Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

malesef dersler beni çok etkiledi ve 2.21 olmadı.. başladım bıraktım sürekli.. o kadar uzun zaman geçti ki aradan en baştan başlasam yeridir heralde.. ama amaaaa noldu.... 75b dolguluyu dolduruyorum artık diyordum ya, 75 b dolgusuz desteksiz i de dolduruyorum artıkk... tabi ki taşmıyor.. bir de taşsa süper olur:KK16:

ne güzel demekki inanaınca aslında tek 21'de etkili oluyor!!!! bence zamanla taşıcak da göğüslerin yavaş yavaş oluyor çünkü!!!!!!!:nazar::KK19:

kızlar moral bpzmak istemem ama t3 telkini bitireli 1.5 ay oldu ve pek bi değişiklik olmadı :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Kızlar ben yeni bişey uyguluyorum daha 3 gün oldu ve dolgunluk elde ettim
Ama burası telkin topiği olduğu için yazıp konuyu dağıtmak istemiyorum
Bende dinleyenlerdenim telkini ayrıca...!
Buraya yazmayacaktım ama sizlerinde çok uğraştığını ve çabaladığını biliyorum
Öğrenmek isteyen özelden ulaşsın :)

Ayrıca buraya üye omayıp takip edenler içinde bir yönlendirme yapmam lazım
Konumuz:Çemen

Bunu araştırabilirler
...

benim telkin tamamen bitmiş durumda birkaç haftadır (belki de 1 aydır, hatırlamıyorum) beklemedeyim

her adet zamanı eskiye göre daha bi şişmişler gibi gelio, benimkiler adetten adete mi büyüyo nedir :KK70:

kol ağrılarım hala devam ediyo

benim telkin tamamen bitmiş durumda birkaç haftadır (belki de 1 aydır, hatırlamıyorum) beklemedeyim

her adet zamanı eskiye göre daha bi şişmişler gibi gelio, benimkiler adetten adete mi büyüyo nedir :KK70:

kol ağrılarım hala devam ediyo

adet olmadıgın zamanlarda hiçbir değişiklik yok mu peki?

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

adet yakın diye bi dolgunluk vardı ama bikaç saat önce dediğim gibi her adetimde o dolgunluk daha da artıyo gibime gelio demiştim ya

demin yatcam diye sütyenimi çıkardım ve bi baktım resmen göğüslerim birbirine yaklaşmış. çatal oluşmaya başlıyo yavaş yavaş herhalde.

ehehe hemen mutlu olup bilgisayarımı geri açtım size haber vermek için

umarım yanılmıyorumdur yaa, ama hiç bu kadar yakın durduklarını hatırlamıyorum. kaç kez inceledim, orta kısımlar dolmaya başlamış, yuvarlaklaşmış. zaten kolum ağrıyor bugün. ay inşallah ya.

hep inandım bu telkine, üç ay oldu doğru dürüst bi halt yok gibiydi ama inanmayı hep sürdürdüm çünkü bilimsel olan her şeye güvenirim. inşallah devamı da gelcek.

telkini bırakanlara kızıyorum ya :KK57:

elclone şimdilik yok ama olacak inşallah :)

iyi geceler kızlar

Kızlar ben yeni bişey uyguluyorum daha 3 gün oldu ve dolgunluk elde ettim
Ama burası telkin topiği olduğu için yazıp konuyu dağıtmak istemiyorum
Bende dinleyenlerdenim telkini ayrıca...!
Buraya yazmayacaktım ama sizlerinde çok uğraştığını ve çabaladığını biliyorum
Öğrenmek isteyen özelden ulaşsın :)

Ayrıca buraya üye omayıp takip edenler içinde bir yönlendirme yapmam lazım
Konumuz:Çemen

Bunu araştırabilirler
...

özelden 100 msjı doldurmadığımızdan yazamıyoruz buraya yazabilirmisin?

özelden 100 msjı doldurmadığımızdan yazamıyoruz buraya yazabilirmisin?

Ben sana özelden atarım zaten basit bir yöntem forumdada var aslında başlık olarak
Faydasını görende çok
Bende başladım ve gördüm sonuçtan memnunum yani :)

Ben sana özelden atarım zaten basit bir yöntem forumdada var aslında başlık olarak
Faydasını görende çok

arkadaşım bu uyguladığın formülü banada gönderirmisin
bende telkinin ilk 21 ni bitirdim yarın 2.21 başlıyacağım

kızlar 15-20 sayfa okudum herkes memnun görünüyor ama bilmiyorum bilinçaltınızla oynamak benden başka kimseye tehlikeli gelmiyor sanırım :/ ben mi çok şüpheciyim bilmiyorum ama başlığı okuyunca ya aslında müziğin altındaki metin farklıysa diye düşündüm. yanlış anlamayın kimsenin art niyetli olduğunu düşündüğümden falan değil ama aklıma direk o geldi yani. hani hiç alakası olmasa tamamen göğüs büyütmeyle alakalı olsa bile bilinçaltına bu şekilde müdahale etmenin acısı yıllar sonra psikolojik rahatsızlıklarla çıkabilir. burada hiç psikoloji okumuş biri var mı? beni aydınlatsın lütfen :) yoksa teyzem psikiyatrist onu arayıp sorucam :KK70:

kızlar 15-20 sayfa okudum herkes memnun görünüyor ama bilmiyorum bilinçaltınızla oynamak benden başka kimseye tehlikeli gelmiyor sanırım :/ ben mi çok şüpheciyim bilmiyorum ama başlığı okuyunca ya aslında müziğin altındaki metin farklıysa diye düşündüm. yanlış anlamayın kimsenin art niyetli olduğunu düşündüğümden falan değil ama aklıma direk o geldi yani. hani hiç alakası olmasa tamamen göğüs büyütmeyle alakalı olsa bile bilinçaltına bu şekilde müdahale etmenin acısı yıllar sonra psikolojik rahatsızlıklarla çıkabilir. burada hiç psikoloji okumuş biri var mı? beni aydınlatsın lütfen :) yoksa teyzem psikiyatrist onu arayıp sorucam :KK70:

kızın başka telkin cümleleri koymak için ne gibi bi sebebi olabilir ki :KK70:

benim sevgilim psikoloji okudu, yapma falan demedi. 3 ay dinlemen lazım etki etmesi için dedi. işe yarar, kalıcı olur dedi bi de. ama okumak yetmez sadece, sen teyzene de bi sor bakalım ne diyecek. o da işe yarar dicek eminim ki, ve bu da inancımızı pekiştircek :)

dediğim gibi saçma bi fikir yani öyle aklıma geldi. komplo teorileri :KK70: :KK70: :KK70:
o sırada bir kaç işle uğraşıyordum yanlış yazmışım bu arada teyzem psikoterapist almanyada. bu akşam bayram vesilesiyle annem aramıştı hemen sordum çok konuşamadık ama teyzeme tam anlatamadım internetten indirildiğini "türkiyede bu işler çok piyasa yapıyor para kazanmak için" falan dedi açıklayamadım parayla satılmadığını... ama mesela ben boy uzatma örneğini verdim o da "evet boyun uzamasını sağlayan hormonları optimal düzeyde çalıştırma emri verebilir beyin" dedi. dediğim gibi ama ayrıntılı ve sağlıklı bir konuşma olmadı açıkcası.

Faydasını görende çok

Evli olmasam kesin denerdim!!!!!!! :KK43:((((( yine de çok teşekkürler inşallah kalıcı olur seninki!!!!!

kızın başka telkin cümleleri koymak için ne gibi bi sebebi olabilir ki :KK70:

benim sevgilim psikoloji okudu, yapma falan demedi. 3 ay dinlemen lazım etki etmesi için dedi. işe yarar, kalıcı olur dedi bi de. ama okumak yetmez sadece, sen teyzene de bi sor bakalım ne diyecek. o da işe yarar dicek eminim ki, ve bu da inancımızı pekiştircek :)

Benim 2. 21'im yarın bitiyor 1. 21'deki gibi değildi bendeki değişimler:KK53: o yüzden hafif hayal kırıklığıyla beraber 3.21 için 1 ay kadar ara vermeyi planlıyordum ki, erkek arkadaşının 3 ay dinlemen lazım dediğini okudum, umut oldu galiba 3. 21'i de yapıcam galiba...

dediğim gibi saçma bi fikir yani öyle aklıma geldi. komplo teorileri :KK70: :KK70: :KK70:
o sırada bir kaç işle uğraşıyordum yanlış yazmışım bu arada teyzem psikoterapist almanyada. bu akşam bayram vesilesiyle annem aramıştı hemen sordum çok konuşamadık ama teyzeme tam anlatamadım internetten indirildiğini "türkiyede bu işler çok piyasa yapıyor para kazanmak için" falan dedi açıklayamadım parayla satılmadığını... ama mesela ben boy uzatma örneğini verdim o da "evet boyun uzamasını sağlayan hormonları optimal düzeyde çalıştırma emri verebilir beyin" dedi. dediğim gibi ama ayrıntılı ve sağlıklı bir konuşma olmadı açıkcası.

sağlıklı bir konuşma olmasa da öğrenmen gereken kadarını öğrenmişsin aslında :)

para için yapanlar oluyor demiş ama bu arkadaş para kazanmıyor bu şekilde
boy uzarsa göğüs de büyür
telkin işe yarar

sonuçlarına rahatlıkla varabiliriz :)

Benim 2. 21'im yarın bitiyor 1. 21'deki gibi değildi bendeki değişimler:KK53: o yüzden hafif hayal kırıklığıyla beraber 3.21 için 1 ay kadar ara vermeyi planlıyordum ki, erkek arkadaşının 3 ay dinlemen lazım dediğini okudum, umut oldu galiba 3. 21'i de yapıcam galiba...

bizim kızlar 3 ay yapın diyordu zaten. sevgilim de kendiliğinden öyle deyince iyice inanmıştım ben de :) zaten 21 güncük kalmış, o kadar çabana değsin :) devam et kesinlikle.

X