Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ayyy çok güldüm yaa

Ben 1 hafta önce 3.21'i bitirdim. Ama son 21'de bitmesine bir gün kala bıraktım. Zaten kişisel gelişim forumlarında illa ki 21cgün dinlenilmesi gerektiği yazmıyor. Ama en iyisi 21 gün. Ben bir günde 1-2 saat dinledim. Bazen 3-4 saat. Bazen yarım saat. O yüzden nasıl olur bilemem. Ama eskisinden iyi durumdalar. Gelişmeye başlayacaklarına inanıyorum.

neziiim slm,ben geldim sen yoksun.Bir ara yine uğrarım:)Kızlar kolay gelsin size...

kızlar bende telkini dinliyorum 1 hafta oldu ama ne kaşınma ne dolgunlaşma ne büyüme hiç bişey olmadı ama pes etmiyorum yola devam...:) birde bişey sorcam ya ben gece yatarken dinliyorum telkini, yatarken açıyorum telefondan müzigi başucuma koyuyorum telefonu öyle sabaha kadar çalıyo müzik. sizce gündüz dinlemek dahamı faydalı olur o yüzdenmi bi yararını görmedim:S:S

yok farketmez , duyabilecegin seviyedeyse uyurken de dinleyebilirsin

mytinywood canım sana mail attım
sunacım sende bana özelden falan bırakırsan maılını sanada gonderebılırım

2 gundur koltukaltlarım ağrımaya başladı hindi gibi kabarık dolanıyorum kızlar bugün 6. gün; şekilsel hacimsel bir gelişim yok henüz ama başağrısı, koltuklatı ağrısı ve göğüslerim hariç vucüt kaşıntısı başladı.. demek birşeyler olmaya başladı:)))

dinlemeler deyim hissettiklerim sadece vücutta sadece boyun ve göbek arasında bütüne yayılan bir kaşıntı ve yine tüm vücutta aşırı bir yağlanma

nez 12 slm canım
sen herkezden önce bitirdiğin için sana sorayım dedim ben şimdi 3.21 deyim .2 .21 bittikten sonra göğüslerimde bir ağrı oluştu ve öyle geçici değil koltuk altımdan alt kısma doğruve hala ağrıyo el değmiyo .hani siz anlık ağrılar girip çıkıyo demiştinizya öyle değil.ve şimdiliik daha 2cm olmuş şişme
çünkü çapında bi gelişme yok sadece yuvarlanma var.sizdede böyle ağrılar oldumu. bitiren arkadaşlar varsa bana yazsınlar ltf. çok kötüyüm .çok ağrım var

aşk olsun visnereceli bana selam yok mu senden beklemezdim şaka bi yana canım naber nasıl gelişmeler durumlar meraklardayım

Ayy nilimmmm selam olmaz mı sana,konuda kim var kim yok bilemedim nezle başka bi forumda karşılaşmıştık uğra fln demişti :)nasılsın canım?Ben başladığım gibi bıraktım devam etmedim nilimmm,sizde ne var ne yok?Gelişmeler nasıl yazın bana neler oldu.

ayy sız yoksunuz hıc tadı yok formun cnm yaa kımse yazmıyo bende pek gırmıyorum nılımm le bızde bırakdık artık

Hadi ya ayy canım ben gelir arada bi coştururum konuyu:))Yokluğumuz belli oluyo desene:)Sendeki son gelişmeler nasıldı peki ve şimdi ne durumdasın?Bir de konu sahibi hiç uğradı mı?Konuşmuştuk seninle hatırlarsan,merak ettim... İkinizi de kocaman öptüm...

elclone canım saol:) bide bugün aktara gittim büsürü yag aldım:) çilek yagı kayısı yagı nar çekirdegi yagı keten tohumu yagı badem yagı mersin yagı hepsini karıstırdım ve masaj yapmaya basladım bugun:) çok mutluyum çok umutluyummmmmmmmm

Merhaba kızlar.. Ben telkini tamamladım aradan 1 hafta kadar geçti sanırım. Sonuçları yazıyım size dedim.
Aslında sonuçları yazıyım diyorum ama yazıcak bi gelişmede göremiyorum benimkilerde.
Öncelikle ilk 21 de çok ağrım olmuştu hatta dolgunlukta oldu ben de umutluydum baya, ama kalan 2 21de tam aksine sanki boş boş dinlemişim gibi ağrı yok sızı yok dolgunluk yok yokta yok :) İnanarak başlamıştım ama gelişme göremiyorum, işe yaramadı demek ..

Ben 21 gün dinlemedim.. 5-6 gün dinledim.. Annem manyakmısın öyle şey mi olur dedi :) İnancımı kırdı daha da açmadım.. Bugün tekrar basladım.. Ama bende hiç sanmıyorumm değişme olsun.. Kesin sonuç alanınız varmı ki ?? :26:

cnm donem donem oluyo koltuk altında agrı bazen uzun sure oluyo bazen kısa benım 3gun hıc gecmeyen agrılarım oldu yanı bazen aglamaklı oldugum oldu sıddetlı agrılar yanı hele kı kemık uzerı ust kısımların agrısı dayanılmaz agrılarla buyuyo yanı ama agrı sureklı olmasını bılemedım gecmezse bı doktora gıt cnm
olmazmı hıc cnm tadı kalmadı formun artık ınan benım gelısmeler guzel hala belırtılerde buyumede devam edıyo bıraz yavas buyuyo ama her ay bı oncekıne gore fark oluyo cnm yok cnm ses yok bende senı optum cnm

arkadaşlar ilk sayfadaki linkler çalışmıyor. rica etsem güncellemeler yapılsa? ya da çalışan bi link atar mısınız? ya da özel mesajla mail adresimi versem biri oraya atsa :) nolur? çoook ihtyacm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…