Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım ben anlattım da zaten.sen uygulamalı nasıl anlatcan ben onu anlamadım

Konu git gide uçuyo yalnız telkinden nerelere geldi Arkadaş da nasıl büyüttüğü konusunda düşüncesini paylaymış sağolsun tabii de ben evlensem de telkini tercih ederim mutluyum ben telkinimle büyük konuşmıyım da böykk Artık ilgilenen arkadaşlar bakar bişey oluyomu diye

Bu arada anneme hayıt aldırdım telkinle beraber götürücem kızlar bi sonuç alırsam paylaşırım sizle =)

nedense bu arkadasın erkek oldugunu dusunuyorum formdakı dıger yazılarını da okudum ayrıca cok da sacma hem zaten 4 beden buyurmu yaa dalga gececek kendıne eglencelık baska yer bul burda ınsanlar cıddı seylerle ugrasıyo her duydugumuza sazan gıbı atlıyoruz yanı kızlar

Son düzenleme:

Ben de sanmıyorum ne biliyim bu kadar kolay olsa ohoo küçük memişli kimse kalmazdı:)))

anlamadım ben bu işi
dediğim gibi mucize olması lazım ancak. bunu ancak silikon başarır

suan bunu asIa deneyemem..benim gebeIik böIümünde de bir cok payIaşımım var .aynı zamanda bebek sahibi oImak için ugraşıyorum.. o kıymetIi sıvıyı
göğüsIerime harcayamam maIesef... ama öğrendiğimiz iyi oIdu merakmız gitti ohhhhh beee

Ben de sanmıyorum ne biliyim bu kadar kolay olsa ohoo küçük memişli kimse kalmazdı:)))

yaa kafa buluyo bızımle kızlar yaa anlayın lutfen boyle sacma bısey olurmu yaa cokda tıksınc ayrıca telkını dınleyın sız takılmayın baska seylere ıyı kotu yavas falan buyutuyo ıste

vay beee neler öğrencezz bu telkin bende inanılmaz işe yaradı aslında biraz daha büyüse güzel olur ben denicem yazarım buraya kızlar :86:

nezcim de burdaymış :)
arkadaşlar bir ara buralarda protein içeren pedlerden bahsedilmişti hatırlayanınız var mı bilmiyorum.pedler sütyen içine yerleştiriyor ve meme bu proteini sabaha kadar emiyordu.böylece göğüsler büyüyordu.
demek ki protein meme için önemli.
o günlerde protein tozunu içten ve maske şeklinde kullansam mı diye düşünmüş,sonra unutmuştum başka meselelere odaklandığım için.(benim böyle arada bir ilginç fikirlerim gelir .saçma gibi görünür ama doğru çıkarlar genellikle :))

şimdi yazdıklarınızı okudum.sperm nedir? PROTEİN :)
bu nedenle cildine ve saçına sürenleri bile duymuştum :))
güldüğüme bakmayın ben duyduğum birşeyi yargılamam.saçma demem hemen.özelliklede bu konuda bilgim ve deneyimim yoksa! asıl saçma olan hiç bilgimiz ve tecrübemiz olmayan bir konuya SAÇMA diyebilme cehaletidir bence.

neyse doğru olabileceğini düşünüyorum.evli arkadaşlar deneyebilir bence:)
bekarlar da pretein tozunu deneyebilir.hem maske olarak hem de içten kullanım ile.
tabi bunları kullanırken kan dolaşımını uyarmak şartıyla !!!
bu çok önemli..çünkü kan dolaşımının en az olduğu bölge memelerdir.(hareket eksikliğinden dolayı) yoksa tükettiğiz herşey memeye uğramadan bedeninizden çıkıp gider !!!

e üstüne birde telkin..daha ne olsun :)

şu sınavım geçsin,işsiz de kalmışken ! bende yapayım bari birşeyler. protein alamam belki ama biliyorsunuz benim de farklı meziyetlerim var:) bende onları kullanıp açığı kapatırım :))
hepinize kolay gelsin:)

yaa kafa buluyo bızımle kızlar yaa anlayın lutfen boyle sacma bısey olurmu yaa cokda tıksınc ayrıca telkını dınleyın sız takılmayın baska seylere ıyı kotu yavas falan buyutuyo ıste

tiksinç mi çok yanlış bir kelime hiçte tiksinç değil diğer arkadaşın dediği gibi çok kıymetli bir sıvı bence

vayyy be neler olmuş kızlar bende ilk defa duydum onca yıldır evliyim hiç duymamıştım bikere iğrenç geldi bana ikincisi bu kocaya nasıl sölenir o pek hoşlanır bu durumdan ama gel fantazimi yapalım diyecennn

kızlar 2 gündür kaburgalarımda özellkle şu göğsün orta kısmına dnek gelen yer var yaa oralada acaip bi ağrı hissediorum vee kolum da bi kaç gecedir aşırı derecede ağrıo ve uyuşuo telki,nden kaynaklı mıdır

aycangül'ü topiğmizde görmek ne güzel biz de burda memişlerimizi büyütüyoruz işte napalım
sen de de çok güzel bilgiler var cnm. o sıvıda demek protein var. demek o yüzden işe yarıyor olabilir. b,ilgilerin için tşkler cnm. yine bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…