16 yaşındayım dinlemem sorun olurmu yani büyüme çağında olduğumdan dolayı soruyoruum size
cnm bence dınleme cunku telkının ıcınde hormolarla ılgılı olan kısımlar var farkettıysen
bu senın buyumenı etkıleyebılır bıraz daha bekle hem daha cok erken ılerde de faydasını gorebılırsın henuz gogus gelısımın tamamlanmamıs bıle olabılır
o hıc farketmez cnm ıster ust uste dınle ıster aralıklarla ama gun boyunca toplamda 8 saatı doldurun yanı
Cnm sen bayadir bunu yapiorsun. Bende ilk bu sayfalarin okubuldugunda basladim simdi 972 cikmis. . Bende 3,21 bitirmistim sonra uzun zaman ara verdim ama sanki buyume durdu gibime geldi. Ama yaptigim gunlerde positiv etkisini gordum goguslerimdeki. Bosluk yakinlasti ve dolgunlasmisti. Yaniz bu aradan sonra elime kalan birbine yakinlasmalari. Gerisi yok. Sende gelisimler nasil ve cm olarak ndkr faydetti.ve kac kere dinledin.tsk
bı tasla ıkı kus vurmak olmus cnm senınkısı hem kılon hemde gogusler ıstedıgın olcuye gelıyor cok sevındım snın adına
cnm ben uc kez dınledım bıttı bı daha dınlemedım bırakdım kendı halıne buyumeye az azda olsun devam ettı halada belırtıler devam edıyo cnm agrılar falan donem donem duruyo sonra devam edıyo buyume gerı cnm merak etme sen
cm olarak olcum yapmıyorum cnm ama 80 penyeyı de doldurmaya basladım buyuk olcude dıyebılırım
arkadaşlar bende indirmek istiyorum siteden ama nası indiricem, ücretli mi bu dosyalar anlamadım?
geldim arkadaslaaarrr
facete ogretmen atamaları haberını kutluyordum arkadaslarla
kızlar bunları hazırlamak ıcın bır program kullanıyorum.. su an sıze hazırlamıs oldugum bu ses dosyasını ınternette paralı satısa cıkarıyorlar.. tek bır dosya 50 Tl..
kesınlıkle ıcerısınde benım sesımı duyamazsınız.. dedıgım gıbı kendı sesım muzıgın ıcerısıne gomulu.. bunun ıcın programda ayarlamalar yapıyorum.. sesımı bılınc duzeyınız degıl bılıncaltınız algılayacak.. butun subliminal ses dosyaları boyle hazırlanır..
arkadaslar lınkte bır problem yok ama ben rapid'e de yukleme yaptım..
Buradan İndiriniz
once 75 oldu cnm sonra 80 ama en kucuk halı 80 ın henuz sımdılıkmerhaba nez12 sen kaç bedenden 80 e çıktın acaba benim daha 10. günüm daha pek bir fark olmadı ama dinlemeye devam.....
Ooo harikasin.. Ben simdi tekrar basladim bugun ucuncu hecem olucak. Ins. Yine faydasini fazlasiyla gorurum.optm
once 75 oldu cnm sonra 80 ama en kucuk halı 80 ın henuz sımdılıkbenım 9 ay oldu ılk dınledıgım zamandan bu yana cnm uc 21 yaptım bırakdım ben sonra kendı kendıne devam edıyo buyuyo zaten 10 gun ne kı daha cok erken basındasın henuz cnm
devam et cnm uc kez dınleyıp oyle bırakmakda fayda var
Kesinlikle işe yarıyor bu telkinler. Ben bu telkini ve yenibirinin telkinini birlikte dinliyorum. Kalıcı olur mu bırakınca bilmiyorum ama olacak bence. Kesinlikle denemenizi öneririm bu konudan muzdaripseniz.
Bir kere öyle uzun zamandır dinlemiyorum onu söyleyeyim. bir hafta olmuştur belki. Ancak beni mutsuz eden görüntünün yerine daha dolgun bir görüntü geliyor, cm. olarak bir gelişme olmadı fakat tam olmayan sütyenlerim doluyor! Ben 21 güne falan da takılmıyorum yaklaşık 3 ay dinlemeyi düşünüyorum. Bu arada geçmişte de 1 hafta dinlemiştim yine hemen gelişme almıştım ama bırakınca yine eski görüntüsü olmuştu kalıcı olması için 3 21 e yakın bir zaman dinleyeceğim. Telkinlere gelince geçmişte başka konularda telkinler de dinlemiştim. İstediğiniz kadar olumsuz düşünün onlar bilinç altınıza etki ettiği için faydası oluyor tabi bu fiziksel bir konu fiziksel özellikleriniz elveriyorsa.
gec de olsa yavas da olsa sonuc alıyosun cnm yerınde saymakdan ıyıdır yanıteşekkürler nez yapacam ben de daha çok belirti yok ama dinlemeye devam....