Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlarrrr ben 2.21e dün başladım ve dünden beri ağrılarımda baş gösterdi :KK34: yalnız benım sol göğsüm sağ göğsümden biraz büyük. zaten ikiside fındık kadar ya :) ama enteresan olan sol göğsümde ağrı var sağ göğsümde bişey yok bu beni biraz tedirgin etti. birinin büyüyüp diğerinin küçük kalma gibi bi durumu olmaz dimi. böle bişey olduğunu düşünmek bile istemiyorummmmm :KK52:

kızlarrrr ben 2.21e dün başladım ve dünden beri ağrılarımda baş gösterdi :KK34: yalnız benım sol göğsüm sağ göğsümden biraz büyük. zaten ikiside fındık kadar ya :) ama enteresan olan sol göğsümde ağrı var sağ göğsümde bişey yok bu beni biraz tedirgin etti. birinin büyüyüp diğerinin küçük kalma gibi bi durumu olmaz dimi. böle bişey olduğunu düşünmek bile istemiyorummmmm :KK52:

hayır tabıkı cnm benımde mesela sagda agrı cok ama ıkısıde buyuyo aynı esıtlıkde hemde bırı buyuk bırı kucuk dıye bısey yok ama bırınde agrı daha fazla olabılıyo yanı cnm
normal bı durum endıselenme:KK34:

bende bu gün ilk 21 bitirdim arkadaşlar benim ağrılarım burdaki yorumları okuduğum zaman daha çok oluyor enerjimi veriyor ne .birde bunun yanında başkabir ses dosyasıdaha vardı .şu çok sesli olan bana linkini verebilirmisiniz:) :) :)

bende bu gün ilk 21 bitirdim arkadaşlar benim ağrılarım burdaki yorumları okuduğum zaman daha çok oluyor enerjimi veriyor ne .birde bunun yanında başkabir ses dosyasıdaha vardı .şu çok sesli olan bana linkini verebilirmisiniz:) :) :)

cnm o dıgerının bı faydası yok gecıcı yanı o yuzden sen bunu dınle yeterlı:KK34:

hayır tabıkı cnm benımde mesela sagda agrı cok ama ıkısıde buyuyo aynı esıtlıkde hemde bırı buyuk bırı kucuk dıye bısey yok ama bırınde agrı daha fazla olabılıyo yanı cnm
normal bı durum endıselenme:KK34:

gerçektenmi nez. ayyyy içim rahatladı. biran gerçekten korktum biri büyicek biri daha yavaş ve az büyicek die. çünkü dediğim gibi zaten benim sağ göğsüm daha küçük bide aralarındaki fark açılır diye korktum :) teşekkürler tatlım yaa sende olmasan :)) :18:

gerçektenmi nez. Ayyyy içim rahatladı. Biran gerçekten korktum biri büyicek biri daha yavaş ve az büyicek die. çünkü dediğim gibi zaten benim sağ göğsüm daha küçük bide aralarındaki fark açılır diye korktum :) teşekkürler tatlım yaa sende olmasan :)) :18:

tabıkı aynı boyutta oluyo cnm az bı fark oluyo arasında ama ıkısde buyuyo yanı merak etme:KK16:basda buyuk olan yıne hep buyuk kalıyo ama esıt sekılde buyuyo cnm o fark basdan olunca halıyle devam edıyo ama her yenı dolgunluk ıkısınede esıt sekılde gelıyo

bende de aynı durum söz konusu okurken daha çok gerildiğini hissediyorum, 400lü sayfalardayım iyi oluyor dinlerken okumak...:KK34:

kızlar internetten hurmayı araştırdım bununla birlikte takviye olarak günde 2 tane yememiz lazım, çok faydalı çookk, ay olsa da yesek!!!!!!:KK52::KK56::KK56:

Nez12 bende sana bişey sormak istiyorum malum aramızdaki en güzel örnek sensin canım :KK34:

