- 19 Kasım 2011
- 1.238
- 15
Kızlar diğer telkinlerin sürelerine dikkat ettiniz mi? Vücudun algılamasına göre değişiyor telkin sürleri.. Mesela psikolojik telkinlerde 4-6 saat, Göğüs büyütme telkinlerinde ise süre 6-8 saat.... O nedenle herhengi bir değişiklik hissetmeyen arkadaşlar bence ne kadar süre dinlediklerini gözden geçirsinler. nez 8 saate kadar dinliyordu çoğumuz daha az sürelerde dinliyoruz. o nedenle olmuyor olabilir...
cıvıma işi ktymüş yaa nse önce büytelimde snra düşünürüz gerçi
moonshine76 yeşil çay içmeden önce seninde cıvıo sönüyo muydu acaba hiç farkettin mi byle bişiy :26:
hç yo gibi bişeydi valla nasıl diyeyim ama dinlemeye başlayınca faydasını gördüm... 4 aydır çalışıyorum ve 3x1 yapamadan yarım kaldı,bu ara biraz dinledim geceleri anca,75 destekli kullanıyordum en son 80 B kullanmaya başladım ve biri desteksiz tam dolduruyor.. Öyle pek bi sönme olmadı buna seviniyorum ama tekrar baştan başlasam olur mu diye düşünüyorum bu konuda kararsızım..love nasil yani buyudu mu?dinlemedn once nsildi?dekolten varmiydi?simdi nasil?anlatir misin?bende dnlycm ama sinavim oldgu icn bslymiom
ayy sız yoksunuz hıc tadı yok formun cnm yaa kımse yazmıyo bende pek gırmıyorum nılımm le bızde bırakdık artık
hç yo gibi bişeydi valla nasıl diyeyim ama dinlemeye başlayınca faydasını gördüm... 4 aydır çalışıyorum ve 3x1 yapamadan yarım kaldı,bu ara biraz dinledim geceleri anca,75 destekli kullanıyordum en son 80 B kullanmaya başladım ve biri desteksiz tam dolduruyor.. Öyle pek bi sönme olmadı buna seviniyorum ama tekrar baştan başlasam olur mu diye düşünüyorum bu konuda kararsızım..
nez12 valla önce ki gibi değil burası yahu bende uzun zamandır bakamıyorum çalşıyorum yorgun oluyorum bilgisayar başına geçmiyorum hiç.. Sen ne dersin ben ne yapayım tekrar baştan başlayayım mı? :44:
yap cnm tamamla 3uncuyu de bıtır oyle ara ver bırak derım ben bu ara benımkılerde cook sondu eskı halıne dondu desem yerıdır yanı cnm regl sonrası bakalım ne zaman toplanacak gerı baya da buyumusdu yaanıye boyle oldu anlamadım ama sureklı sonuyo cıvıyo dolgunlasıyo gerı bıkdım yaaa
bu telkinin etkileri harika :)) benim ilk 21imin bitmesine bi iki günüm var ama gözle görülür bi şekilde dolgunlaşma var 80 dolgusuz rahat oluyo panpişler çook mutluyum dinlemeye devam
eski hali nasildi canim??
kizlar bende suan 17.günümdeyim, bende de sislik oldu agrilar var ama her zamanki rutin aylik siskinlik ve agrilar diye dusunuyorum...
birde gecen kasimin 5'inde regl olmustum, simdi hala regl olmadim ve 47 gün oldu .. telkinden olabilirmi ? ya sizde boyle bi gecikme felan oldumu'????? :26: