Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hangı yontemle ve ne kadar zamanda gectın cnm

bunu burdan dinIediğin teIkinIemi yaptın. ? 70 den 90 a gecmek waww bende bu durumdan müzdaribim sitede doIanırken dikkatimi cekti. sonuc aIan var ama senin bariz bi geIişme oImuş nasıI başardın öğrenebiIirmiyim?

nnasıl kilo aldın cnm ??

arkadaşlar 2 gündür dinleyemiyorum fakat göğüslerim hiç inmedi.bu sabah ölçtüğümde tam 83 cm geldi.ben 77 ile başlamıştım.fakat önceki yazılarımda dediğim gibi ben önce kremle başlayıp sonra telkin takviyesi yapmaya başladım.büyük bir azimle devam edin bence gerçekten insanın bilinçaltının yapamıyacağı birşey yok diyorum.insan isterse olabiliyormuş.

o zaman tvdeki ünlülere tşk edelim yok yok etmeyelim sinir oluyorum onlara. onlar olmasa böyle sorunlar olmayacak belki de defolsun hepsi
ayrıca 70'ten 90'a bayağı yol var canım ya hayal gibi geldi bana. ancak silikonla olur heralde.:95::95:
umarım ben yanılıyorumdur. ve inşallah sen bize bu yöntemi anlatırsın ve biz de uygularız.
çok ihtiyacımız vaaar

nasıl yani hangi yöntemle çok çabuk sonuç almış gibi yazmışsın estetik falanmı ????

ELCLONE
harika bilgiler paylaşmışsın. tam bizi anlatıyor. gerçekten arayıpta bulamadığımız bilgiler. ses dosyası ile göğüse yağların gitmesi ile kan akışı ile olabileceğini çok güzel anlatmış
gerçekten arkadaş lar burada hepimiz bir yola girdik gidiyoruz ama öyle bilinçsiz anlamadan dinlemeden okumadan yapmıyoruz bu işi. ve çok şanslıyız burada bilgili arkadaşlarımız çok. araştıran arkadaşları tebrik ediyorum. hepimiz elimizden geldiğince paylaşıyoruz birşeyleri. eminim bi gün bu çabalayan arkadaşlarla hepimizin göğüsleri çekici hoş ve istediğimz boyutta olacak. kendimize güvenimiz gelecek Allah'ın izniyle. bu topiğe yeni "bezelye memişli" arkadaşlar katılacak o zaman da bu topikte görüşelim olur mu

Son düzenleme:

telkini dinledin ve 70 den 90 a mı çıktın ? bu gerçekse bende yeniden başlıyım bırakmıştım cevap ????

off olaya bak 4 beden mi büyümüş yani.hemde doğal yoldan canım acilen bizimle de paylaş yaptıklarını nolurrrr.....

2. 21 gün bitmek üzere ve bende hala en ufak bir değişiklik yok

hiç mi yok cnm. ama üzülme ve umudunu yitirme lütfen. elclone arkadaşımızın paylaştığı bilgileri okudun mu? telkinin etkisini apaçık anlatmış. ve önemli şeylerden biri de inanmak. lütfen sabırla ve inatla inan:82:

arkadaşlar 100 mesaj yazmadığımdan dolayı üyelere yani sizlere özel mesaj gönderemiyorum ben öncelikle ilk 1-2 ay göğüs büyütücü krem kullandım günden 2 defa ve son olaak başka bişey uyguladım ama bunu burda yazmam mümkün değil ancak 100 mesaja ulaştığımda sizlere özel mesaj yoluyla bildiririm durum bu :) umarım hepiniz dilediğiniz ölçülere kavuşursunuz.

aman ALLAH ım nasıl bi yöntemdir canım bu yaa merak ettim valla ipucu falan yok muuu noooooooolur 2,5 haftadır dinliyorum kaşıntıdan başka bişey yok henüz başka şeylerde yaptığım halde

yaa olmaz öyle azıcık ucundan gösterip kaçmak 100 mesajı bekleyemem ben daha çok var sen dolaylı yoldan anlatsan hatta ima etsen biz anlarız şurda kız kızayız anlat gitsin işte :86: :86: :86:

yazz sonra mesaj düzenleden siiillll

yani 70tan 90'a çıktığın gerçek!!! AllahAllah çok merak ettim yaww nasıl oluyor ya silikon taktırsan anca olur. yoksa o kadar mümkün değil. canım mesaj sayısı doldurma topiği var lütfen orda doldur hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…