Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ya kızlar tahta gibi diyosunuzda o kadar küçük mü yahu göğüsleriniz? :26:
Ben 80 kullanıyorum.(Destekli) Eğer desteksiz olursa 75 oluyo.
Südyen giymediğimde bile göğüslerim var. :26:

70 A diyorum yahu 80-85'e razıyım ben

Ay allahım! Güleyim mi halimize üzüleyim mi bilemedim valla.
hedefim 90 benmdeD:D:d

Ben şu 80 dolgusuz sutyeni bir taşarak dolduruyum da şükür der bırakırım.
Yaş 20, 90 dersem ilerde ne olur? Sonra çoluk çocuk, şişmanlama derken 100 olur aman yok yok.
Ben çok büyük istemiyorum sarkık dolaşmak istemiyorum. Alışmışız bir kere yuvarlak göğüse.

Ya kızlar tahta gibi diyosunuzda o kadar küçük mü yahu göğüsleriniz? :26:
Ben 80 kullanıyorum.(Destekli) Eğer desteksiz olursa 75 oluyo.
Südyen giymediğimde bile göğüslerim var. :26:

işte südyensiz otururken ehh biraz ele geliyoda, yatınca oğlan çocuğu gibi hissediyorum

kızlar 90 ı kafanıza yerleştirmeyin yahu, ne kadar istersek o kadar büyüyomuş. bunun bi de yaşlılığı var Allah nasip ederse. bu kez de sarkıp dizlerimize kadar inerler o zaman telkinle de toplayamayız mazallah.

Kızlar melodiyi dinlerken içinizden mutlu, inançlı ve pozitif bir şekilde göğüslerim büyüyor diye düşünün.
O kadar faydası oluyor ki..

Son düzenleme:

canımm 90 şakaydı :) büyüsünde ALLAHN iznyleeee başka bşy istemiyormm suann biraz vrdaa aralarnda çok bşlukk vrr nedn birleşk değller sankii o yzdnnde küçk grünüyo

işte südyensiz otururken ehh biraz ele geliyoda, yatınca oğlan çocuğu gibi hissediyorum

Dediğinize katılıyorum. :18:

Aman Allah korusun.

ben zaten minyonum 85 yeter bana 90 kaldırmaz vücudum hemde orantısız olur 1 beden büyüse tamamdır

90 numara göğüsler çok sarkık duruyor ya.
Göğüs dediğin 80-85 civarında.
Diri ve yusyuvarlak olucak.

Kızlar melodiyi dinlerken içinizden mutlu, inançlı ve pozitif bir şekilde göğüslerim büyüyor diye düşünün.
O kadar faydası oluyor ki..

bende onu soracaktım. dinliyorum ama bi yandan da çalışıyorum yada gece uyuyorum. zihnimi ona yönlendirmessem ne kadar faydalı olabilirki bilmiyorum

bende onu soracaktım. dinliyorum ama bi yandan da çalışıyorum yada gece uyuyorum. zihnimi ona yönlendirmessem ne kadar faydalı olabilirki bilmiyorum

Yatarken göğüslerine odaklan büyüdüğünü düşün öyle yat canım benim.
Bu melodiyi dinlerken önemli olan pozitif bir şekilde düşünmeniz ve inanmanız

ahaha ben yerleştiremiyom bile de, hani valla yaşlanayım da dizlerime değsin dert değil diyesim var

o zamanda göğüs küçültme/toparlama amelyatı oluruz ne var ki (laf aramızda forumdaki en çok kıskandığım hatunlar onlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…