Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bendede hic agri felan olmadi ama dolgunluk var baya, biri digerinden kucukken simdi yaklasik ayni gözüküyorlar insallah boyle devam eder. 2. /21 deyim su an 8 gun felan sonra bitiriyorum.
sivilcelenme bendede oldu

canım sonuçlar nasıl peki gözle görülür bi değişiklik var mı yani? beden de bir değişme oldu mu yoksa sadece dolgunluk mu var?

Elacım özelden msj atmamı istemişsin ancak özelden mesj atamıyorum başkasından rica et istersen.

Elacım özelden msj atmamı istemişsin ancak özelden mesj atamıyorum başkasından rica et istersen.
Arkadaslar yaaa lutfen lutfen ben de indiremedim telkini bana yardimci olun.sizdeki etkileri okudukca daha da heyecanlandim.LUTFEN yardim edin bana:

canım alternetif linke tıkla sağ alt köşede slover dowland yazıyor oraya tıkla :)

Suna02 canim ben iphoneden aciyorun KK yi ve hicbir link acmiyor.arkadaslardan ricam msj yoluyla mp3 dosyasi olarak bana gondermeleri lutfeeeen

yeni başlayacak arkadaşlara tavsiye ederim ben yaptım ve faydasını gördüm yanlız ben yanında her gün adaçayıda içtim günde bir fincan dinlemeye başlayınca vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuzbenim göğüslerim dümdüzdü şimdi altları belirginleşti ve hala devam ediyor

nez merhabalar
sen 3 21 den sonra bıraktın degıl mı kalıcı oldu mu pekı cıvıma ve sönmeler devam ediyor mu
hala büyüme var mı
ay cok soru sordum galıba cevaplarsan sevınırımm

merhaba kızlar benim yarın 1.21 bitiyor iki gündür mersin yağı ile de masaj yapıyorum sonuçlar inanılmaz göğüslerim yuvarlaklaştı ve sert çok mutluyum inşallah sönmezler acaba bu büyüme kalıcı olacak mı önceden dinlemiş olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim....

ayy çok fazla sayfa var da.. cidden faydalı oluyor mu pek imkanlı gelmedi de bana.bir de 6 saat kesintisiz mi dinlemek gerekir büyüsünler de valla hep bunu dinlerim yeter ki faydası olsun

ayy çok fazla sayfa var da.. cidden faydalı oluyor mu pek imkanlı gelmedi de bana.bir de 6 saat kesintisiz mi dinlemek gerekir büyüsünler de valla hep bunu dinlerim yeter ki faydası olsun

cnm selam
tabıkı fayda gorenler var bu telkınden ama ben kalıcı mı dıye merak edıyorum
tum sorunum bu
bende de belırtıler fılan oldu o yuzden umıtlıyım ama kalıcılık konusunda muallak yasıyorumm

nez merhabalar
Sen 3 21 den sonra bıraktın degıl mı kalıcı oldu mu pekı cıvıma ve sönmeler devam ediyor mu
hala büyüme var mı
Ay cok soru sordum galıba cevaplarsan sevınırımm

dınlemeyı bıtırelı 5 6 ay oldu yaklasık cnm evet devam ettı buyume yavas buyuyo ama buyuyo yanı cıvıma regl zamanı o donemde oluyo cnm ama her ay degıl bazen oluyo bazen olmuyo ama sonuc olarak yaglanıyo ve buyuyo cnm

cok tesekkurler döndüğün cnm ınsallah ıstedıgın sonuca ulasırsın
pekı hıc mı dınlemedın bu 5 6 ay ıcınde

kızlar telkını bıtırenlere bırsey sorcam
ben olcum yapmadım hıc
bıgun sankı dolgun ve yuvarlak oluyo ustler dolmaya basladı gıbı gorunuyo atletten fılan bellı oluyo artık
ama sankı bıgunde hıc bı gelısme yok gıbı
bunlar sonme cıvıma dedıgımız olaymı
kı cıvıma olayı yok bende aksıne eskısınden daha sert gıbı gelıyo dokununca
bıde bısey daha aceba ısırgn cayı da ıcsem mı yoksa sadece telkın mı dınlemelıyım

cok tesekkurler döndüğün cnm ınsallah ıstedıgın sonuca ulasırsın
pekı hıc mı dınlemedın bu 5 6 ay ıcınde
önemlı degıl cnmbı bes kez falan gecenlerde nılımm dedıgı ıcın oylesıne bı dınlemısdım Ama onun dısında hıc dınlemedım

olcum zaten yapma cnm ben hıc yapmıyorum cm olarak zaten bellı olmuyo cok sacma sen sutyenle veya aynada bakarak anlarsın farkı gun ıcınde bıle degısıklık gosterıyo cnm cıvıma degıl henuz senınkı sabah dolgun aksama sonmus halde bıle oluyo buyume asamasında oldugu ıcın cunku ıcerde sureklı bı hareketlılık var ısırgan kılları sert yapıyo mıdeyede kramp cnm hıc tavsıye etmem sen telkını dınle yeter

ya evet aşırı değişkenlik gösteriyo ben de anlamadım faydalı mı değil mi.akşam eskisinden küçük oluyo mesela benim daha 2.günüm gerçi ama bi büyüme yok yani sadece daha küçük oluyo

bi de ısırgan çayı benim de aklımı kurcaladı.kullanıp faydasını görenler olmuş.neyi denemek lazım kararsızım

ay cnm aynen dedıgın gıbı saatı saatını tutmuyo hıc sabahtan aksama bıle fark oluyo ama ben hısssedıyorum buyudugunu
zaten mıde problemı var bende o zaman ısırgan ıcmeyım nasılsa telkınde belırtıler son gaz devam edıyo
hayırlısıyla duzenlı dınlerım bu sefer ınsallah
bıde baska telkınler dınledım ben kısısel gelısımle ılgılı o kadar cok fayda ettı kı ınancım cok artttı umıtlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…