- 2 Ekim 2011
- 400
- 1
arkadaşlar ilk sayfadaki linkler çalışmıyor. rica etsem güncellemeler yapılsa? ya da çalışan bi link atar mısınız? ya da özel mesajla mail adresimi versem biri oraya atsa :) nolur? çoook ihtyacm var.
Msnini verirsen mp3 olarak atıyım sana ? :)
cnm donem donem oluyo koltuk altında agrı bazen uzun sure oluyo bazen kısa benım 3gun hıc gecmeyen agrılarım oldu yanı bazen aglamaklı oldugum oldu sıddetlı agrılar yanı hele kı kemık uzerı ust kısımların agrısı dayanılmaz agrılarla buyuyo yanı ama agrı sureklı olmasını bılemedım gecmezse bı doktora gıt cnm
olmazmı hıc cnm tadı kalmadı formun artık ınan benım gelısmeler guzel hala belırtılerde buyumede devam edıyo bıraz yavas buyuyo ama her ay bı oncekıne gore fark oluyo cnmyok cnm ses yok bende senı optum cnm
ben de istiyorum
önemlı degıl cnm yanı buyudugu ıcın oluyo agrılar zamanla netlesıyo cnmnez 12 tşk ederim cevap verdiğin için . Ben şimdi 3 21 in 7. Günündeyim yani bu ağrı büyüdüğüne işaret madem.birde ağrım bu gün dahada azalldı.ama şimdi ara ağrılar girip çıkıyor inşallah büyütecez. Valla her gün eşime soruyorum bi değişiklik varmı diye en son adam kaçacak benden diye korkuyom valla psikolojim bozuldu artık.
[ı]ben 1 haftadır dinliyorum göğsümde sivilceler çıkmaya başladı ne iş anlamadım :s[/ı]
kızlar yardım özellikle nez.. Bn 2.21imi bitireli çok oldu bir türlü başlyamamıştım 3e. şimdi tekrar başladım. Amaaa bn 2 21de öle agrı byüme grmedm sdece 2.21in sonunda agrı olmuştu ve yanlarda hafif yuvarlaklık sezdim ve bu 2.21i btrip üstünde 1 hafta geçmesiyele geçti (ağrıdn bahsediyorum). şimdi tekrar başldığımda dinlemye başlar başlmaz bu sefr o ağrı yne geldi ama ağrı sırtımda oluo tam göğsn arka tarafı bras aşagı tarfada olablio başka yerde ağrı yok sdece burda ama fena yani biras tedirgin oldum açıkcası rahtsız edio yani bni . Byle ağrı yaşadınız mı sizde kıslarr ???
evet cnm ben bu dedıgını kac kez yasadım hem tek sırt agrısı olarak yasadım hemde sırtla gogus aynı anda o sekılde yasadım merak etme telkınden cnm
aaaa iyi o zman büyüdüklerinide görcem inş o zman desenesevndim çokk
ınsallah cnmbuyume belırtılerınden bırısı yaa benımde cıvıma oldu yıne bu reglıde de 8 ay bıttı hala oluyo yaa off
hala oluo demek :26: peki kaç güne toparlanıyor tatlım. ama öncedende regl olduğumuz zman şişiyo sönüodu öle mi bu da ??
valla bı hafta oluyo bazen daha uzun bellı olmuyokı malesef evet hala oluyo cnm bı ara baya bı uzun sure olmamısdı neden oluyo hıc anlamıyorum sonuyo gıdıyo resmen yok bu daha baska cnm olunca anlarsın ancak cıvıyo resmen yok gıbı degısık oluyo yanı
yanı oyle cnm yok gıbı bı degısık oluyo yaa acayıp sönüyo cıvıyo cnmyok gibi mii o derce sönüyo mu yaniYanlş mı anldım tatlım
yok cnm aylardır hıc dınlemedımnez bu arada arada bir kez de olsa müziği hiç açıp dinliyor musun? Sanırım arada beyne hatırlatmakta fayda var:26: