Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aa hala cıvıma oluyor mu ben olmuyor zannediyordum

bende olmuyo zannedıyodum aynen boyut olarak cok da fena degıl ama cıvıdı cnm yaanıye oluyo bılmıyoz da aslında mantıken de tam acıklaması olsa o zaman daha rahat olacak ıcımız ne zaman hızlanacak buyume yaa off:18:

ayy bilmiyorum ki needen acaba birdaha dinlemeyi düşündn mü canım hiç?

ayy bilmiyorum ki needen acaba birdaha dinlemeyi düşündn mü canım hiç?

karıncalarım var cnm hergun yanı kan dolasımım hızlı agrı sızı desen goguslerde oda varama ıste cıvıma oldu regl bıtınce gecer hatta sonra yenı dolgunlugumda gelır bılıyorum ama bu cıvıma nereye kadar olacak yanı egerkı belırtıler olmasa dusunurdumde cnm 4.kez dınlemeyı ama sımdılık dusunmuyorum yanı enı genısledı zaten baya capı yanı dolgunlukda oluyo ama bu cıvıma bozdu herseyı

canım o kadarı da olsun ama dimi sürpriz yapcaklar ya yeni dolgunlukla ondan cıvıyolardır :92:

canım o kadarı da olsun ama dimi sürpriz yapcaklar ya yeni dolgunlukla ondan cıvıyolardır :92:

ayy cnm o degılde buyudukden sonra da olursa bu cıvıma o zaman yandık ısteoyle artık ne yapalım katlanacaz umarım bellı bı asamadan sonra cıvıma olmaz vee buyume hızlanırsıze bunun mujdesını vermeyı cok ısterım acıkcası

canım ben o cıvımayı çok seviorum sonrasında dolgunluk gelio çnkü istediğin boyuta ulaştıktan snra olmicaını düşünüorum bende de cıvıma oldu çnkü hemde adet dönemmde diil ama cıvıdı die aşırı mutlu oldum:):)

cnm benımde uzun zamandır olmuyodu da ondan yanı yoksa bılıyorum daha oncede yasadım dolgunluk habercısı daha once yasadım yanı ama ıste ıns dedıgın gıbı olur buyume tamamlanınca olmaz bu cıvıma cnm

Kızlar İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun sitesinde göğüs büyütmek için bir kür var ona bakın isterseniz

zaten anlarsın cnm evlendiğinde bence sormana gerelk kalmaz. zaten sen sorarsan senin memişlerin boyutunu söyliycek.
yani küçükte olsa kırmamak için "ben küçük severm" diycek. erkeklerimiz çok zarif

haklısın tatlım .evt zarifler

cnım bozma mralini en azından yol katettin sen .onlarda yavaş yavaş rayına oturur. :129:

cnım bozma mralini en azından yol katettin sen .onlarda yavaş yavaş rayına oturur. :129:

yok cnm daha oncede yasadıgım bısey bu bozmuyorum moralımı ama nereye kadar olacak bu cıvıma olayı benı bu dusunduruyo :44:yoksa gerı toplanacak bunu bılıyorum hatta yenı dolgunlukda gelecek yanı

Yaw kızlar ben regl dönemindeyim 2. günüm. telkinde 8 günüm ama kendimi regl döneminde zaten şişiyorlar ozaman geçici olmayacak daha çok hareketlenme olacak diye şartlandırdım kendimi. regl bitince nasıl olacak onu merak ediyorum. şimdilik yok bir gerileme çok mutluyum. siz de öyle yapabilirsiniz:)))))) Üzülmek yok!!!!!!!

tam bir hafta oldu 1.telkin biteli.. o ilk ağrılarım dedim ya ondan sonra pek agrım olmadı.. bikaç saniyelik agrılarım oldu o da sayılıdır.. 2.telkine başlıyımmı ne dersiniz.. 1 hafta ara yeterlimi

tam bir hafta oldu 1.telkin biteli.. o ilk ağrılarım dedim ya ondan sonra pek agrım olmadı.. bikaç saniyelik agrılarım oldu o da sayılıdır.. 2.telkine başlıyımmı ne dersiniz.. 1 hafta ara yeterlimi

ben ilk telkinimle ikinci arasına baya zaman koymuştum ama koymasanda olr 1 hafta yeterli olr die düşnüüorum zaten asıl sonuçları 2.telkinden snra almaya başlıorsun ben 3ü bitirdim ve şu an kig elişmelerden aşırı mutluyumm :) ilk dinlediğimde etki etmemiştii:)

gerçektenmii .. çokk sevindim ,heyecanlandım şimdi yani gelişmelerine :90: ama madem sen çok zaman koymuşsun araya ben de mi öyle yapsam ki canım çok sıkı takip edemedim de yazdıysan kusura bakma ama çok merak ettim birşey sorcam , sütyenlerde bi değşim var mı.. yani beden değişmediyse bile taşma falan varmı ?

ben zamanı başka nedenlerden dolayı koymak zorunda oldum ama ilkinde 1 hafta 2 ile üç arasında uzun bi zaman koyulmasını öneriolar :) benim göğüslerim aşırı küçük canımm gelişme var mesela göğüs altım 80 sırtım biraz geniş omuzlarımda ama göğüslerim 85 telkine başlamadan önceki ölçümünü bilmiorum sutyenden taşma yada beden ölçülerimde şimdilik değişme yok ama dolgunluk yayılma var onlara dokunup sıktığımda dokuyu hissediorum ağrılarım hala devam edio biri göğüslerimi tutuoda çekiomuş gibi bi ağrı hisediorum şimdilik gelişmelerim çok iyii bi iki ay içindede en az 10 cm lik bi fark elde edeceğimi düşünüorum :) :)

rubbycim süpermiş.. inş istedigin ölçülere kavuşursun sen de gelişmeler çok guzel :92: benim sağ daha küçük ya büyümeye çalşıyo galiba digerine yetişcek.. ağrıyor bir saatten beri :97: anladı tabi 2.telkinin gelip çattıgını

2. telkinimin 1. haftasındayım.
bende çok belirgin şeyler yok ama biraz büyüme var gibi.
umutluyum ama büyüyecekler. sadece çok küçük oldukları için biraz zaman alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…