Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yeni okudum konuyu çok hoşuma gitti yarından itibaren başlıyorum.konu sahibine teşekkürler

Son düzenleme:
:KK31: kızlar bu telkin gün içinde ''aralıklı'' toplam 6 saat dinlense olur değilmi?konuyu yeni gördüm çok sayfa var hepsini tek tek okumak mümkün değil.yardımcı olursanız sevinirim :KK31:

:KK31: kızlar bu telkin gün içinde ''aralıklı'' toplam 6 saat dinlense olur değilmi?konuyu yeni gördüm çok sayfa var hepsini tek tek okumak mümkün değil.yardımcı olursanız sevinirim :KK31:

olur olur toplam 6 saat dinle en az yeter.. yanında başka müzik de açıp dinleyebilirsin, uyurken de dinleyebilirsin.. duyacagın seviyede olmalı telkinli müzik ve 6 saat olsun yeterli :KK55:

canım çoooooooooooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim.bişeye başlıyosak doğru düzgün olsun :)

1.Hedefe yönelik plan:

Değişimler bir gecede olmaz.. bu şekilde olan değişimler genellikle sağlıksız ve geçicidir.. Daha iyi bir göğüs sağlığına ve bedenine sahip olmak için en az 30 günü gözden çıkarmalısınız.. Şüphesiz harekete geçeceğiniz zamanlar görüntünüz hakkında mutsuz oldunuz.. Gerçekten 30 gün uzun bir süre değil.. Sizin tam anlamıyla kendinizi adamanız için yeterli uzunlukta bir süreç ve sizi mutlu edecek sonuçları gördüğünüz zaman ise bunun ne kadar kısa bir süre oldugunu farkedeceksiniz.

Aileden veya arkadaşlardan bu konuda destek almak zor olabiliyor. kilo vermek istediğinizde size destek olan insanlar, sağlıklı ve buyuk göğüsler istediginizi söylediginizde size tuhaf tuhaf bakabiliyorlar.. Bu onların ayıbı, çünkü göğüsleriniz de eliniz yüzünüz veya herhangi başka bir organınız gibi bir parçanız. Öyleyse bunu yapmak SİZİN için önemli.. Ne erkek arkadaşınıza güzel görünmek, ne de kız kardeşinizden üstün olmak için.. Bunu yapın çünkü siz sağlıklı bir insan olmak istiyorsunuz..

Kendinize bir günlük alın ve ona her gun yazın.. Her gun yaptıgınız egzersizleri, aldıgınız vitaminleri ,içtiginiz suyu ve diğer aktivitelerinizi not ederek kendinizle bir anlaşma yapın.. Günlük tutmak emin olun ki başarmanızda çok yardımcı olacak.

2. Vitamin alımı :

Göğüsler yağ dokularını taşıyan asıl deri keselerdir. Bu yuzden derinizin sağlığı ve yağ dokularının sağlığı göğüslerinizin görünümündeki en önemli etkendir. Cildinizi pek umursamadığınızı varsayalım. cildiniz sarkık ve pul pul ve de sağlıksız sarı bir renkte. Yağ dokularınız ise eğri büğrü, şekilsiz ve cıvık ( ). Bu şekilde sağlıklı ve güzel göğüslere sahip olmanız imkansız.

sağlığınız her zaman çok önemli, bütün hayatınız boyunca yalnızca bir vücudunuz olacak. Eğer sağlıklı göğüslere sahip olmak istiyorsanız, vitamin almaya çok büyük özen göstermelisiniz.

- E VİTAMİNİ -

Kimsenin aklında E vitaminin cildimiz için ne kadar önemli olduguna dair bir şüphe olduğunu zannetmiyorum. Sadece bu da değil, birçok çalışma göstermiştir ki E vitamini uzun vadede genel vücut sağlığımız için çok önemlidir. E vitamini kolestrolü düşürür ve beynimizin düzgün çalışması için bile gereklidir. Tavsiye edilen günlük alım miktarı vücudunuzu korumak için gereken minimum miktardır. Çalışmalar daha yüksek dozun - günde 50 mg a kadar- vücudunuzu korumak için gerekli oldugunu gösterir.

Benim tavsiyem en azından tavsiye edilen günlük minimum dozaj E vitaminini her gun alın , eğer yapabiliyorsanız ek takviyeler de alın. Vücudunuz size teşekkür edecektir.

