- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
işin komiği ne biliyomusunuz kızlar eşimede ofis arkadaşlarımada aynı şeyi söyledim gerilimden kurtulmak için böyle bişey dinliyorum dedim tabi ofistede kulaklık kulağımda 2 gündür. sbh 6 da güne başlıyorum ve nerdeyse uyanmadan ayılmadan yola düşüyorum, başlıyorum dinlemeye tam uyanmamış bir vaziyette ve ofistede devam edince melodi baya bi durgunluk getirdi üstüme bi sakinlik bi yavaşlık dinginlik hali... erkek arkadaşlardan biri dediki az önce ya gerçekten etki ediyor sanırım 2 gündür meditasyon yapmış gibi geziniyorsun, sesi kolonlara verde bizde dinleyelim diye...:) ben henüz etkisini görmedim ama ofis arkadaşlarım benden çok inandılar sakinleştirici etkisine
en sonunda vericem coşkuyu kolonlara o olcak :)))
neziiim slm,ben geldim sen yoksun.Bir ara yine uğrarım:)Kızlar kolay gelsin size...
neziiim slm,ben geldim sen yoksun.Bir ara yine uğrarım:)Kızlar kolay gelsin size...
ayy sız yoksunuz hıc tadı yok formun cnm yaa kımse yazmıyo bende pek gırmıyorum nılımm le bızde bırakdık artık
kızlar bende telkini dinliyorum 1 hafta oldu ama ne kaşınma ne dolgunlaşma ne büyüme hiç bişey olmadı ama pes etmiyorum yola devam...:) birde bişey sorcam ya ben gece yatarken dinliyorum telkini, yatarken açıyorum telefondan müzigi başucuma koyuyorum telefonu öyle sabaha kadar çalıyo müzik. sizce gündüz dinlemek dahamı faydalı olur o yüzdenmi bi yararını görmedim:S:S
aşk olsun visnereceli bana selam yok musenden beklemezdim şaka bi yana canım naber nasıl gelişmeler durumlar meraklardayım
ayy sız yoksunuz hıc tadı yok formun cnm yaa kımse yazmıyo bende pek gırmıyorum nılımm le bızde bırakdık artık
mytinywood canım sana mail attım
sunacım sende bana özelden falan bırakırsan maılını sanada gonderebılırım
cnm donem donem oluyo koltuk altında agrı bazen uzun sure oluyo bazen kısa benım 3gun hıc gecmeyen agrılarım oldu yanı bazen aglamaklı oldugum oldu sıddetlı agrılar yanı hele kı kemık uzerı ust kısımların agrısı dayanılmaz agrılarla buyuyo yanı ama agrı sureklı olmasını bılemedım gecmezse bı doktora gıt cnmnez 12 slm canım
sen herkezden önce bitirdiğin için sana sorayım dedim ben şimdi 3.21 deyim .2 .21 bittikten sonra göğüslerimde bir ağrı oluştu ve öyle geçici değil koltuk altımdan alt kısma doğruve hala ağrıyo el değmiyo .hani siz anlık ağrılar girip çıkıyo demiştinizya öyle değil.ve şimdiliik daha 2cm olmuş şişme
çünkü çapında bi gelişme yok sadece yuvarlanma var.sizdede böyle ağrılar oldumu. bitiren arkadaşlar varsa bana yazsınlar ltf. çok kötüyüm .çok ağrım var
olmazmı hıc cnm tadı kalmadı formun artık ınan benım gelısmeler guzel hala belırtılerde buyumede devam edıyo bıraz yavas buyuyo ama her ay bı oncekıne gore fark oluyo cnmAyy nilimmmm selam olmaz mı sana,konuda kim var kim yok bilemedim nezle başka bi forumda karşılaşmıştık uğra fln demişti :)nasılsın canım?Ben başladığım gibi bıraktım devam etmedim nilimmm,sizde ne var ne yok?Gelişmeler nasıl yazın bana neler oldu.
Hadi ya ayy canım ben gelir arada bi coştururum konuyu:))Yokluğumuz belli oluyo desene:)Sendeki son gelişmeler nasıldı peki ve şimdi ne durumdasın?Bir de konu sahibi hiç uğradı mı?Konuşmuştuk seninle hatırlarsan,merak ettim... İkinizi de kocaman öptüm...