Ben 3.21 in yaklaşık ilk haftasındayım ve şu sönmelerle ilgili sorucam. Bende 2. kez sönme oldu bekliyorum hala eski haline gelmesini ama telkin bittikten sonra sık sık sönmeler oluyor mu onu merak ediyorum.Biliyorum tekrar eski haline gelecek ama zaman geçmek bilmiyo malesef :KK14:Bilmiyorum daha önce yazdın mı ama bu takıldı aklıma. Regl şişkinliği olmadı bide bu sefer bende içim içimi yiyiyo :KK43:

Nez12 bende sana bişey sormak istiyorum malum aramızdaki en güzel örnek sensin canım :KK34:

Ben 3.21 in yaklaşık ilk haftasındayım ve şu sönmelerle ilgili sorucam. Bende 2. kez sönme oldu bekliyorum hala eski haline gelmesini ama telkin bittikten sonra sık sık sönmeler oluyor mu onu merak ediyorum.Biliyorum tekrar eski haline gelecek ama zaman geçmek bilmiyo malesef :KK14:Bilmiyorum daha önce yazdın mı ama bu takıldı aklıma. Regl şişkinliği olmadı bide bu sefer bende içim içimi yiyiyo :KK43:

cnm uc 21bıttıkden sonra daha az oluyo sonme oyle her ay olmuyo yanı ama oluyo yıne bı kac kez daha ama cabuk toparlanıyo gerı regl sıslıgıde her ay olmayabılıyo veya regl sonrası sonme oluyo ya hanı oda her ay olmuyo yanı farklılık gosterebılıyo cnm ama ılk uc ay dan sonra bazı seyler daha cok rayına oturuyo bundan emın olabılırsın cnm:KK34:

cnm uc 21bıttıkden sonra daha az oluyo sonme oyle her ay olmuyo yanı ama oluyo yıne bı kac kez daha ama cabuk toparlanıyo gerı regl sıslıgıde her ay olmayabılıyo veya regl sonrası sonme oluyo ya hanı oda her ay olmuyo yanı farklılık gosterebılıyo cnm ama ılk uc ay dan sonra bazı seyler daha cok rayına oturuyo bundan emın olabılırsın cnm:KK34:

Çok saol canım ozamn ben şimdiden hazırlamaya başlayayım kendimi buna :KK59: arada yokluyorum benimkileri eski haline geldiler mi diye ama tık yok hala :KK19:
Biraz daha bekleyeyim bakalım moral bozmak yok ama düzelmezlerse çok kötü aramız açılacak cicişlerle o olacak :KK47:

Bu arada iyiki varsın nezcimm en büyük destekçimiz sensin :KK19:

çok saol canım ozamn ben şimdiden hazırlamaya başlayayım kendimi buna :KK59: Arada yokluyorum benimkileri eski haline geldiler mi diye ama tık yok hala :KK19:
Biraz daha bekleyeyim bakalım moral bozmak yok ama düzelmezlerse çok kötü aramız açılacak cicişlerle o olacak :KK47:

Bu arada iyiki varsın nezcimm en büyük destekçimiz sensin :KK19:

duzenlı sekılde 3 kez dınleyıp bıtır ve beklemeye gec cnm saol cnm ne demek gorevımız:KK16:

vallahi ben bıraktım kızalr ya sabırlı olamadım :KK43: saclarım belimin aşağısındaydı, kuaför kat wersin die gittim saclarımı berbat edince sacların derdine düşüp burayı bıraktım dewamlı saclarıma maske yapıorum göğüsler minik kaldı ufff :KK43:

Öff ya kendimi motive etmeye çalışıyorum ama inşallah bu yaptıklarımız işe yarar yaa bazen arkadaşlarım kalçalarından felan şikayet ediyor göğüslerine bakıyorum maşallaah benim 2 katım benimde kalçalarım çok güzel ana göğüs küçük hayat böyle heraldeee

malesef dersler beni çok etkiledi ve 2.21 olmadı.. başladım bıraktım sürekli.. o kadar uzun zaman geçti ki aradan en baştan başlasam yeridir heralde.. ama amaaaa noldu.... 75b dolguluyu dolduruyorum artık diyordum ya, 75 b dolgusuz desteksiz i de dolduruyorum artıkk... tabi ki taşmıyor.. bir de taşsa süper olur:KK16:

X