- A VİTAMİNİ -

A vitamini vücudunuzu beslemeye yardım eden ciddi bir elementtir. Eğer beslenmenizde yeteri miktarda A vitamini almazsanız cildiniz ince ve kuru olacaktır.

- C VİTAMİNİ -

C vitamini vücudunuzun kolajen salgılamasına yardım eder ki bu cilt katmanı için önemli bir bileşendir. C vitamini vücudunuz için birçok farklı şekilde önemli ve etkilidir. Size özellikle çiğnenebilir portakal tabletlerini tavsiye ederim- çok lezzetliler, alımı da kolay ve evet sizin için çok faydalılar ! -

3. Yeterli su içmek:

Umuyorum ki günümüzde bir çok insan suyun sağlıklı bir yaşam için ne kadar önemli oldugunu biliyordur. Su, vücudunuzda vitaminleri ve besinleri taşır, toksinleri dışarı atar ve cildinizin sağlıklı ve esnek bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. E göğüsleriniz de içinde yağ dokularını taşayan deriden kesecikler olduguna göre, vücudumuzdaki su oranı güzel görünmemizle dogru orantılı.

Günde 8 bardak su içmeye gayret edin. Su içmeyi pek sevmeyenlere göre bu sayı çok görünebilir ama eğer suyunuzu her zaman yanınızda bulundurursanız hiç de çok değil.. İşe giderken yanınızda birkaç şişe su götürün. Okula giderken sırt çantanıza su koyun. Evdeyken bilgisayarınızın başındayken veya televizyon izlerken yanınızda hep su olsun. arabanızda bir şişe su bulundurun. Nerede olursanız olun; gün içinde su almayı normal bir alışkanlık haline getirin.

Soda kesinlikle suyun yerine geçmez.( kızlar ben su yerine hep soda içerim gerçekten de ) hatta genellikle vücuttaki suyu alır. Kolanın ise kadınların kemikleri üzerinde ne kadar kötü sonuçlar doğurduğu kanıtlanmıştır. Gerçekten !! en iyisi SU İÇMEK !! isterseniz tatlandırılmış (meyveli sular- meyve suyu değil ) içebilirsiniz değişiklik olsun diye.

4. Ses kaseti dinlemek:

Hipnoz alaya alınan ve kandırmaca gibi görünen bir şeydir kimilerine göre. Fakat önemli sayıda araştırmalar hipnozun başarısını kanıtlamıştır. TABİ EĞER DİNLEYEN KİŞİ GERÇEKTEN DEĞİŞMEK İSTİYORSA. olayın özü budur. İnanmayan kimseyi hipnoz edemezsiniz. birine sevdigi birini öldürmesine yönelik yapılan bir hipnoz başarılı olmayacaktır. Çikolataya bayılan birine onu nefret ettiremezsiniz. Fakat, çok güçlü bir şekilde hissedip inanan insanları HİPNOZ EDEBİLİRSİNİZ.

Eğer biri sigarayı bırakmak istiyorsa, gerçekten istiyorsa, hipnoz o kişide bağımlılığa bir son verebilir. Onun yerine koşu yapmaya, bahçe düzenlemeye yönelendirebilir. yani, enerjiyi bir yönden alıp diğer yöne çekebilir.

Peki, ses kasetleri göğüs gelişimi hakkında ne yapabilirler?? Ben bunlardan dinledim ve öncelikle kendime güvenim geldi, iyi hissetmemi sağladılar Kİ BU ÇOK ÖNEMLİ. Birçok kadın küçük göğüslere sahip olmaktan dolayı mutsuz hissederler ve özgüvenlerini kaybederler. Rahat oturan kıyafetler giyemezler ve bu ilerde göğüs sağlığına zarar verir. Besleyici gıdalar almazlar ve bu da ilerde göğüs sağlığına zarar verir. Kambur dururlar ve göğüslerini saklamak isterler ki bu ellerinde olan göğsü daha da küçük gösterir.

Pek çok açıdan; göğüs ölçüsünden ve şeklinden memnun olmayan kadınlar, hareketleriyle kendileri için durumu daha da kötüleştirirler.

Yani, en basitinden, ses kaseti dinlemek kadına kendi hakkında iyi hissettirecek ve güzel beslenip, doğru giyinerek bu onun göğüslerinin görünümünü de direk etkileyecektir.Bütün bu bileşenler, göğüs görünümü üzerinde tam anlamıyla bir etkiye sebep olur. Ancak tekrar söylüyorum. GERÇEKTEN VE İÇTENLİKLE inanmalısınız. Eğer bu kasetlerin aptalca oldugunu düşünüyorsanız zaten pek faydası olmayacaktır.

