- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
teşekkürler nez12 Iyi ki varsın
sagol cnm benım onemlı degıl sızde ıyıkı varsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler nez12 Iyi ki varsın
kızlarrrr ben 2.21e dün başladım ve dünden beri ağrılarımda baş gösterdi yalnız benım sol göğsüm sağ göğsümden biraz büyük. zaten ikiside fındık kadar ya :) ama enteresan olan sol göğsümde ağrı var sağ göğsümde bişey yok bu beni biraz tedirgin etti. birinin büyüyüp diğerinin küçük kalma gibi bi durumu olmaz dimi. böle bişey olduğunu düşünmek bile istemiyorummmmm
bende bu gün ilk 21 bitirdim arkadaşlar benim ağrılarım burdaki yorumları okuduğum zaman daha çok oluyor enerjimi veriyor ne .birde bunun yanında başkabir ses dosyasıdaha vardı .şu çok sesli olan bana linkini verebilirmisiniz:) :) :)
hayır tabıkı cnm benımde mesela sagda agrı cok ama ıkısıde buyuyo aynı esıtlıkde hemde bırı buyuk bırı kucuk dıye bısey yok ama bırınde agrı daha fazla olabılıyo yanı cnm
normal bı durum endıselenme
gerçektenmi nez. Ayyyy içim rahatladı. Biran gerçekten korktum biri büyicek biri daha yavaş ve az büyicek die. çünkü dediğim gibi zaten benim sağ göğsüm daha küçük bide aralarındaki fark açılır diye korktum :) teşekkürler tatlım yaa sende olmasan :)) :18:
bende bu gün ilk 21 bitirdim arkadaşlar benim ağrılarım burdaki yorumları okuduğum zaman daha çok oluyor enerjimi veriyor ne .birde bunun yanında başkabir ses dosyasıdaha vardı .şu çok sesli olan bana linkini verebilirmisiniz:) :) :)
Nez12 bende sana bişey sormak istiyorum malum aramızdaki en güzel örnek sensin canım
Ben 3.21 in yaklaşık ilk haftasındayım ve şu sönmelerle ilgili sorucam. Bende 2. kez sönme oldu bekliyorum hala eski haline gelmesini ama telkin bittikten sonra sık sık sönmeler oluyor mu onu merak ediyorum.Biliyorum tekrar eski haline gelecek ama zaman geçmek bilmiyo malesef Bilmiyorum daha önce yazdın mı ama bu takıldı aklıma. Regl şişkinliği olmadı bide bu sefer bende içim içimi yiyiyo
cnm uc 21bıttıkden sonra daha az oluyo sonme oyle her ay olmuyo yanı ama oluyo yıne bı kac kez daha ama cabuk toparlanıyo gerı regl sıslıgıde her ay olmayabılıyo veya regl sonrası sonme oluyo ya hanı oda her ay olmuyo yanı farklılık gosterebılıyo cnm ama ılk uc ay dan sonra bazı seyler daha cok rayına oturuyo bundan emın olabılırsın cnm
çok saol canım ozamn ben şimdiden hazırlamaya başlayayım kendimi buna Arada yokluyorum benimkileri eski haline geldiler mi diye ama tık yok hala
Biraz daha bekleyeyim bakalım moral bozmak yok ama düzelmezlerse çok kötü aramız açılacak cicişlerle o olacak
Bu arada iyiki varsın nezcimm en büyük destekçimiz sensin