yok biri link verse yüklerim oraya belki de

senin ne kadardı ne kadar oldu
mesala dekolte oluyor mu?
eskiden nasıldı?
sönme demişşin
nasıl sönme ya
tamamen eski haline mi dönüyor?
öyleyse bir büyüyüp bir sönmesi
sarkmasına neden olmaz mı?

hadi bakalım kızlar.. Su tuhaf, rahatsız edıcı beyın dalgasından olsuturulmus melodılı dosyadan kurtarabılmeniz adına bunu hazırladım sizlere.. Oncelıkle bu ses dosyasının nasıl kullanılması gerektıgınden bahsedeyım bıraz..

Telkinli ses dosyamızı yani subliminal msj içeren ses dosyamızı 21 gun aralıksız dınlemenız gerekmekte. Cunku bılıncaltı kendısıne ıletılen msjı bu surec ıcerısınde tam olarak absorbe etmektedır. Gun ıcerısınde en az 6 saat dınlemenız gerekıyor.. 6-8 saat arası ideal dınleme suresıdır. Bir yandan işinize devam edip diğer yandan bunu da dınleyebılırsınız. Illa ki kullaklıkla dinleyeceksiniz diye bir şart yok. Muzık sesının duyabılecegınız olcude olması yeterlıdır. Ayrıca dınlerken sıkılmamanız adına slow bır parca da sectım sızlere..

Merak edenler için hazırladıgım telkın ıcerıgını de eklıyorum. Soz konusu bu telkın hazırlanmıs olan ses dosyasının ıcerısıne gomulmustur. Sız sadece muzık sesini duyacaksınız ama ıcerısınde kendı seslendırıgım bu telkin cumleleri yer almakta..

telkin metni

* bir şeyler oluyor.

* zihnim göğüslerimi istediğim ölçüde büyütüyor.

* ulaşılabilir tüm büyüme hormonları, ölçüsünü büyütmek için gögslerime yönleniyor.

* tüm erişilebilir gıdalar gögüslerime yönleniyor.

* gögüslerimin sağlığı, canlılığı ve boyutu artıyor.

* ölçüsünü artırmak ve daha büyük ve dolgun kalması için göğüslerime doğru kan akışı artıyor.

* zihnimin sonsuz gücünü, göğüslerimin boyutunu artırmak için kullanıyorum.

* göğüs ölçüm hakkında kendinime güvenim artıyor.

* göğüslerim muazzam bir ölçüdeler ve oldukça dolgunlar.

* göğüs ölçümden memnunum.

* beni geri tutan tüm zihinsel kalıpları, sınırlayıcı inançları ve negatif düşünceleri gideriyorum.

* daha dolgun, büyük, canlı ve de saglıklı goguslere sahıbım..

* şükürler olsun.. Teşekkür ederim...

not: bu telkin ve de ses dosyası tamamen bana aittir. Hiçbir sekılde hiçbir yerden alıntı yapılmamıstır..
merhaba denedim ama inmiyor bunu nasıl bize gönderebilirsinnnn

senin ne kadardı ne kadar oldu
mesala dekolte oluyor mu?
eskiden nasıldı?
sönme demişşin
nasıl sönme ya
tamamen eski haline mi dönüyor?
öyleyse bir büyüyüp bir sönmesi
sarkmasına neden olmaz mı?

cm olarak özellikle ölçmüyorum çünkü o tarz bir büyümeden ziyade alttan alttan dolgunluk oluşuyor. alttan derken memenin kemiğe yakın kısmını kastediyodum çapın en geniş oldu yer. çap genişledi birinci olarak, ikincisi benim üstler dümdüzdü dediğin dekolte hiç olmazdı o var, iki memenin arasında da bombe yoktu olmaya başladı. sönme kısmı uç kısımlarda oluyor, o çapın geniş olduğu yani göğüs kafesine yapışık olan kısımdakiler sabitken uçlara doğru olan kısım bir dolgun bir sönük oluyor. o da kan dolaşımının oraya bir akım etmesi bir çekilmesi, süt bezlerinin bir çalışması bir yavaşlaması vs şeklindeki gelgitlerden kaynaklanıyor, o da oturacak işte memenin içi tamamen dolana kadar. ölçüp de şu kadardı bu kadar oldu diyebileceğimden emin değilim o yüzden cm bazında bişey söylemiyorum ama umarım anlatabilmişimdir nasıl bir değişim olduğunu

haklisin sanirim 6 saat dinlemeye ozen gostermeliyim...aslinda muzik olmasa daha iyi olur.cunku bu durumda baska muzik dinleyemiyorum hep ayni sey.diger turlu sessiz olsa daha iyi olurdu sanki :44:

öyle bende başlıycm da telimin bataryası çabuk bitio
mp3 almam lazım
gelişmeler olursa paylaşırsın
yaş kaç

cm olarak özellikle ölçmüyorum çünkü o tarz bir büyümeden ziyade alttan alttan dolgunluk oluşuyor. alttan derken memenin kemiğe yakın kısmını kastediyodum çapın en geniş oldu yer. çap genişledi birinci olarak, ikincisi benim üstler dümdüzdü dediğin dekolte hiç olmazdı o var, iki memenin arasında da bombe yoktu olmaya başladı. sönme kısmı uç kısımlarda oluyor, o çapın geniş olduğu yani göğüs kafesine yapışık olan kısımdakiler sabitken uçlara doğru olan kısım bir dolgun bir sönük oluyor. o da kan dolaşımının oraya bir akım etmesi bir çekilmesi, süt bezlerinin bir çalışması bir yavaşlaması vs şeklindeki gelgitlerden kaynaklanıyor, o da oturacak işte memenin içi tamamen dolana kadar. ölçüp de şu kadardı bu kadar oldu diyebileceğimden emin değilim o yüzden cm bazında bişey söylemiyorum ama umarım anlatabilmişimdir nasıl bir değişim olduğunu

anladım cnm ya üstler yok benimde o olsa

Sence bir küçülme gösterir mi KALICI mıdır? :26:

telkin müziğiylemi büyütüyosunuz gögüsleri kızlar .. ben 2 haftadır karışık bitki çayı içiyorum rezene anason çörek otu kimyon ısırgan otu ıhlamur bunların karışık bitki çayı olarak aldım kullanıyorum ve iki gündürde mersin yagı sürüyorum gögüslerime bayagı dolgunlaşma var çok acıyor gögüslerim yalnız adet dönemimde yaklaştı bundanda olabilir ama diğer adet dönemlerimde böyle şiş ve böyle sızı olmuyordu gögüslerimde inşallah faydasını görürürm

X