Peki ya yağların göğüslere gitmesi , kan akışının hızlanması olayının aslı nedir? Bunlar sanıldıgı gibi doğal olmayan, zorlamayla olan şeyler değildir. Öncelikle kanı ele alalım. Göğüsler cinsel organlardır. Cinsel olarak aktif olan bir kadın seks sırasında göğüslerinin uyarıldıgını söyler tıpkı erkeğin cinsel organının uyarılması gibi. Cilt kan damarları gibi esnek ve değişkendir. Diyelim ki hiç uyarılmadı şimdiye kadar ve göğüsleriniz kanla dolmadı. O zaman küçük olur ve o şekilde kalırlar. Fakat diyelim ki düzenli bir seks hayatınız var, her gun göğüslerinizdeki damarlar yoğun olarak kanla doluyor ve kan damarları genişledikçe içindeki yağları dışarı itiyor. Kan akışı normale döndüğünde, göğüsler tekrar küçülecektir fakat baştaki kadar minik olmaz. Her kan akışının hızlanışında kan damarları dolar ve diğer şeyleri dışarı iter. Ve her seferinde herşey tamamen eski yerine dönmez ve göğüsler eskisine oranla biraz daha büyümüş olurlar.

Yani, kendi kendini cinsel olarak uyarabilen ve kan akışının yavaş oldugu bölgelerde onu hızlandırabilen kadın göğüslerini bu yolla dolgunlaştırabilir ve bu olay ses kasedi yardımıyla da olur genellikle. Kasedi dinledikçe göğüsleri ısınacak ve sızlayacaktır. Evet, kaset dinleme bitince, kan tekrar eski haline döner , fakat bunu gunluk olarak yaparak göğüsler zamanla şişecek ve dolacaktır.

Yağların transferi benim için inanması biraz güç olan birşey. Fakat 30 yaşını geçen her kadının söyleyebileceği gbi , vücut belli süreçlerde yağı belli yerlere depolamaya programlanmıştır. 30 yaşının altındaki kadınların yağları genelde belde birikmez. Ama 30 u geçince bel yağ toplamaya başlar. Bu onların çocuklarını sağlıklı bir şekilde buyutebilmeleri için vücudun kendiliğinden geliştridgi bir süreçtir. Ergenliği ele alalım. Ergenlikten önce yağ göğüslerde depolanmaz. Bütün vücuda dağılır. Ama ergenlik başladıgında yağ nereye gideceğini iyi biliyordur VE POOOFF , direk göğüslere gider. Bu gidişat ne zaman son bulur? vücut yeteri kadar yağın depolandığını nasıl bilir? Bunlar vücut gelişim sürecidir ve ne zaman nereye yağ götüreceğine karar verir.

Bunu, yani bu gidişatı kontrol eden ve yeteli olduguna kendi istegimizle karar vermemizi sağlayacak birşeyler olmalıdır.

Yağ mevzusu doğru olur mu bilemem ama doğru olmasa bile, diğer sağlık hususları kesinlikle doğrudur. O zaman ihtiyacımız olan şey sizi destekleyecek ve sevebileceğiniz göğüslere sahip olmanızı sağlayacak ses kasetleri. Bu sizin vitaminlerinizi almanıza, doğru sütyen giymenize, düz ve dik durmanıza ve özgüveninizi kazanmanıza yardımcı olacaktır. Sadece bunlar, göğüslerinizin görünümünü buyuk ölçüde güzelleştirecektir.

5. Günlük tutmak:

Günlük tutmanın , hedefinize ulaşmanıza ve kişisel gelişiminize yardımcı olduğu araştırmalarla kanıtlanmış bir gerçektir. Göğüslerinizin sağlıklı olmasını istiyorsanız bu kesinlikle kişisel gelişim programı ile ve belirlenen bir hedef doğrultusunda olur. Bu yuzden gunluk tutmak sizi hedefinize götürecek yoldur.

