• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ayy kızlar bayıldım ben bu telkin işine :52: şaka gibi valla bugün başladım dinlemeye yaklaşık 3,5 saattir dinliyorum ve yüzlerce yorum okudum bu arada bi azimle başladım bakalım :61:

Öncedende görmüştüm bu konuyu ama hiç inanasım gelmemişti o yüzden daha etkili olur die adaçayı ve rezene içtim 1 ay kadar sanırım bu arada çörekotu yağıylada msj yaptım tabi ramazan girince boşladım :30: valla ben ofiste yalnız çalıştığım için aralıksız 10 saat dinleyebilirim amaa bir anda aşırı yükleme olmasın die ağırdan alayım diyorum :27:

Bitkisel tedaviler azıcık büyüttü gibi ama cıvıklaştı biraz sanki :44: Ramazandan sonra hepsini bir arada götüreyim diyorum. Engin bilgilerinize sığınarak sizinle yol almak istiyorum İnanarakta diyorum "büyüyecek dahada büyüyecek koccaman olacak" Gümbür gümbür geliyorum bendee :10:

cnm 3den sonra hızlanıyo bıraz sankı cunku en son dolgunlugum ıkı kez ust uste oldu bı hafta ıcınde sımdıde agrılarım devam edıyo tabı:9: gun gun az azda olsun buyuyo cnm :34:cıvıma olunca moralını bozarsan bos yere kendını uzmus olursun sadece cnm gecıcı bı durum ve benım bu reglı sonrasında olmadı sonme demekkı bellı bı sure sonra duzene gırıyo ıkı ılerı bı gerı olunca moral de sabır da kalmıyo ınsanda cnm ama sımdı dırek devam edıyo buyumeye gerıleme olmadan cok sukur ınsallah bı daha da olmaz benım ıkı uc kez oldu cıvıma sonme ama bı hafta falan surdu gectı cnm ve sonrasında yenı dolgunluk gelıyo tabıkı:9: boyun da kasılma mı desem acımı desem 5 6sanıyelık bısey oluyodu benım ılk zamanlar hergun nerdeyse cnm ıgne de denebılır belkı:1: masajı yapmasanda olur cnm bazen ters etkıde yapıyo cunku bılınclı yapmıyoruz masajı bazen kucultebılıyomus bılmeden yaplılırsa tam nasıl yapacagını benden soylemesı ben hıc dokunmuyorum kendı kendıne buyuyolar :1: ayrıca bazı arkadasların 21gunu bıtırmesıne ragmen belırtı gorememesının nedenı belkıde bılınc altının kabullenmıyo olmasından olabılır kısıden kısıye degısen bı durum yanı bu ama enınde sonunda kabul eder yanı baska caresı yok :37:

Sağol canım benim çok iyi moral veriyorsun :70: tamam cıvıma olduğunda moralimi bozmayacağım ve şu 3 21 bitmesini bekliyorum dört gözlee :52: masajı aslında yapmıyordum ama evde çoğu zaman sütyen giymediğim içinde elim gidiyor bazen ne bileyim hoşuma gidiyor o ağırlığını felan hissetmek sanırım :9: :60:

Bugün sabah kalktığımda azıcık ağrım vardı, sağ göğsüm acıyodu dokundukça ama çok değil birazcık.
Ayrıca bugün kalktığımda sağ göğsümdeki şişkinlik gitmişti :84:

regliden sonra dönmedi mi göğüslerin :53: ayy benm de sönmez inşallah reglim çok yaklaştı göğüslerim baya şişti :61: sönmezse havalara uçarım mutluluktan :64: :64: :64: çünkü bnm regl dönemlernde 2 katına çkıyo ayy inşallah benm de senin gibi olur :65: :65: :62:

kız sen değil miydin sıkılırım bırakırım diye :40:
çok istekli gördüm seni:34:
tebrik ediyorum:42:

Ayy kızlar bayıldım ben bu telkin işine :52: şaka gibi valla bugün başladım dinlemeye yaklaşık 3,5 saattir dinliyorum ve yüzlerce yorum okudum bu arada bi azimle başladım bakalım :61:

Öncedende görmüştüm bu konuyu ama hiç inanasım gelmemişti o yüzden daha etkili olur die adaçayı ve rezene içtim 1 ay kadar sanırım bu arada çörekotu yağıylada msj yaptım tabi ramazan girince boşladım :30: valla ben ofiste yalnız çalıştığım için aralıksız 10 saat dinleyebilirim amaa bir anda aşırı yükleme olmasın die ağırdan alayım diyorum :27:

