Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kizlar regl sirasin da dinlenmiyor mu bu müzik??reglin bitmesimi lazim önce... okudugum bazi mesajlar dan öyle anladim

ayrica kac saat dinliyorsunuz günde illaki 6-8 saatmi olmasi lazim ?

kızlar hatırlarsanız telkıne başlayacagım sırada regl olma k uzereydım başlayıp başlamamak konusunda kararsızdım ama başladım ve oncekı msjlarda belırttıgım gıbı regl olamadım dr gıttım gebelık ve dıger testler yapıldı değerler normal çıktı söktürücü verdi dr kullandım ama hala olamadım. bu sebeple bir ıhtımal diyerek telkını bıraktım ama goruyorumki tek değilim sanırım. enteresan...

bu yöntem kalıcı değil miydi yaa en çok yol katedenler biride sendin niye böyle olmuş ki
bende nbu telkin dosyalarını istiyorum yalnız konuya hiç hakim degilim nasıl dinliycem nekadar sıklıkta bu sürecte ne yapcam ne yapmıycam özel msjda atamıyorum ama tuttugum memiş olsun istiorum tahta gibi çok moralim boızuluo 25 yasındayım büyüğr mü ki bu yastan sonra..?

mesaj kutuna bak canım:)

Ya ben kilo almaya başladım göbek yaptım resmen:) göğüslerimdede dolgunluk var nasıl vercem ben bu 3 kiloyu kilo alanlar varmı normalmi yani? sayfasayısı çok fazla bakamıyorum o yüzden önceki yorumlara lütfen cevap yazın

cnm ben bu konunun takıpcısıyım o yuzden bılıyorum cogu arkadasın ıstahı acılmıstı telkın dolayısıyla kılo alma konusunda net konusamam tabı ama herkes cok yemeye basladıgını soylemıstı

hmm anladım peki teşekkür ederim neyse kışın başladığım iyi oldu yaza kadar veririm artık :)

ooooh beee!!!!! 3 aylık maceramın sonuna geldim ve dinlemeyi bitirdim!!!!!!! bekleme sürecine geçiyorummm... Ben elimden geleni yaptım şimdi sıra memişlerde değişiklikleri sizinle paylaşacağım!!!!:118::118::118:

aaaaaaa gerçekten iştah açılması bende de oldu hatta 2 kilo aldım ben de :44:
gerçi memnunum aldığıma zok zayıftım almak istiyodum ben
göğüslerim de doldu cidden ben farkediyorummm az da olsa ki ben sürekli dinleyemiyorum hiç dinlemediğim günler de oluyor az dinlediğim günler de ona rağmen gelişme var kızlar süper yaaaaaaaa

ooooh beee!!!!! 3 aylık maceramın sonuna geldim ve dinlemeyi bitirdim!!!!!!! bekleme sürecine geçiyorummm... Ben elimden geleni yaptım şimdi sıra memişlerde değişiklikleri sizinle paylaşacağım!!!!:118::118::118:

cnm hayırlısı olsun ınsallah alırsın cabalarının sonucunu bı an once nasıl sımdı bı gelısme var mı belırtıler fılan devam edıyor mu

bı tasla ıkı kus vurmak olmus cnm senınkısı hem kılon hemde gogusler ıstedıgın olcuye gelıyor cok sevındım snın adına

ya 2 gündür dinleymdm bzende 6 saat olmuo. düzeni kaçmış mıdır acba ??

bu yöntem kalıcı değil miydi yaa en çok yol katedenler biride sendin niye böyle olmuş ki

kızlar gecıkme olayı bende olmadı aynı duzende devam edıyo hatta uc dort gun once oluyo yanı evet cnm kalıcı ama donem donem ozellıkle regl oncesı bı cıvıma sonme oluyo suan yıne toplandılar ıyıler anlıycan ama dıyorum belkıde cıvıyınca oluyo bı seyler ıcerde o sekılde buyuyo kımbılır vardır bı mantıgı

ara vermedim cnm , geldiler nihayet ama gec geldi..

evet bende de oldu iste ama en sonunda geldiler yani.. cok stres oldum bende sinir yapiyor insana cok..

bende kilo aldim ama istahim baya acildi son zamanlar telkin arti folic asit kullaniyorum ondan olabilir..

aynen bende memnunum

kızlar nasıl gidiyor telkin:) ben 2. 21e basladım bu aralar biraz sönük sanki ama alıştım artık toparlancaklar..:):)

Slm kızlar.aynı dertten ben de muzdaribim bu ses dosyası çok ilgimi çekti ama bi türlü indiremedim.bana yardımcı olun lütfen.:2:

merhaba kızlar...telkin dosyasını bir türlü indiremiyorum bana yardımcı olabilir misiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…