Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bende telefonuma yükleyip öyle dinlemeye karar verdim zaten sahurdan sonra bi uyuyorum 8 saat yalnız arkadaslar ben suan zayıflamayada ugrasıyorum insallah göğüs büyütüm derken egzersizler daha ağır basıp göğüslerime etki etmezse ben naparım anaaam

off kızlar yaa artık çok sıkıldım ben ya hem müzikten............ hem bu mini minnacık göğüslerden.......... ya dolgusuz 75 bile kullansam razıyımm ama artık uğraşmak istemiyorum yaa

cnm yeme ıcme cok onemlı kılo verıncede dırek yerlesmemıs yenı yaglar erıyo o yuzden cok acılıyetı yoksa yapma rejım ben aylardır yapmıyorum rejım falan cokda ıyı beslenıyorum yanıyedıklerımız ıctıklerımız gıdıyo cunku goguslere sozlerını okuduysan eger cnm

off kızlar yaa artık çok sıkıldım ben ya hem müzikten............ hem bu mini minnacık göğüslerden.......... ya dolgusuz 75 bile kullansam razıyımm ama artık uğraşmak istemiyorum yaa

umutsuzluğa kapılma.
bende senin gibiydim hatta sıkılıp telkini bırakmıştım yeniden başladım.
inanmak başarmanın yarısıdır demişler, inan.
emeksiz yemek(göğüs) olmaz

benım cnm yokmu 63gun dınledım toplamda pes etmek yok zaten bak bu dedıgıme ınan bellı bı sure sonra dınlerken gun ıcınde duymuyosun bıle kulagında calarken kulaklıkla dınle cnm

sakınnnn kilo verme şu dönemde bekle büyüsünler öyle verirsin

hadi ya 2. 21 de bitecek ve ağrı yok.sanırım benimki de senin gibi olacak.
ilk 21 bitti ama ağrı yok. şimdi 1 haftalık aradayım. belki bu arada olur. göğüslerinde dolgunluktan sonra cıvıma oldumu cnm

bi tek ara verdiimde aşırı ağrılarm olmuştu göğslermde.ya bide ben bi tedavi görüyorum,kullandığm ilaçlar vücudumun heryerine ağrı sızı yapıyo yani ben göğüs ağrıllarımı bu ağrılarm nedenyle ayırt edemiyo da olabilirim.çünkü resmen alştm bu vücut ağrılarıma.artk pek farklı gelmiyo ağrılarm.arada göğüs ağrılarm da kaynıyo olabilir yani umarm öle oluyodr bi ara çok cıvıktı cnm yumuşack falan :/ ama şu an toparlandılar dolgnlar yani.sağ göğsüm diğerine göre daha dolgn şu anda.

tamam cnm onu da yapaym

kızlar birşey sormuştum ama kimse cevap vermedi.
telkinle birlikte göğüslerimin üzerinde bir ağırlık var sanki ağrı değil ama başka birşey tam olarak tarif edemiyorum.
bu büyüdüğüne mi işaret ?

tamam canım büyüsünlerde dokunmam ben :97:

Bugün dinlemedim ama bazen ağrı oldu ve iğneler yine battı

senın ıgneler her daım devam edıyo cnm dınlemıyoken bılehayırlı olsun ılk 21ın bıttı demek cnm bı hafta aradan sonra tekrar baslarsın cnmumarım guzel sonuclar almaya devam edersın

Ay aynen ya o bende de var. Bi ağırlaştı gibi..

senın ıgneler her daım devam edıyo cnm dınlemıyoken bılehayırlı olsun ılk 21ın bıttı demek cnm bı hafta aradan sonra tekrar baslarsın cnmumarım guzel sonuclar almaya devam edersın

Valla canım yaa bırakmıyorlar beni maşallah inşallah tatlım yaa böyle giderse çok iyi :97:

Ay aynen ya o bende de var. Bi ağırlaştı gibi..

Nefes alışınız nasıl peki sanki zor nefes alıyor gibi mi oluyor,bana öyle olmuştu bi kaç kere,iki üç gün öncede oldu

kızlar konunun dışına çıkmş olcm kbkmayın ama burda partfaitle görüşenler var die söylüyorum.uğramıo mu artk buraya bnim tüyle ilgili bi sorunum var ve telkine inanıyorum söylesek yapsa .yapr mı acba .önceki syfalarda bunu söylyelim die konuşmalr geçmş ama yapıldı mı bu telkin hiç rastlamdım o yüsden buraya yasıorum .psikolojim bozlcak artık bu konıudan öle aşırı faln değl ama işte bilseniz anlarsınız beni

oyle cnm bırakmasınlarda bencede Gogus kafesı acıyo gıbıde oluyo cnm bende oda olmusdu o zaman zor almısdım nefes

Nefes alışınız nasıl peki sanki zor nefes alıyor gibi mi oluyor,bana öyle olmuştu bi kaç kere,iki üç gün öncede oldu

Benim ergenliğe girdiğimde oluyodu öyle sıkışmalar filan..
Bi ara çok ağrıdı nefeste zorlandım ama hemen geçti, ay resmen ağrılara seviniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…