Bitkisel tedaviler azıcık büyüttü gibi ama cıvıklaştı biraz sanki :44: Ramazandan sonra hepsini bir arada götüreyim diyorum. Engin bilgilerinize sığınarak sizinle yol almak istiyorum İnanarakta diyorum "büyüyecek dahada büyüyecek koccaman olacak" Gümbür gümbür geliyorum bendee :10:

birlikte el ele yürüyelim bu yollarda. vakit kaybetmeden başladığın iyi olmuş. tebrik ediyorum.Allah hepimize sabır versin:46:

kız sen değil miydin sıkılırım bırakırım diye :40:
çok istekli gördüm seni:34:
tebrik ediyorum:42:

evet cnm ya :D ama o kdr da kötü deilmiş 1-2 gün tam dinleyemedm sadece devam ediyorum tekrar. başladık o kdr yarım kalırsa daha kötü :D bide herkeste işe yaramış olumlu düşünüyorm artk :)

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr bugün 5. günüm ağrı yok sızı yok diye üzülüyodumm açtımm telkin cümlelerini okudum göüzümü kapadım dinledim göğüs resimlerine baktımm sonra sol göğsüme pıtı pıtı ağrılar girdiiiiiiiiiiiii :65::65::66: sağ göğsüme de ufak ufak giriyo gibi oluyo inanmıyorum yaaaa ağrıyo şuaaaannnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :65::65::66::66::64::52::52::52::52::52:

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrrr bugün 5. günüm ağrı yok sızı yok diye üzülüyodumm açtımm telkin cümlelerini okudum göüzümü kapadım dinledim göğüs resimlerine baktımm sonra sol göğsüme pıtı pıtı ağrılar girdiiiiiiiiiiiii :65::65::66: sağ göğsüme de ufak ufak giriyo gibi oluyo inanmıyorum yaaaa ağrıyo şuaaaannnn yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :65::65::66::66::64::52::52::52::52::52:

ya evet cümleleri okuyunca sanki daha etkisi oluyor bana da olmuştu okuduğumda

evet cnm ya :D ama o kdr da kötü deilmiş 1-2 gün tam dinleyemedm sadece devam ediyorum tekrar. başladık o kdr yarım kalırsa daha kötü :D bide herkeste işe yaramış olumlu düşünüyorm artk :)

evt düşünsene bu kadar dinleyip bırakıp; sonradan keşke bırakmasaydım dediğini ve baştan başladığını :53:
kolay bişi değil günlerce 6 saat dinlemeyi başarmak. sabır isteyen bi iş. ve biz bunu başarıyoruz. ve senin resmdeki gibi göğüsleri hak ediyoruz:65:

12 günlük emeğim boşa gitti... hafta sonu telim bozulşdu evde olmadığım içim pc den dinleyemedim..

dün tekrar başladım :( ama ilk 9 günümde kesintisiz dinlemiştim. dolgunluk oldu. adet gecti dolgunluk kaldı bi 4 gün ara werdim yine gecmedi dolgunluk

şimdi hiç aksatmadan 21" gün dinlicem.

kızlar eminiz demi telkin cümlelerinin gömülü olduğundan

bunu nerden teyid edebiliriz ?? çok merak ediyorum

belki o cümleler yüklü değildir ??? nasıl yapılıyoki ?????

tmm dolgunluk var ama ben hayıt cayı küç çörek otuda kulanıyorum :(

Tabiki canım yaa tamam sen başka şeyler de yapıyorsun ama mesela ben hiç bişey yapmıyorum ve içleri dolu dolu oldu ağırlaştılar yani nez12 en başta o hiç birşey yapmamış sadece telkini dinlemiş ve gözle görülür bir şekilde dolgunlaşmış çok iyi olmuş... Ben telkini dinlemeden önce göğüslerimde ne ağrı,ne iğne batması hiç birşey olmuyordu ama ne zaman ki telkini dinlemeye başladım hepsi olmaya başladı...

eminiz lea, kız niye kandırsın ki :D
zaten vıjt vıjt sesler geliyo dinlerken bazen :66:

2. günüm bugün.
ben inanıyorum ki büyüyorlar.
daha erken tabi şuan.
ama boynuma ağrılar giriyor ara sıra.
birde birşey sorucam göğsüm ağrımıyor ama ağırlaştı gibiler nasıl tarif etsem farklı bir his var bu büyümesine mi işaret ?

he yaa öyle seslerde geliyor yani sade müzik değil :9:

ben başlarda o alttan gelen seslerin belki de başka cümleler olduğunu düşünmüştüm. illa ki başlarda insan güvenemiyor ya:61:
belkide bizim beynimizi yıkamaya, kötü şeyler aşılamaya çalışılıyor diye düşünmüştüm:1:
baktım ki göğüslerim dışında değişen bi yerim yok, şüphe etmeye gerek yok dedim:20:

2. günüm bugün.
ben inanıyorum ki büyüyorlar.
daha erken tabi şuan.
ama boynuma ağrılar giriyor ara sıra.
birde birşey sorucam göğsüm ağrımıyor ama ağırlaştı gibiler nasıl tarif etsem farklı bir his var bu büyümesine mi işaret ?

sen neden bu kadar geç başladın cnm. çok önceden takjip ediyordun sen

Back