aa hala cıvıma oluyor muben olmuyor zannediyordum
bende olmuyo zannedıyodum aynenboyut olarak cok da fena degıl ama cıvıdı cnm yaa nıye oluyo bılmıyoz da aslında mantıken de tam acıklaması olsa o zaman daha rahat olacak ıcımız ne zaman hızlanacak buyume yaa off:18:
ayy bilmiyorum ki needen acababirdaha dinlemeyi düşündn mü canım hiç?
karıncalarım var cnm hergun yanı kan dolasımım hızlı agrı sızı desen goguslerde oda varama ıste cıvıma oldu regl bıtınce gecer hatta sonra yenı dolgunlugumda gelır bılıyorum ama bu cıvıma nereye kadar olacak yanı egerkı belırtıler olmasa dusunurdumde cnm 4.kez dınlemeyı ama sımdılık dusunmuyorum yanı enı genısledı zaten baya capı yanı dolgunlukda oluyo ama bu cıvıma bozdu herseyı
canım o kadarı da olsun ama dimisürpriz yapcaklar ya yeni dolgunlukla ondan cıvıyolardır :92:
dik mi peki goyuzlerin 90 valan varmi
karıncalarım var cnm hergun yanı kan dolasımım hızlı agrı sızı desen goguslerde oda varama ıste cıvıma oldu regl bıtınce gecer hatta sonra yenı dolgunlugumda gelır bılıyorum ama bu cıvıma nereye kadar olacak yanı egerkı belırtıler olmasa dusunurdumde cnm 4.kez dınlemeyı ama sımdılık dusunmuyorum yanı enı genısledı zaten baya capı yanı dolgunlukda oluyo ama bu cıvıma bozdu herseyı
canım ben o cıvımayı çok seviorum sonrasında dolgunluk gelio çnkü istediğin boyuta ulaştıktan snra olmicaını düşünüorum bende de cıvıma oldu çnkü hemde adet dönemmde diil ama cıvıdı die aşırı mutlu oldum:):)
zaten anlarsın cnm evlendiğinde bence sormana gerelk kalmaz. zaten sen sorarsan senin memişlerin boyutunu söyliycek.
yani küçükte olsa kırmamak için "ben küçük severm" diycek. erkeklerimiz çok zarif
Kızlar uzun zaman sonra cıvıma ve sonme oldunereye kadar olacak bu boyle yaa off ıkı ılerı bı gerı sıkıldım ben artık tamam moralımı bozmuyorum bılıyorumkı reglım bıtınce yıne eskısındende guzel olacak ama bu cıvıma nıye olurkı ılk halıne gore yıne cok daha ıyı sonmus halı bıle ama yınede artık ben bıkdım bu gerı donus ve cıvıma ısınden off
cnım bozma mralini en azından yol katettin sen .onlarda yavaş yavaş rayına oturur. :129:
tam bir hafta oldu 1.telkin biteli.. o ilk ağrılarım dedim ya ondan sonra pek agrım olmadı.. bikaç saniyelik agrılarım oldu o da sayılıdır.. 2.telkine başlıyımmı ne dersiniz.. 1 hafta ara yeterlimi
ben ilk telkinimle ikinci arasına baya zaman koymuştum ama koymasanda olr 1 hafta yeterli olr die düşnüüorum zaten asıl sonuçları 2.telkinden snra almaya başlıorsun ben 3ü bitirdim ve şu an kig elişmelerden aşırı mutluyumm :) ilk dinlediğimde etki etmemiştii:)
gerçektenmii .. çokk sevindim ,heyecanlandım şimdiyani gelişmelerine :90: ama madem sen çok zaman koymuşsun araya ben de mi öyle yapsam ki canım çok sıkı takip edemedim de yazdıysan kusura bakma ama çok merak ettim birşey sorcam , sütyenlerde bi değşim var mı.. yani beden değişmediyse bile taşma falan varmı ?