kızlar son dakika haberini vermek için reglimin bitmesini bekledim,ki sonuçlar ne olacak değerlendireyim,ona göre de size duyurayım diye.
evet bu ayki reglimden önce regl şişliği ve telkinin etkileriyle göğüslerim hiç olmadığı gibi olmuştu. açıkçası göğüslerimi hiç öyle görmemiştim. o günlerde onlara bakarken çok mutlu oluyordum. hatta o anı ölümsüzleştirmek için fotoğraflarını bile çektim. hatta bi güzel haber daha, ilk defa dantelli geceliğimi sütyens,iz giymekten rahatsız olmadım.evet bu bi gerçek. çok şükür
şimdi ise reglim bitti ve regl şişliğim de gitti. normalde regl şişliğim gittiği zaman eski minnacık hallerine dönmeleri gerekirken. hala beni mutlu edebilecek derecedeler. dolgunluğum güzel yani
yha şu dolgulu destekli sütyen fealn nasıl oluoo oo
kızlar son dakika haberini vermek için reglimin bitmesini bekledim,ki sonuçlar ne olacak değerlendireyim,ona göre de size duyurayım diye.
evet bu ayki reglimden önce regl şişliği ve telkinin etkileriyle göğüslerim hiç olmadığı gibi olmuştu. açıkçası göğüslerimi hiç öyle görmemiştim. o günlerde onlara bakarken çok mutlu oluyordum. hatta o anı ölümsüzleştirmek için fotoğraflarını bile çektim. hatta bi güzel haber daha, ilk defa dantelli geceliğimi sütyens,iz giymekten rahatsız olmadım.evet bu bi gerçek. çok şükür
şimdi ise reglim bitti ve regl şişliğim de gitti. normalde regl şişliğim gittiği zaman eski minnacık hallerine dönmeleri gerekirken. hala beni mutlu edebilecek derecedeler. dolgunluğum güzel yani
:118: bu ikinci 21indi değil mii??
dolgulu yanı desteklı alt kısmında ıcden cıkıntılı oluyo cnm ıkısı aynı sey bıde sılıkonlu sutyen var oda ıcınde sunger var sadece dıgerınde hem sunger var hemde alttan destek sunger var
basakss tebrıkler cnm senın adına cok sevındım devamı da gelecek ıns hıc merak etmebenımde her reglıde sıslık gecıyo sonra bı hafta ıcınde gerı o sevıyeye gelıyo ve kalıcı oluyo oyle oyle uzerıne ekleyerek gıdıyo her ay bakalım
senin adına çok mutlu oldum darısı başımıza artık:26:
Ooyyy canım çok sevindim senin adınainşallah daha iyi sonuçlar alırsın
tşk edrm cnm. evt geçen ay ki reglimden sonra da şişlik gitmişti ve dolgunluk kalmıştı ama bu ayki dolgunluk daha fazla.sanırım her ay reglden sonra dolgunluk artıyo
sıslık gıder dolgunluk kalır cunku dolgunluk artık senın olmus oluyo zaten cnm aynen oyle cnm benımde regl sıslıgı gıdıyo regl bıtımınde ve bı hafta sonra o dolgunluk olarak gerı gelıyo cnm her ay aynı sey regl donemı onemlı yanı bızım ıcın
Yaaa ben o regl döneminde ki şiliği hissedemiyorum neden yaa
ıkıncı ucuncu 21den sonra olur cnm yaa umudunu yıtırme:26:
Ben hiç anlamam yani şimdiye dek regl şişkinliğini bakarım bakarım ama diyemiyorum regl şişkinliği oldu diyeama telkinden dolayı dolgunluğun olmasına seviniyorum
belkıde oluyoda sen anlamıyosun cnm yaa regl sıslıgıevet cnm telkının dolgunlugu anlasılmayacak gıbı degılkı barız net ortada valla
Öyle de olabilir canım yani ben farkedemiyorum belkidevalla ben mutluyum göğüslerim 80B yi doldurdu ya ohh dedim şahane duruyor çıkarmak istemiyorum o sütyeni ama eminim daha da büyüyecekler yani daha 2. 21in yarısındayım ve 3. 21 var
zaten 3den sonra daha da guzel oluyo sonuc cnm merak etmeaynen cnm bende sonucdan cooook memnunum her gecen gunde devam edıyo buyume senın adına da cok sevındım cnm devamı gelıyo zaten merak etme
Sağol canım benim yaagüzel sonuçlar alıyoruz biz ohh bugün dinleyemedim ama biraz ara vermek zorunda kalacağım sanırım,bugün işe başladım anaokulunda öğretmenlik yapıyorum o yüzden gündüz de dinleyemiyorum artık telefonum tamirden gelince gece dinleyeceğim... Ben gidiyorum görüşrükk yineee
O C olan kaç beden tam bilemedim ama benimkiler de ona benziyor,benim bedenim 80A çıkıyor ama 80B beden sütyen kullanıyorum... Normalde bide sütyen kopçasını en sıkı olana takardım ama bu yeni aldığım 80B de en sona takıyorum anca tam oluyor yani
kızlar bişey sorcam ya bu iğneler batmalar falan sizlerde ne zaman başladı acaba? hemen ilk 21de mii ? :26:
gmse valla ben bir hafta önce alcaktım daha hala alamadım vitaminleri.. besinler de işe yarar diye düşünüyorum.. vitaminin artısı her gun alcagından emin olursun o gıdayıyemesen bile :)