hekesin aslında biri büyük biri küçüktür bu bazılarında daha belirgindir sen hiç üzülme sonuçta ikiside senin biri büyüyosa diğeride büyür bence telkin ikisine de etki etmiştir biri daha büyük olunca diğeri büyümemiş gibi gelmiştir ki küçük göğüsleri büyütmek daha zaman alıo merak etme bence dengelenir dewam et dinlemeye aslında sewinmen gerek telkine cvp verio demekki memişlerintelkini dinlerken küçük olanın büyük olana eşitlendiğini düşünmeye çalış bence iki göğüs eşit ölçüdeler falan de dewamlı
dediğim gibi en azından tepki veriolar seninkiler ya ben napayımdinlerken dewamlı ağrıdıklarını düşünüorum ağrısınlarda büyüsünler die üzülme eşitlenirler inş.
deniyim canım inşallah olur
evet ben de aynen öyle düşünüyorum canım hep sağdaki büyüyo diye ama sol ağrıyo :/ neyse inşallah olur ısırgan otu da aldım bugün işe yarıyor mu peki deneyen vardır mutlaka.seninkilerde inşallah büyür :)
aynen oyle cnm hepsı gecıcı sıslık yapıyo bos bos cm ler ılerlıyo ama elde edılen bısey olmuyo telkınle yaglanarak buyuyo hemde ust yan her yanı doluyo yanı evet gec sonuc verıyo bıraz cnm ama sonuc alıyosun yanı az azda olsaewet bu konuda neze katılıorum yağlar otlar bunları çok denedik 2yada 3cm büyüme oldu dewamı gelir dedik gelmedi o gelen cmlerde gitti üstelik tüy olmayan göğüslerimde yağlardn dolayı tüyler oluştu ben artık yok hiç bişekilde büyütemicem die düşünüodum ve hiç bişi denemiyodum son çare telkine başladım 2.21 rin 13 günündeyim bi sonuç almışta değilim neden bilmiyorum geç de olsa bi sonuç alıcakmışım gibi gelio sanırım daha önceki yorumlardan dolayı geç olsun yavaş ilerlesin hiç problem deil kalıcı olsun da inş.
aynen oyle cnm hepsı gecıcı sıslık yapıyo bos bos cm ler ılerlıyo ama elde edılen bısey olmuyo telkınle yaglanarak buyuyo hemde ust yan her yanı doluyo yanı evet gec sonuc verıyo bıraz cnm ama sonuc alıyosun yanı az azda olsa
kızlar telkin dediğiniz şey nedir ben anlayamadım
aynen oyle cnm hepsı gecıcı sıslık yapıyo bos bos cm ler ılerlıyo ama elde edılen bısey olmuyo telkınle yaglanarak buyuyo hemde ust yan her yanı doluyo yanı evet gec sonuc verıyo bıraz cnm ama sonuc alıyosun yanı az azda olsa
yaza kadar baya bı yol katetmıs olursun cnm ama mucıze beklemeyın yanı oluyo ama cok yavas cnmcnm geç olsunda güç olmasın bi sonuç alıyım da yaza düğünüm var ozamna kadar büyürler inş.
kızlar ben de telkin dinliyorum. 1.21 bitti 2.7 deyim. Bu telkinde çok az ve yavaş oluyor gerçekten ama oluyor çok şükür. Nez in dediği gibi bir yağlanma oluyor sanki ben spor da yapıyorum onun dışında da birşey yapmıyorum.aslında sıkıntı yapacak durumumuz yok yani dert etmeye gerek yok. Elhamdülillah sağlığımız yerinde kolumuz bacağımız tutuyo, yatalak hasta değiliz allah korusun! Dert olarak görmeyip, ama problemin çözümü varsa o çözümü de denemek lazım.olursa şükrederiz olmassa yine şükrederiz :) hayırlısı bu deriz. Nez kaç yaşındasın canım?
10 ay once dınlemeye basladım cnm ben 3 kez 21 gun dınledım bırakdım halada devam edıyo cok yavas sonuc alıyorum ama ılerleme var devamlı yanı evet malesef donem donem daha buyuk oluyo ama hıc bı zaman ılk halıne donmuyo cnm sonse bıle az kuculme oluyo belırlı boyut olusdu artık onun altına dusmuyo hıc reglıden 10 gun once falan buyuyo normal halınden daha fazla sonrasında gıdıyo bırazı ama her reglıde dahada bı buyuyo boyutu anlıyosun kı bı oncekı aya gore az daha buyumus umarım yardımcı olabılmısımdır cnm
basakss cnm bende uzun suredır pek gırmıyorum okumuyorum formu acıkcası gormedım parfaıtın geldıgını hatırlamaz olurmuyum hıc cnm kotu bısey cıkmamasına da sevındım cnm bende cok sukur hıc sorun olmadı bugune dek
anladim canimm tesekkur ederim yorumlarin icin. Belirli bir boyut olustu artik demissin sonse bile en az o boyuta inio demekki. Peki dedigin boyutla eski olculern arasnda ne kdrlik fark var? Yani 1 beden buyume oldu mu yada kac cm? Bu arada bn 2.21 e bigun snradan baslayabildm umarim sorun olmaz:s
nasıl indirecez telkini? link atabilir misiniz?
bende indirdim telkin dosyanızı çok hoş bir müzik seçmişsiniz.zevkle dinlerken faydasını göreceğimi umuyorum.teşekkürler
dün ilk denemem başarısız olduuyurken taktım kulaklığı tabi gece çıkmış ben farkında olmadan , şimdi sorum şu gece dinleyenler nasıl dinliyo??