- 18 Eylül 2010
- 358
- 4
Yok gercekten sevmiyor denizdeki duba gibi ne o oyle kocaman diyor.d
belki çok büyükler için diyordur onu.gerçekten çirkin oluyor.ama 85 beden dolgun seksi bir göğüse hir bir erkek hayır demez biz bile imrenirken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de erik gibi degil portakal gibi olsun istiyorum ama malesef olan bu:/
arkadaşlar 100 mesaj yazmadığımdan dolayı üyelere yani sizlere özel mesaj gönderemiyorum ben öncelikle ilk 1-2 ay göğüs büyütücü krem kullandım günden 2 defa ve son olaak başka bişey uyguladım ama bunu burda yazmam mümkün değil ancak 100 mesaja ulaştığımda sizlere özel mesaj yoluyla bildiririm durum bu :) umarım hepiniz dilediğiniz ölçülere kavuşursunuz.
arkadaşlar kullanmış olduğum diğer yöntemi sadece evli bayanlar uygulayabilir,ama bunu maalesef sizlere yazamıyorum.ama anlamışsınızdır artık herhalde.
dur ya ümidini yitirme hemen.bakalım sevtap arkadaş nasıl büyütmüş.belki telkinle birlikte onun yöntemini uygularsak işe yarayabilir.inşallar bizimde uygulayabileceğimiz bir şeydir.buraya yazamam felan dedi ya.off çok merak ettim
arkadaşlar kullanmış olduğum diğer yöntemi sadece evli bayanlar uygulayabilir,ama bunu maalesef sizlere yazamıyorum.ama anlamışsınızdır artık herhalde.
bi dakka ya ben de 2.5 yıllık evliyim ama hiç bişi anlamadım neymiş evli olanların yapabileceği. ben neden anlamadım saf mıyım yoksa. arkadaşlar lütfen anlayan özel msj atsın:84::84:
kızlar sevtapa sordum öğrendim.ona size anlatıp anlatamayacağımı sordum ama cevap vermedi.ben de sizi merakta bırakmamak için açıklıyorum.umarım bana kızmaz
kızlar merak edilen yöntem eşinin göğüslerine boşalmasıymıs..
kızlar sevtapa sordum öğrendim.ona size anlatıp anlatamayacağımı sordum ama cevap vermedi.ben de sizi merakta bırakmamak için açıklıyorum.umarım bana kızmaz
kızlar merak edilen yöntem eşinin göğüslerine boşalmasıymıs..
nasıl yani bunun nasıl bir etkisi olabilirki boşunamı ziyan etmişiz şimdiye kadar o kadar kremi