Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

mail adresimi werebilirim telkini göndermeniz için yada burdan mesaj olarak gönderebilen bir arkadaşdan rica ediyorum gönderir misiniz....

kızlar alternatif yazan linkten girince altta sağ tarafta slowdownload yazıyor onu tıklayın çıkan şifreyi boşluğa yazın oluyor herkese iyi çalışmalar....

ben daha yeni dinlemeye başladım ama acaba tüm gün dinlesem bir zararı olur mu? cevaplarsanız sevinirimm... şimdiden teşekkürler...

ınsallah hocam, amin :) tesekkur ederım :)

parfait gerçekten süper bir çalışma yapmışsın emeğine sağlık....bu müziği gece gündüz sürekli dinlemekte bir zarar var mıdır? dinlerken belli aralıklarda ara vermek gerekir mi? cevaplarsanız sevinirim... teşekkürler... şimdiden...

Ay sağ ol canım cevap için. Çok sevindim. Her gece uyurken dinlerim o zaman. Insallah işe yarar.

kızlar ben de ik gündür dinliyorum benim zamanım bol olduğu için bütün gün dinliyorum ve gece de açık bırakıyorum....ben de nefes alırken göğsümde bir ağırlık olmaya başladı bu normal midir acaba???

Souklima20 canim rica etsem bu ses dosyasini bana ferhanb83@hotmail.com a mp3 olarak atar misin bi turlu indiremedim

Souklima20 canim rica etsem bu ses dosyasini bana ferhanb83@hotmail.com a mp3 olarak atar misin bi turlu indiremedim

Ay aynen kızlar. Yurtta kaldığım için internet erişimim telefonla sınırlı ve telefon da fileserve.com'da geri sayımı yapmıyor. Çok rica etsem biri bana da maille yollayabilir mi? Özelden atabilirim mail adresimi kabul eden olursa. :)

1./21 i 18 gün dinleyebildim dügün vardi son uc gunu dinleyemedim sonra ara verdim bi hafta ve bugun tekrar baslamis bulunmaktayim.. henuz etkileri pek göremesemde umutluyum..
"arkadasin biri demis ki nefes alirken agirlik hissediyorum " aynen bendede oldu öyle..

umarim guzel seyler olur..........

ben daha yeni dinlemeye başladım ama acaba tüm gün dinlesem bir zararı olur mu? cevaplarsanız sevinirimm... şimdiden teşekkürler...

6 - 10 saat arası dınlemek gerek azıda fazlada olmaz ıstedıgın kadar dınle dıye bısey yok 10 saatı gecsın bas donmesı falan olmusdu bende o yuzden en normalı 8 saat dınlemek gunluk hıc aksatmadan 21 er gun halınde uc kez

canımcım bunu mesela otobüste giderken bir saat, gece üç saat, akşam yemeğinde bir saat gibi aralıklarla dinlesek olur mu? yoksa dinlemeye başlayıp, sekiz saat boyunca hiç ara vermeden mi dinlemek lazım?

canımcım bunu mesela otobüste giderken bir saat, gece üç saat, akşam yemeğinde bir saat gibi aralıklarla dinlesek olur mu? yoksa dinlemeye başlayıp, sekiz saat boyunca hiç ara vermeden mi dinlemek lazım?

o hıc farketmez cnm ıster ust uste dınle ıster aralıklarla ama gun boyunca toplamda 8 saatı doldurun yanı

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler bugün 5. gün yalnız cildimde yağlanma var ve küçük sivilceler çıktı bu etkiler zamanla geçer mi dinleyenler cevaplarsa sevinirim....

16 yaşındayım dinlemem sorun olurmu yani büyüme çağında olduğumdan dolayı soruyoruum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…