Aşağıdakilerin hepsini (kendi yaptıklarnızı) başlama tarihiniz ve zamanlarıyla beraber not edin:

* günlük vitamin alımı
* egzersizler ( kızlar buna da bir önerim olcak )
* dinlenen ses kasetleri
* kullanılan masaj kremleri
* yapılan diğer aktiviteler
* genel ruh haliniz ve düşünceleriniz/ tutumunuz

Haftada bir kendinizi ölçün. Hem tartılın hem de mezura yardımıyla göğüslerinizin ölçümünü yapın. Siz not tuttukça ilerlemenizi görmek daha da kolaylaşacaktır.

vayy bu yazı çok iyi oldu canım tekrardan çooooooooooooookkkkkkkk teşekkür ederim.neler varmış bilmediğimiz :)

kızlar benim ilk 21im bitti.
çarşamba günü 2. 21e başlıycam.
bu arada çok fazla ağrım yada büyüme olmadı şu ana kadar. ama 2. 21de daha fazla büyüme olur diye devam edicem bakalım bu sefer olsun !

kızlar benim ilk 21im bitti.
çarşamba günü 2. 21e başlıycam.
bu arada çok fazla ağrım yada büyüme olmadı şu ana kadar. ama 2. 21de daha fazla büyüme olur diye devam edicem bakalım bu sefer olsun !

cnm bes ay yenı bıttı bu gunlerde ıstedıgım gıbı dolgunluk yenı olusmaya basladı yanı dusun oyle bı anda olmuyo az az oluyo bırıkınce hos gorunuyo gozune cunku yavas ve az oluyo dolgunluklar :KK34:bu ay son gelen dolgunluk super oldu valla cnm :KK16:

2.21'im de yeni bitti

artık 2 haftalık ara süresince büyüme bekliyorum :63:

cnm bes ay yenı bıttı bu gunlerde ıstedıgım gıbı dolgunluk yenı olusmaya basladı yanı dusun oyle bı anda olmuyo az az oluyo bırıkınce hos gorunuyo gozune cunku yavas ve az oluyo dolgunluklar :KK34:bu ay son gelen dolgunluk super oldu valla cnm :KK16:

anladım canım.
zaten ilk 21de çok şey beklemiyordum.

kızlar bnm ilk 21 bitti 2 gün hiç dinleyememiştim o yüzden ayrıca iki gün daha dinledm. bende hala hiç bi değişim yok :KK14: büyüme yok dolgunluk yok ağrı sızı yok hiçbir şey yok :KK14: hemde fazla bile dinliyorum saati tam dolduruyorum yani ama yinede olmuyo:KK14: ufak bi belirti olsa diycem ki zamnla olur yavaş yavaş ama nerdeee. doktora da gittim tahlil yaptırdım bütün değerlerm normal çıktı doktorda bişeyin yok diyip gnderdi tabi :KK14: östrojen takviyeli şeyler kullanmak da kansere yol açarmış hormonlarım normal olduğu için. napıcam ben yaa :84:

:kızlar aslında göğüs ölçümüzü saptamak için meme üstünü ölçmemize gerek yok.bi siteden alıntı olarak size şunu sunmak isiyorum:

Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı memelerinizin altından göğüs kafesine çepeçevre dolayın.
Mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak biçimde geçmesine özen gösterin.

Örneğin çevre ölçünüz 76 ise kullanmanız gereken sütyen 80 beden olmalıdır.
Sütyen bedenleri 5 cm’lik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst bedene yuvarlanır.

Meme altı çevresi Sütyen bedeni

***70 cm. ve altı 70
***71-75 cm.arası 75
***76-80 cm. arası 80
***81-85 cm.arası 85
***86-90 cm arası 90
***91-95 cm.arası 95
***96-100 cm. arası 100

Sütyen cup (bone) ölçüsünü bulmak
Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin
. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır.
Bu aradaki fark cup ölçüsünü verir.yani meme ucu ölçüsünden sırt ölçüsünü çıkararak cupı buluyoruz

Fark Cup ölçüsü

***6.5 cm’den küçükse A
***6.5-13 cm. arası B
***14 – 19.5 cm. arası C
***19.5-26 cm. arası D
***26 cm’den büyükse DD

Örneğin meme altı çevrenizin 73 cm, meme üstü çevrenizin 86 cm olduğunu varsayalim.
İki ölçü arasındakı fark 11 cm olduğundan cup ölçünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçünüz 75B’dir. Eğer sütyende cup belirtilmemişse B olarak düşünülebilir. Zaten kadınların çok büyük bir çoğunluğu B cup ölçüsünü kullanmaktadır.

