- 18 Eylül 2010
- 358
- 4
bende özel mesaj yazamıyorum şirine bizede mesaj agtabilirsen çok sevinirim yada mail adresim zceylani@hot...... gerçekten çok merak ettim
kızlar anlattım ya eşi göğüslerine boşalıyormuş diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende özel mesaj yazamıyorum şirine bizede mesaj agtabilirsen çok sevinirim yada mail adresim zceylani@hot...... gerçekten çok merak ettim
canım ben anlattım da zaten.sen uygulamalı nasıl anlatcan ben onu anlamadım
cnm ben olayın nasıl gerçekleştiğini merak ediyorum . eşi olaydan haberdar mı
nedense bu arkadasın erkek oldugunu dusunuyorum formdakı dıger yazılarını da okudum ayrıca cok da sacma hem zaten 4 beden buyurmu yaa dalga gececek kendıne eglencelık baska yer bul burda ınsanlar cıddı seylerle ugrasıyo her duydugumuza sazan gıbı atlıyoruz yanı kızlar
kızlar sevtapa sordum öğrendim.ona size anlatıp anlatamayacağımı sordum ama cevap vermedi.ben de sizi merakta bırakmamak için açıklıyorum.umarım bana kızmaz
kızlar merak edilen yöntem eşinin göğüslerine boşalmasıymıs..
Ben de sanmıyorum ne biliyim bu kadar kolay olsa ohoo küçük memişli kimse kalmazdı:)))
yaa kafa buluyo bızımle kızlar yaa anlayın lutfen boyle sacma bısey olurmu yaa cokda tıksınc ayrıca telkını dınleyın sız takılmayın baska seylere ıyı kotu yavas falan buyutuyo ıste
tiksinç mi çok yanlış bir kelime hiçte tiksinç değil diğer arkadaşın dediği gibi çok kıymetli bir sıvı bence
yaa kafa buluyo bızımle kızlar yaa anlayın lutfen boyle sacma bısey olurmu yaa cokda tıksınc ayrıca telkını dınleyın sız takılmayın baska seylere ıyı kotu yavas falan buyutuyo ıste
nezcim de burdaymış :)
arkadaşlar bir ara buralarda protein içeren pedlerden bahsedilmişti hatırlayanınız var mı bilmiyorum.pedler sütyen içine yerleştiriyor ve meme bu proteini sabaha kadar emiyordu.böylece göğüsler büyüyordu.
demek ki protein meme için önemli.
o günlerde protein tozunu içten ve maske şeklinde kullansam mı diye düşünmüş,sonra unutmuştum başka meselelere odaklandığım için.(benim böyle arada bir ilginç fikirlerim gelir .saçma gibi görünür ama doğru çıkarlar genellikle :))
şimdi yazdıklarınızı okudum.sperm nedir? PROTEİN :)
bu nedenle cildine ve saçına sürenleri bile duymuştum :))
güldüğüme bakmayın ben duyduğum birşeyi yargılamam.saçma demem hemen.özelliklede bu konuda bilgim ve deneyimim yoksa! asıl saçma olan hiç bilgimiz ve tecrübemiz olmayan bir konuya SAÇMA diyebilme cehaletidir bence.
neyse doğru olabileceğini düşünüyorum.evli arkadaşlar deneyebilir bence:)
bekarlar da pretein tozunu deneyebilir.hem maske olarak hem de içten kullanım ile.
tabi bunları kullanırken kan dolaşımını uyarmak şartıyla !!!
bu çok önemli..çünkü kan dolaşımının en az olduğu bölge memelerdir.(hareket eksikliğinden dolayı) yoksa tükettiğiz herşey memeye uğramadan bedeninizden çıkıp gider !!!
e üstüne birde telkin..daha ne olsun :)
şu sınavım geçsin,işsiz de kalmışken ! bende yapayım bari birşeyler. protein alamam belki ama biliyorsunuz benim de farklı meziyetlerim var:) bende onları kullanıp açığı kapatırım :))
hepinize kolay gelsin:)