Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet ben de aynen öyle düşünüyorum canım hep sağdaki büyüyo diye ama sol ağrıyo :/ neyse inşallah olur ısırgan otu da aldım bugün işe yarıyor mu peki deneyen vardır mutlaka.seninkilerde inşallah büyür :)

deniyim canım inşallah olur

ınsallah cnm bu arada ısırgan otu demıssın ben netten bakmıstımbı ara bu konuıcın ısırgan otunun hıc gogus buyutucu etkısı oldugunu okumadım ya da gormedım cok da fazla deneyen yok takvıye ıstıyosan hayıt ya da adacayı ıcı maydonoz suyu da ıyı gelıyomus galıba bı de kara uzum cekırdegı

inş. hepimizinki büyür biran önce hayıt ısırgan ada çayı küç telkin derken bakalım kim daha hızlı sonuç alıcak kobay olduk valla bu arada bu gün fark ettim gözle görülür bişi olmasada benimkiler sütyeni daha bi doldurur olmuşlar hızlı bi şelikde büyümeye başlarlar inş. hadi bakalım kim hangi yolla daha çabuk sonuç alıcak

aynen oyle cnm hepsı gecıcı sıslık yapıyo bos bos cm ler ılerlıyo ama elde edılen bısey olmuyo telkınle yaglanarak buyuyo hemde ust yan her yanı doluyo yanı evet gec sonuc verıyo bıraz cnm ama sonuc alıyosun yanı az azda olsa

sizde acaba ne kadar zaman da kaç cm lik büyüme oldu:44: bende dinlemek istiyorum ama çok sıkıcı

kızlar telkin dediğiniz şey nedir ben anlayamadım

insanın düşünclerini bilinçaltına empoze ederek alternatif tıp gibi bir şey.bir ses dosyası var onu dinliyip bilinçaltınıza yapmanız gerekn şeyleri sıralıyo.sonra ister istemez bilinç altı oluyo

cnm geç olsunda güç olmasın bi sonuç alıyım da yaza düğünüm var ozamna kadar büyürler inş.

kızlar ben de telkin dinliyorum. 1.21 bitti 2.7 deyim. bu telkinde çok az ve yavaş oluyor gerçekten ama oluyor çok şükür. Nez in dediği gibi bir yağlanma oluyor sanki ben spor da yapıyorum onun dışında da birşey yapmıyorum.aslında sıkıntı yapacak durumumuz yok yani dert etmeye gerek yok. Elhamdülillah sağlığımız yerinde kolumuz bacağımız tutuyo, yatalak hasta değiliz ALLAH korusun! Dert olarak görmeyip, ama problemin çözümü varsa o çözümü de denemek lazım.Olursa şükrederiz olmassa yine şükrederiz :) hayırlısı bu deriz. Nez kaç yaşındasın canım?

cnm geç olsunda güç olmasın bi sonuç alıyım da yaza düğünüm var ozamna kadar büyürler inş.
yaza kadar baya bı yol katetmıs olursun cnm ama mucıze beklemeyın yanı oluyo ama cok yavas cnm

evet cnm yaglanıyo resmen 24 yasındayım cnm

Anladim canimm tesekkur ederim yorumlarin icin. Belirli bir boyut olustu artik demissin sonse bile en az o boyuta inio demekki. Peki dedigin boyutla eski olculern arasnda ne kdrlik fark var? Yani 1 beden buyume oldu mu yada kac cm? Bu arada bn 2.21 e bigun snradan baslayabildm umarim sorun olmaz:s

baya fark var tabıkı cnm ılk halıyle o en sönuk halının bıle en azından yaglandı buyuk olcude eskıden hıc yokdu boyle bı durum yanı suan 80 beden tasmadan normal sekılde oluyo penye cnm 70le basladım ama ıste sonmeler olmasa tam 80ım dıyecemde ne bılıyım yınede zamana ıhtıyacım var cnm dahada olmaz cnm sen duzenlı dınle onemlı olan o aksatmadan gunde en az6 saat

bende indirdim telkin dosyanızı çok hoş bir müzik seçmişsiniz.zevkle dinlerken faydasını göreceğimi umuyorum.teşekkürler

dün ilk denemem başarısız oldu uyurken taktım kulaklığı tabi gece çıkmış ben farkında olmadan , şimdi sorum şu gece dinleyenler nasıl dinliyo??

dün ilk denemem başarısız oldu uyurken taktım kulaklığı tabi gece çıkmış ben farkında olmadan , şimdi sorum şu gece dinleyenler nasıl dinliyo??

cnm ben de ilk zamanlr kulaklıkla dinliodum bazen çıkmış oluodu bazen temassızlık yapmış ve müzik çalmıo oluodu artık işimi garantiye alıorum sesi dışarı veriyorum kısık bi şekilde sabaha kadar çalıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…