Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu telkin gün içinde ''aralıklı'' toplam 6 saat dinlense olur değilmi?konuyu yeni gördüm çok sayfa var hepsini tek tek okumak mümkün değil.yardımcı olursanız sevinirim
canım çoooooooooooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim.bişeye başlıyosak doğru düzgün olsun :)
kızlar benim ilk 21im bitti.
çarşamba günü 2. 21e başlıycam.
bu arada çok fazla ağrım yada büyüme olmadı şu ana kadar. ama 2. 21de daha fazla büyüme olur diye devam edicem bakalım bu sefer olsun !
vayy bu yazı çok iyi oldu canım tekrardan çooooooooooooookkkkkkkk teşekkür ederim.neler varmış bilmediğimiz :)
cnm bes ay yenı bıttı bu gunlerde ıstedıgım gıbı dolgunluk yenı olusmaya basladı yanı dusun oyle bı anda olmuyo az az oluyo bırıkınce hos gorunuyo gozune cunku yavas ve az oluyo dolgunluklar bu ay son gelen dolgunluk super oldu valla cnm
:kızlar aslında göğüs ölçümüzü saptamak için meme üstünü ölçmemize gerek yok.bi siteden alıntı olarak size şunu sunmak isiyorum:
Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı memelerinizin altından göğüs kafesine çepeçevre dolayın.
Mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak biçimde geçmesine özen gösterin.
Örneğin çevre ölçünüz 76 ise kullanmanız gereken sütyen 80 beden olmalıdır.
Sütyen bedenleri 5 cmlik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst bedene yuvarlanır.
Meme altı çevresi Sütyen bedeni
***70 cm. ve altı 70
***71-75 cm.arası 75
***76-80 cm. arası 80
***81-85 cm.arası 85
***86-90 cm arası 90
***91-95 cm.arası 95
***96-100 cm. arası 100
Sütyen cup (bone) ölçüsünü bulmak
Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez memelerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin
. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen meme altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır.
Bu aradaki fark cup ölçüsünü verir.yani meme ucu ölçüsünden sırt ölçüsünü çıkararak cupı buluyoruz
Fark Cup ölçüsü
***6.5 cmden küçükse A
***6.5-13 cm. arası B
***14 19.5 cm. arası C
***19.5-26 cm. arası D
***26 cmden büyükse DD
Örneğin meme altı çevrenizin 73 cm, meme üstü çevrenizin 86 cm olduğunu varsayalim.
İki ölçü arasındakı fark 11 cm olduğundan cup ölçünüz B olmalıdır. Dolayısı ile sütyen ölçünüz 75Bdir. Eğer sütyende cup belirtilmemişse B olarak düşünülebilir. Zaten kadınların çok büyük bir çoğunluğu B cup ölçüsünü kullanmaktadır.
"benim ki de 75 b çıktı kızlar":83:
Arkadaşlar başka yerlerde de açıklanmıştır eminim ama, beden ölçüsü 70 olup da neden 70 beden sütyen dar geliyor diye boşuna dertlenmeyin. Çünkü sütyen ölçünüzü yanlış hesaplıyorsunuz. Şöyle ki;
Sütyen ölçünüz iki değerden oluşur. Beden ve cup (bone) ölçüsü. Beden ölçüsü vücut büyüklüğü ile ilgiliyken cup ölçüsü göğüs büyüklüğüyle ilgilidir.
Beden ölçünüzü nasıl bulursunuz?
Göğüs çevrenizin ölçüsünü almak için mezurayı göğüslerinizin altından göğüs kafesine çepeçevre dolayın. Mezuranın göğüslerin altından ve sırtınızda düz, yatay bir çizgi oluşturacak biçimde geçmesine özen gösterin. Bulduğunuz rakama 5 ekleyin. Bu değer sizin beden ölçünüzü verecektir.
Örneğin çevre ölçünüz 75 ise kullanmanız gereken sütyen 80 beden olmalıdır. Sütyen bedenleri 5 cm''lik birimler halinde yükseldiğinden ana birimi geçen değerlerde bir üst beden alınmalıdır.
Göğüs altı çevresi --> Sütyen bedeni
70 cm. ve altı --> 70
71-75 cm.arası -->75
76-80 cm. arası -->80
81-85 cm.arası -->85
86-90 cm arası -->90
91-95 cm.arası -->95
96-100 cm. arası -->100
Sutyen cup (bone) ölçüsünü bulmak
Mezuranızı yine sırttan öne doğru, ancak bu kez göğüslerinizin ucundan (üstünden) geçecek biçimde çevreleyin. Çıkacak olan değer, birinci aşamada elde edilen göğüs altı çevresi değerinden daha fazla bir uzunluk olacaktır. Bu değerden beden ölçüsünü çıkarın, farkı bulun. Bu fark cup ölçüsünü verir.
Fark Cup ölçüsü
2,5 cm ise -->A
5 cm ise -->B
7,5 cm ise -->C
10 cm ise -->D
12,5 cm ise -->DD
Örneğin göğüs altı çevrenizin 75 cm, göğüs üstü çevrenizin 85 cm olduğunu varsayalım. Sütyen bedeniniz 75+5=80 olacaktır. 85-80=6 ise cup ölçünüzü verecektir. Bu fark da B cupuna denk gelmektedir. Dolayısı ile sutyen ölçünüz 80B'dir.
kızlar bnm ilk 21 bitti 2 gün hiç dinleyememiştim o yüzden ayrıca iki gün daha dinledm. Bende hala hiç bi değişim yok Büyüme yok dolgunluk yok ağrı sızı yok hiçbir şey yok Hemde fazla bile dinliyorum saati tam dolduruyorum yani ama yinede olmuyo Ufak bi belirti olsa diycem ki zamnla olur yavaş yavaş ama nerdeee. Doktora da gittim tahlil yaptırdım bütün değerlerm normal çıktı doktorda bişeyin yok diyip gnderdi tabi östrojen takviyeli şeyler kullanmak da kansere yol açarmış hormonlarım normal olduğu için. Napıcam ben yaa :84: