Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Bugun 80 bedenın en kucuk dantellı penyesını denedım ve doldurdum ıcını ama ustten tasma yok malesef:KK37:ama yavasda olsa ılerleme olması guzel bısey :KK76: Hıc potluk olmadı tam doldu ama tabı tasmayınca pek de bı guzel goruntu olmuyo halıyle neyse o gunlerde yakındır ıns:KK9:ustlerde yaglanma oldukca var ama hala yetersız sanırım hep ustun dolması gerek bundan sonra kı tam ıstedıgım gıbı olsun:KK61:

ne güzell :KK69: bizede nasip et allahımm büyümsini :KK31:

Ben günde 5-6 saat dinleyemiyorum. Bazen 2-3 saat bazen 1 saat dinliyorum. İlk 21'in bitmesine 4 gün var. Altlardan dolgunluk var ve daha belirgin. Yani şart değil 6 saat dinlemek. Ama mümkün olduğunca çok dinlemek lazım.

bende dün başladım daha :) ama 6saat cok değilmi :KK43: okul dersane filan derken ancak yatarken ve iş yaparken dinleme fırsatm oluyo.günde 2 saati gecmez yani dinleyebilceğim :KK43:(
siz düzenli olarak 6saatmi dinlediniz ?
cnm uyurken ac yanında dınle yanı 6 en az en cok 10 saat gunluk tam bı etkı gormek ıstıyosan eger duzenlı sekılde gunde en az 6 saat dınle :KK34:
ben de hiçbir değişim yok 2. 21in 13. gününde olmama rağmen. Göğüslerim çok küçük alttan 70 üstten 77. sanırım bu yüzden hiç etki etmiyor bana
cnm degısım oluyo ama henuz farkında degılsın kucuk olunca sonuc daha gec alıyosun sabırlı olman gerek cnm malesef:26:
ne güzell :KK69: bizede nasip et allahımm büyümsini :KK31:

ıns cnm:KK34:hala kucuk aslında ama eskı halıne gore cok cok daha ıyı tabıkı:KK61:bazen bende ınanamıyorum ama oluyo valla:KK52:

Bugun 80 bedenın en kucuk dantellı penyesını denedım ve doldurdum ıcını ama ustten tasma yok malesef:KK37:ama yavasda olsa ılerleme olması guzel bısey :KK76: Hıc potluk olmadı tam doldu ama tabı tasmayınca pek de bı guzel goruntu olmuyo halıyle neyse o gunlerde yakındır ıns:KK9:ustlerde yaglanma oldukca var ama hala yetersız sanırım hep ustun dolması gerek bundan sonra kı tam ıstedıgım gıbı olsun:KK61:

nezcim tatlım birşey sorcam.. 75 c veya 75 d denedinmi hiç.. olur gibime geliyor.. yani cup kısmından bahsediyorum sırtı sıksa da cupları doldurur mu ki? aklıma takılıyor da hep.. :92:

nezcim tatlım birşey sorcam.. 75 c veya 75 d denedinmi hiç.. olur gibime geliyor.. yani cup kısmından bahsediyorum sırtı sıksa da cupları doldurur mu ki? aklıma takılıyor da hep.. :92:

yok cnm hıc denemedım 75a yı denedım bı tek :KK61:

cnm uyurken ac yanında dınle yanı 6 en az en cok 10 saat gunluk tam bı etkı gormek ıstıyosan eger duzenlı sekılde gunde en az 6 saat dınle :KK34:
uykuda dinlemek güzel fikir tesekkür ederm :))

Ben günde 5-6 saat dinleyemiyorum. Bazen 2-3 saat bazen 1 saat dinliyorum. İlk 21'in bitmesine 4 gün var. Altlardan dolgunluk var ve daha belirgin. Yani şart değil 6 saat dinlemek. Ama mümkün olduğunca çok dinlemek lazım.

tesekkür ettm canım mümkün olduğnca cok dinlemeye calısıcam :KK66:

kızlaarr ben dosyayı sanırım indirdim:KK76: ama şöyle bi sorun var dosyayı bulamıyorum arattırıcam dosyanın adını bilmiyorum yaaaa :KK53::KK52:

kızlaarr ben dosyayı sanırım indirdim:KK76: ama şöyle bi sorun var dosyayı bulamıyorum arattırıcam dosyanın adını bilmiyorum yaaaa :KK53::KK52:

cnm breast dıye gecıyo ısmı:KK34:ayrıca corek otununda etkısı gecıcı benden soylemesı hemde kıllanma yapıyo yerınde olsam hemen bırakırdım kullanmayı bı ıse yaramadıgı gıbı bıde kıl cıkarıyo uclarında sıyah sıyah:KK37:sadece telkını dınle buyumesı ıcın yeterlı cnm

Kızlar sizi nisandan beridir ara ara takip ediyorum:) ve şimdi dosyayı indiricem ama kaçıncı sayfadaki linkten indiricem??:KK76:

3.günüm olmasına ragmen psikolojik heralde altları daha dolgun görünüyo :)) şimdi daha cok isteklendim bu telkin işine daha birakmam:))

3 telkini bitirdim :) merdivenlerden inerken salanan göğüsler istiyorum artıııııııkk :KK43:

hoşbulduk cnm :KK16: kızlaar benim alt 68 üst 75 durum çok mu vahimmm 49 kiloyum 1.60 boy.. var mı benim gibi olanlar? :nazar:

hoşbulduk cnm :KK16: kızlaar benim alt 68 üst 75 durum çok mu vahimmm 49 kiloyum 1.60 boy.. var mı benim gibi olanlar? :nazar:

olmaz olur mu .. sadece şöyle birşey var , ne kadar küçükse o kadar sabırlı olman gerekiyor.. çünkü en başta altyapı oluşması lazım.. ama tek yapacagın oturdugun yerden telkini dinlemek :78: veee İNANÇLI OLMAK veeeeeeee 852. sayfayı okumanı tavsiye ediyorum :KK70:

kaç cm yada beden büyüme oldu canım ? yoksa Hiç mi etki etmedii :KK43:(

yaa cm olarak büyüme olmadı benm göğüsler çok küçüktü şu an içleri doldu şöyle koltuk altı kısmı var yaa oralarda ağrı hissediorum gözle görülür çok çok az bi değişme var ama bunada şükür :) bi iki ay içeisinde büyümesinin hızlanacaını umut ediorum:)

X