Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet süreden kaynaklanıyo ilk gunler 6 saat için ugraşıyodum ama artık yoruldum bıraktım o yuzden olmaması normal tabi

bende Nez ile neredeyse ayni basladim 3 kez dinlemistim ve gercekten ise yaradi dolgunlasti capi genisledi vs taaki 1bucuk ay önce yesil cay icmeye baslayana kadar düzenli her aksam bir bardak, yumusadi dolgunlugu gitti ama capi genislemesi duruyor yesil cay ödem attirdigi icinmi böyle olduki üff severekte iciyordum birakip telkini yine dinlemeliyim sanirim.
yesil cay icipte zararini görmeyen varmi arkadaslar ?

cıvıma işi ktymüş yaa nse önce büytelimde snra düşünürüz gerçi
moonshine76 yeşil çay içmeden önce seninde cıvıo sönüyo muydu acaba hiç farkettin mi byle bişiy :26:

benım 10. gün pek bi değişiklik yok diyebilirim ama regl sorunum var kızlar dr. söktürücü falan verdı ondan sonrada duzenleyıcı kullanıcam. acaba bu arada boşa mı kurek cekıyorum. bırakıp daha baska bır zamanda mı başlasam bu işe off ya kafama takıldı

cıvıma işi ktymüş yaa nse önce büytelimde snra düşünürüz gerçi
moonshine76 yeşil çay içmeden önce seninde cıvıo sönüyo muydu acaba hiç farkettin mi byle bişiy :26:

civima geri dolgunlasma büyüme sirasinda yani 3X21 den sonra 1 yada 2 ay daha oldu regle yakin zamanda ama sonralari olmadi. yesil caya baslayana kadar. Yesil cayi azalttim ve suan regl basinda olmama ragmen agrili az biraz dolgunluk oldu

Benim genel tavsiyem sadece dinleyin öyle kafaya takmayin düsünmeyin olayi ben öyle yapmistim o zaman daha cok ilerleme kaydettim birakin yumusasin geri gelsin takmayin siz dinleyin gerisini beyin gücünüze birakin ve mutlaka kafanizda bir ölcü belirleyin ve gözünüzü korkak alistirmayin

ya kizlar bu civima dedgnz sey ndr?kuculme demissiniz nasil yani buyuyup tekrardan en bstaki haline mi donuyor?oyle olursa sarkma olmuyor mu?bu hep boyle mi devam eder.buyulup sonme
ben henuz bslmdm benimkiler yarim elma kdr vardir.fakat ayrik bence kucukde ben dekolte istiyorum
ama bu kuculme olayi kafami karistirdi sarkmada olur biR buyuyup kuculmekle
benimkiler suan fit durumda top gbi fakat ayri
yorum yazin kizlar bslasm mi kararszm

love nasil yani buyudu mu?dinlemedn once nsildi?dekolten varmiydi?simdi nasil?anlatir misin?bende dnlycm ama sinavim oldgu icn bslymiom
hç yo gibi bişeydi valla nasıl diyeyim ama dinlemeye başlayınca faydasını gördüm... 4 aydır çalışıyorum ve 3x1 yapamadan yarım kaldı,bu ara biraz dinledim geceleri anca,75 destekli kullanıyordum en son 80 B kullanmaya başladım ve biri desteksiz tam dolduruyor.. Öyle pek bi sönme olmadı buna seviniyorum ama tekrar baştan başlasam olur mu diye düşünüyorum bu konuda kararsızım..

ayy sız yoksunuz hıc tadı yok formun cnm yaa kımse yazmıyo bende pek gırmıyorum nılımm le bızde bırakdık artık

nez12 valla önce ki gibi değil burası yahu bende uzun zamandır bakamıyorum çalşıyorum yorgun oluyorum bilgisayar başına geçmiyorum hiç.. Sen ne dersin ben ne yapayım tekrar baştan başlayayım mı? :44:

Arkadaslar linki nasil indiriyorsunuz asama asama anlatirmisiniz ... ben "Megacloud_setup" olarak indirdim ama acilmiyor .. yardimci olun lütfen

Son düzenleme:
agresifportakal mesaj sayim az oldugu icin özel mesaj gönderemiyorum... sen bana özelden e mailini gönderiver bende sana göndereyim olurmu

gönderdim canım.
kızlar bu arada ben 10. gun ıtıbarıyle bırakmıs bulunuyorum fakat etkisini görmediğimden değil.tamamen baska sebebeplerden dolayı. kısa zamanda yeniden başlamak ıstıyorum..
dosyayı ındırmek ısteyıpte başaramayan arkadaşlar bana özelden maılınızı verırsenız hepınıze gonderırım. yeterki memişler büyüsün

agresifportakal coook tesekkür ederim canim
müzik cok güzel zaten fon müziklerine bayilirim.. hiiic bikmadan dinlerim ben bunu

rica ederim canım.. evet özellikle uyurken falan dinlemek ıcın cok ıdeal bı muzık. yapan arkadasımıza her dınleyıste dualarımızıda eksık etmeyelım kendısınden allah razı olsun. tuttuğu memiş olsun

yap cnm tamamla 3uncuyu de bıtır oyle ara ver bırak derım ben bu ara benımkılerde cook sondu eskı halıne dondu desem yerıdır yanı cnm regl sonrası bakalım ne zaman toplanacak gerı baya da buyumusdu yaanıye boyle oldu anlamadım ama sureklı sonuyo cıvıyo dolgunlasıyo gerı bıkdım yaaa

bu yöntem kalıcı değil miydi yaa en çok yol katedenler biride sendin niye böyle olmuş ki

bu telkinin etkileri harika :)) benim ilk 21imin bitmesine bi iki günüm var ama gözle görülür bi şekilde dolgunlaşma var 80 dolgusuz rahat oluyo panpişler çook mutluyum dinlemeye devam

bu telkinin etkileri harika :)) benim ilk 21imin bitmesine bi iki günüm var ama gözle görülür bi şekilde dolgunlaşma var 80 dolgusuz rahat oluyo panpişler çook mutluyum dinlemeye devam

eski hali nasildi canim??

kizlar bende suan 17.günümdeyim, bende de sislik oldu agrilar var ama her zamanki rutin aylik siskinlik ve agrilar diye dusunuyorum...

birde gecen kasimin 5'inde regl olmustum, simdi hala regl olmadim ve 47 gün oldu .. telkinden olabilirmi ? ya sizde boyle bi gecikme felan oldumu'????? :26:

benimde geçen ay çok gecikti bende çok stres yaptım doktora gittim herşey normal dedi hormon testine falan gerek duymadı ilaç verdi aslında telkinden mi diye şüphelendim ama değildir diye diye dinledim ben bırakmadım istersen sen ara ver dinlemeye bi süre yani emin de değilim ama telkinin etkisi gibi gözüküyor yinede kesin bişeyde diyemiycem aynı şeyi yaşadığım için paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…