"benim ki de 75 b çıktı kızlar":83:

selam kizlar..

benim de tekrar ölcümü almam gerekiyor..

son bir ayda gögüslerimin sanki icleri bosalmis gibi geliyor bana..

bayagi bir zayifladim ona bagliyorum..

ama bu durum beni deli ediyo =))

ölcülerimi tekrar alip geri gelicem kizlar..

Arkadaşlar başka yerlerde de açıklanmıştır eminim ama, beden ölçüsü 70 olup da neden 70 beden sütyen dar geliyor diye boşuna dertlenmeyin. Çünkü sütyen ölçünüzü yanlış hesaplıyorsunuz. Şöyle ki;

Sütyen ölçünüz iki değerden oluşur. Beden ve cup (bone) ölçüsü. Beden ölçüsü vücut büyüklüğü ile ilgiliyken cup ölçüsü göğüs büyüklüğüyle ilgilidir.

Beden ölçünüzü nasıl bulursunuz?

Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı göğüslerinizin altından göğüs kafesine çepeçevre dolayın. Mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak biçimde geçmesine özen gösterin. Bulduğunuz rakama 5 ekleyin. Bu değer sizin beden ölçünüzü verecektir.

Örneğin çevre ölçünüz 75 ise kullanmanız gereken sütyen 80 beden olmalıdır. Sütyen bedenleri 5 cm''lik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst beden alınmalıdır.

Göğüs altı çevresi --> Sütyen bedeni
70 cm. ve altı --> 70
71-75 cm.arası -->75
76-80 cm. arası -->80
81-85 cm.arası -->85
86-90 cm arası -->90
91-95 cm.arası -->95
96-100 cm. arası -->100

Sutyen cup (bone) ölçüsünü bulmak

Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez göğüslerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen göğüs altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır. Bu değerden beden ölçüsünü çıkarın, farkı bulun. Bu fark cup ölçüsünü verir.

Fark Cup ölçüsü
2,5 cm ise -->A
5 cm ise -->B
7,5 cm ise -->C
10 cm ise -->D
12,5 cm ise -->DD

Örneğin göğüs altı çevrenizin 75 cm, göğüs üstü çevrenizin 85 cm olduğunu varsayalım. Sütyen bedeniniz 75+5=80 olacaktır. 85-80=6 ise cup ölçünüzü verecektir. Bu fark da B cupuna denk gelmektedir. Dolayısı ile sutyen ölçünüz 80B'dir.

ben anlayamadim kizlar...

bu ölcüye göre 75D cikiyor ki bu asla ve asla dogru degil bende
diger arkadasin paylastiginda ise 75B cikiyor ama B cup de bazilari sIkiyor bazilari tam oluyor
75C cup giyince yine bazilari oluyor bazilarini tam doldurmuyor
iyice kafam karisit :S

Bana etkisi çok mu çabuk oldu acaba ?
Aşırı büyük değildi göğüslerim ama çok memnundum.
Gayet hoş duruyorlardı.
Sonraa, kilo verirken bir baktım minicik kaldılar, söndüler resmen.
Ama oturup ağlayacaktım.
Hala ne bulursam yiyip tekrar kilo almayı bile düşündüm derken bu telkinleri buldum.
1 hafta falan oldu.
Günde yaklaşık 8 saat dinliyorum ve eski formundan da iyi.
Çok memnunum şu halinden.
Yine de tamamlayayım süreyi diyorum bakalım neler olacak daha ..

kızlar bnm ilk 21 bitti 2 gün hiç dinleyememiştim o yüzden ayrıca iki gün daha dinledm. Bende hala hiç bi değişim yok :KK14: Büyüme yok dolgunluk yok ağrı sızı yok hiçbir şey yok :KK14: Hemde fazla bile dinliyorum saati tam dolduruyorum yani ama yinede olmuyo:KK14: Ufak bi belirti olsa diycem ki zamnla olur yavaş yavaş ama nerdeee. Doktora da gittim tahlil yaptırdım bütün değerlerm normal çıktı doktorda bişeyin yok diyip gnderdi tabi :KK14: östrojen takviyeli şeyler kullanmak da kansere yol açarmış hormonlarım normal olduğu için. Napıcam ben yaa :84:

cnm sabırlı ol bıraz ıkıncıden sonra cıkıyo cogu ınsanda yanı mutlaka er yada gec herkesde etkı edıyo merak etme:KK34:

X