Bazı linkler ölmüş ama burdan indirelebiliyor, indirmek isteyen varsa :
breast.mp3
uykuda dınleyebılırsın cnm kalan sureyı de 6 saate tamamlarsın en az 6 saatnormalde 8 saat falanda dınleyınce etkı artıyo beslenmene dıkkat etsende yeterlı olur cnm takvıye bısey olmasa bıle ama aksatmadan gunde 6 saat dınlesen sonucda ona gore olur ınan
Nez, ben geceleri dinliyorum 5 6 gündür ve ben yaklaşık 3 ay masaj yaptım ama sonra sıkıldım bıraktım, şimdi büyüdü sanki müzkle ama geceleri dinliyorum uyurken, sesini de çok açamıyorum çünkü uyuyamıyorum. Ancak şöyle bir şey var bilgisayardan açtığımda arkadaki, garip sesi ayırt edebiliyordum telefondan olunca edemiyorum(telefonumda radyasyon önleyici var) yani telefonda o sesi duyamıyorum bu bir sorun mu? sen duyabiliyor muydun?
kızlar bunlar mutlaka sorulmuştur tekrar sormak istemedim ama kaç sayfaya baktım inanın bulamadım cevaplarını
ben geçen yaz dinlemiştim gerçekten etkili oldu ama geçici galiba etkisi doğru mu?
bir de sanki bir 21 gün dinleyip ara veriyorduk, sonra tekrar başlıyorduk falan nasıldı unuttum bi anlatır mısınız
tatlım etkisi geçici değil telkinin, ama biz hızlı sonuç almak istediğimiz için tek seferle yetinmedik 3 kez dinleyelim dedik. biz dinlerken birer hafta ara verip dinledik. sen şimdi dinlersen bilinçaltın unutmaya başlamışsa hatırlatmış olursun, iyi olur ama 3 21 şart diye bişey de yok
Telkine bende basladim ama müzik beni depresyona soktu :18: Regl olmustum, üzerine de müzik gelince cok fena oldum ya. Regl den sonra yeniden baslamayi düsünüyorum umarim dinleyebilirim.:44:
ya bu müzik bir tek bende mi böyle bi etki yarattı diyodum bir de sen varmışsın:SS pop ve arabesk dışında her tür müziği dinlerim hiç problem değil ama bu müzik beni mahvediyo ya resmen depresyona sokuyo, zırıl zırıl ağladığımı biliyorum sırf bunun yüzünden:SSS
Daha doğrusu ilk dinlediğimde böyle pis bi etkisi olmuştu o yüzden en fazla 1 hafta dayanabildim ama şimdi alıştım galiba biraz duymuyorum pek, müziğe odaklanmıyorum.
3 21 den fazla dinlesek mesela 4. 21 ya da 5. 21 gibi ne olur, yani sakıncaları var mıdır acaba? bende ilk dinleyenlerdenim; göğüs üstü kısımlarım yağlandı ve o günden beri de hala süper:) yuvarlak şeklini aldılar en önemlisi de buydu benim için yani hatları belirginleşti tekrar başlamak istiyorum açıkçası ama tedirginim iştee:26: sonuçta beyini epey yoruyor subliminal kod göndermek, e haliyle ister istemez soru işareti var kafamda..
ben de tedirgin oldum dinlerken, 3ün üstüne çıkmamaya da kararlıydım bu endişelerimden ötürü ama aycangülden bu dönemin göğüs büyütme için elverişli bir dönem olduğunu öğrenince 4. kez dinledim telkini canım