Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Canım bildiğim kadarıyla senin biteli 6 ay olmus 3 21 i de bitirmissin şu an senin durumun ne ne gibi bi değişiklik oldu ve hiç inme felan olmadı dmi?

canım bildiğim kadarıyla senin biteli 6 ay olmus 3 21 i de bitirmissin şu an senin durumun ne ne gibi bi değişiklik oldu ve hiç inme felan olmadı dmi?

yok cnm bıtırelı uc ayı gectı ılk basladıgım zamandan bu yana 6 ay bıttı yanı regl zamanlarında oluyo degısımler ama gerıleme yok cnm hep ılerleme var ancak one dogru buyumeden once alt ust yanlar her yer doluyo oyle one dogru buyuyo cnm capı genıslıyo yanı o yuzdende uzun suruyo baya ama fark cok fazla enı boyu cok genısledı alanı yanı cnm ama one dogru buyumede var yıne baya

Son düzenleme:
Ben bir şey soracağım. 2.21 bitti ve şimdi aradayım. Şu ana kadar çok ağrı sızı olmadı. Arada bir ağrılar girdi ama kısa sürdü. Şimdi baktığımda eskiye göre sanki derisi daha gerginmiş gibi geliyor. Çünkü yeşil damarlar çok hafif belli oluyor yanlardan. Bu büyüdüğüne mi işaret acaba?

Kizlar burada yeniyim okuyamadim cok sayfa var bu 6 saat araliksiz mi olmak zorunda ara ara dinleyebilir miyim

nez 12 çok saol cnmm :) şu cicikleri bi büyüteyim var ya herrrkese bendeennn sütyeennnn

Canım senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza inş.

Kizlar burada yeniyim okuyamadim cok sayfa var bu 6 saat araliksiz mi olmak zorunda ara ara dinleyebilir miyim

6 saatb aralıksız değil canım ara ara dinleyebilirsin hatta hem dinleyip hemde tv izleyip diğer işlerini bile yapabilirsin gündüz dinleyemem dersen gece dinle sabaha kadar hem daha etkilii oluyormuş

kızlar benımde goguslerm cok kucuk anlamadım ne dınlıyosunuz bıraz daha acık yazablırmı bırı lutfenn

kızlar benımde goguslerm cok kucuk anlamadım ne dınlıyosunuz bıraz daha acık yazablırmı bırı lutfenn

capı genıslıyo cnm o yuzden gergın gelıyodur sana evet damarlar belırgın oluyo buyuyo ıste yavas yavas cnm
hayır ılla ust uste 6 saat degıl cnm gun ıcınde aralıklarlada dınleyebılırsın 8 saatde dınleyebılırsın kulaklıkla dınlemenı tavsıye ederım hem baskaları duyup etkılenmez hemde daha etkılı oluyo bence kulaklıkla bıde gunduz dınleyemedın dıyelım gun atlamak yok cunku cnm 21 gun boyunca bunda o zaman gece uykuda dınlıyosun ac yanına koy calsın dursun yanı tabı musaıtse kaldıgın oda yanı bekarken daha kolay
nez 12 çok saol cnmm :) şu cicikleri bi büyüteyim var ya herrrkese bendeennn sütyeennnn
onemlı degıl cnm dınlemeye devam
Canım senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza inş.
ıns cnm zamanla oluyo ıste tabı basda duzenlı dınlemek vee duzenlı beslenmek sartıyla
ılk sayfada var cnm acıklaması bu telkın muzıgını ordan ındırebılırsın

@nez12 nez ne tatlısın sen ya.. onca zamandır bıkmadan usanmadan yardımcı oluyorsun herkese..

nasıl yanı muzıkle gogus mu buyuyeck kızlar gerckmı bu ılk defa duyuorum soktayım ne kadar buyuyor:)

kızlar yazdıklarınızı okudum ve bi gazla ben de başladım bugün işe yarayacağına inanıyorum... ben de geceleri dinlycem uyurken öyle düşünüyorum gerçi bugün gün içinde de dinledim
umarım ben de sizler gibi güzel sonuçlar elde ederim ve yazarım buraya
paylaşımlarınız için çok teşekkürler, inşallah hepimiz istediğimize ulaşırız

kızlar ben de bugün başladım bakalım sizin yazdıklarınızın gazıyla ama işe yarayacağına inanıyorum kesinlikle... sanki ilk günden karıncalanmalar başladı inanamıyorum hemen etki göstermesine ben de gece dinlycem snrm uyku esnasında gerçi bugün dayanamadım gün içinde dinlemeye başladım
inşallah ben de sizler gibi güzel sonuçlar elde ederim
paylaşım için teşekkürler gerçekten de umarım hepimiz istediğimize kavuşuruz, amin
azimle deneyelim en azından kaybedecek bir şey yok ki kazanacağımıza inancım tam

Haydi bakalım hayırlı olsun!!!!!!

Bu arada reglim bitmek üzere ama sönmediler! Genelde adet başladıktan sonra hemen sönerlerdi!!!! walla süper bişey bu telkin!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…