- 25 Mart 2011
- 188
- 9
diyelimki işe yarıyor sorarmısın arkadaşa şirinecim öylemi duruyor maskemi yapıyor hemen yıkıyormu nasıl kullanıcaz bu doğal kremi...
diyelimki işe yarıyor sorarmısın arkadaşa şirinecim öylemi duruyor maskemi yapıyor hemen yıkıyormu nasıl kullanıcaz bu doğal kremi...
evet yaaa boşaltılanda ziyan olmuş. şimdiye kadar şişeye doldurup krem yerine onu sürseydik ohooooo
Ama benim gibi bekarlar napck hayıt tohumu iciyorum bende 3 gündür onun bari faydası olsaaaa
ya o nasıl kullanılır. ben nasıl derim eşime üst tarafa doğru gönder diye Allahallah nasıl yapıcam yahuuu
ya o nasıl kullanılır. ben nasıl derim eşime üst tarafa doğru gönder diye Allahallah nasıl yapıcam yahuuu
ayyy çok güldürdün beniiiiiiçatlıcam şimdi...çaktırmadan yaparsın ya nolcak.4 beden az mı
aslında haklısın 4 beden içi değer
çaktırmadan tutup kendiimemi çeksem
ahaahha ilahi kızlar koptum ya neler konuşmuşsunuzValla ben bekarım daha bilemicem yapan bilir Ama tesadüf olmasın kızlar ne biliyim daha önce hiç duymamıştım da ondan diyorum ben böyle bişey olsa herkes bilmezmiydi
başaks ben şirine 55 arkadaş anlattım yöntemi ama üyeler mesaj göndremeiyorum eğer varsa bir mail adresin yazabilirm uygulamalı yada şirine55 arkadaşatan öğrenebilirisn,.
başaks ben şirine 55 arkadaş anlattım yöntemi ama üyeler mesaj göndremeiyorum eğer varsa bir mail adresin yazabilirm uygulamalı yada şirine55 arkadaşatan öğrenebilirisn,.