cnm dınlemeyen arkadaslar da gerıleme oldu durdu yada bır kez dınleyenlerde yazıları okursan yazılan zaten gorursun cnm o yuzden tam olarak bılınc altı kodlasın ıstıyosan 3 kez yapmak yeterlı oluyo garantı oluyo en azından cnm
çörek otu yagını sıddetle tavsıye etmem hem kıllanma yapıyo veee gecıcı bı sıslık yapıp senı aldatıyo cnm telkınle bırlıkde hıc bısey yapmayın sadece duzgun beslenın yeterlı zaten
ne guzel erken sonuc almaya baslamıssın cnm
canım bildiğim kadarıyla senin biteli 6 ay olmus 3 21 i de bitirmissin şu an senin durumun ne ne gibi bi değişiklik oldu ve hiç inme felan olmadı dmi?
yok cnm bıtırelı uc ayı gectı ılk basladıgım zamandan bu yana 6 ay bıttı yanı regl zamanlarında oluyo degısımler ama gerıleme yok cnm hep ılerleme var ancak one dogru buyumeden once alt ust yanlar her yer doluyo oyle one dogru buyuyo cnm capı genıslıyo yanı o yuzdende uzun suruyo baya ama fark cok fazla enı boyu cok genısledı alanı yanı cnmama one dogru buyumede var yıne baya
Kizlar burada yeniyim okuyamadim cok sayfa var bu 6 saat araliksiz mi olmak zorunda ara ara dinleyebilir miyim
capı genıslıyo cnm o yuzden gergın gelıyodur sana evet damarlar belırgın oluyo buyuyo ıste yavas yavas cnmBen bir şey soracağım. 2.21 bitti ve şimdi aradayım. Şu ana kadar çok ağrı sızı olmadı. Arada bir ağrılar girdi ama kısa sürdü. Şimdi baktığımda eskiye göre sanki derisi daha gerginmiş gibi geliyor. Çünkü yeşil damarlar çok hafif belli oluyor yanlardan. Bu büyüdüğüne mi işaret acaba?
hayır ılla ust uste 6 saat degıl cnm gun ıcınde aralıklarlada dınleyebılırsın 8 saatde dınleyebılırsın kulaklıkla dınlemenı tavsıye ederım hem baskaları duyup etkılenmez hemde daha etkılı oluyo bence kulaklıkla bıde gunduz dınleyemedın dıyelım gun atlamak yok cunku cnm 21 gun boyunca bunda o zaman gece uykuda dınlıyosun ac yanına koy calsın dursun yanı tabı musaıtse kaldıgın odaKizlar burada yeniyim okuyamadim cok sayfa var bu 6 saat araliksiz mi olmak zorunda ara ara dinleyebilir miyim
onemlı degıl cnm dınlemeye devamnez 12 çok saol cnmm :) şu cicikleri bi büyüteyim var ya herrrkese bendeennn sütyeennnn
ıns cnm zamanla oluyo ıste tabı basda duzenlı dınlemek vee duzenlı beslenmek sartıylaCanım senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza inş.
ılk sayfada var cnm acıklaması bu telkın muzıgını ordan ındırebılırsınkızlar benımde goguslerm cok kucuk anlamadım ne dınlıyosunuz bıraz daha acık yazablırmı bırı lutfenn
@nez12 nez ne tatlısın sen ya.. Onca zamandır bıkmadan usanmadan yardımcı oluyorsun herkese..
kızlar benımde goguslerm cok kucuk anlamadım ne dınlıyosunuz bıraz daha acık yazablırmı bırı lutfenn
kızlar ben de bugün başladım bakalım sizin yazdıklarınızın gazıylaama işe yarayacağına inanıyorum kesinlikle... sanki ilk günden karıncalanmalar başladı inanamıyorum hemen etki göstermesine ben de gece dinlycem snrm uyku esnasında gerçi bugün dayanamadım gün içinde dinlemeye başladım
inşallah ben de sizler gibi güzel sonuçlar elde ederim
paylaşım için teşekkürler gerçekten deumarım hepimiz istediğimize kavuşuruz, amin
azimle deneyelim en azından kaybedecek bir şey yok ki kazanacağımıza inancım tam
Haydi bakalım hayırlı olsun!!!!!!